Thuis Nieuws

Igf-1 insuline-als de Groeifactor

Certificaat
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Igf-1 insuline-als de Groeifactor
Igf-1 insuline-als de Groeifactor

Igf-1 insuline-als de Groeifactor 1


Igf-1 of insuline-als de groeifactor 1 (merknaam: Increlex) is een de groeifactor die aan insuline zeer nauw verwant is. Het draagt dezelfde hoeveelheid aminozuren zoals insuline en verantwoordelijk voor de anabole reacties op GH. Igf-1 is een belangrijke factor in de kinderjarengroei en is hoogst anabool in volwassenen. Het wordt ook gekend door de merknaam Increlex en soortnaammecasermin.

 

Achtergrond

 

In de jaren '70, werd igf-1 gekend als als „Sulfation Factor“ en „Nonsuppressible insuline-als Activiteit“ (NSILA). In de jaren '80, werd het „Somatomedin C.“ genoemd het populairste type van igf-1 beschikbaar op de Zwarte markt een duurzamere versie (meer die aminozuren in lengte) als Lange R3 insuline-als de Groei factor-I of Lange r3igf-I wordt bekend is. Lr3igf-1 is meer machtig dan de kleinere versies die niet meer beschikbaar op de zwarte markt zijn. Van dat type van IGF, zijn er twee algemeen beschikbare types (Media en Receptorrangen, respectievelijk). Deze laatste twee soorten IGF verwijzen meestal enkel naar de zuiverheid van wat eigenlijk in de fles is.

 

Actie

 

Igf-1 wordt vrijgegeven in de lever en bindt aan de IGF-receptoren binnen de cellen, die uiteindelijk een stimulatie van de celgroei (zowel veroorzakend nieuwe weefselvorming als bestaand de weefselgroei) en een remming van celdood veroorzaakt. Het is een hoogst anabole en anti-katabole samenstelling. Voor de atleet of de bodybuilder, had dit vele positieve gevolgen: verhoogd stikstofbehoud en eiwitsynthese omdat het hoogst anabool is. Igf-1 (in aanwezigheid van voldoende proteïne) bevordert eigenlijk de groei van nieuwe spiercellen, die het algemene aantal cellen in de spier verhoogt.

 

IGF beschermt de neuronen van de hersenen evenals bevordert groei die van nieuwe motorneuronen, het meer mogelijk de maakt nieuwe vaardigheden tijdens zijn gebruik snel om te leren. Igf-1 is ook verantwoordelijk in bindweefselproductie, verbetert collageenvorming en hulp in kraakbeenreparatie. Op dezelfde manier beïnvloedt het de beenderen door in beenproductie en reparatie te helpen.

 

Technische Gegevens

 

In een studie op jonge volwassen muizen wordt gedaan, werd een samenstelling verantwoordelijk voor verhoogde afscheiding van igf-1 in spiervezels die beheerd. Er was een gemiddelde stijging van 15% in spiermassa en een 14%-verhoging van sterkte. Toen de studie toen op volwassen muizen werd uitgevoerd, was er een 27%-verhoging van sterkte in de ingespoten spieren vergeleken met niet-ingespoten spieren. Het werd ook gevonden om het verouderen van de spieren te verhinderen. De spiermassa en de groei van de spiervezel waren gelijkaardig aan de niveaus in jonge volwassenen worden gevonden die. Deze gevolgen zijn zeer waarschijnlijk toe te schrijven aan de capaciteit van igf-1 om satellietcellen te activeren, daarom bevorderend spierverjonging.

In uitgevoerde studies waar GH en IGF1 samen werden gebruikt, werden een grotere verhoging van Magere Lichaamsmassa en de vette reductie gevonden dan door gebruik met elke alleen samenstelling. De onderzoek geloven ook dat het gebruik van testosteron IGF-ook niveaus in spier zou verhogen. In een 12 weekstudie over onderwerpen die igf-1 gebruiken, bereikten de alleen onderwerpen van igf-1+GH, of van GH in deze studie, rond 3kgs van magere massa, en verloren rond 2kgs van vet.

Volledige mens igf-1 Lange R3 igf-1 is 2-3 keer meer machtig dan igf-1 toe te schrijven aan minder capaciteit dat inactief door IGF bindende proteïnen moet worden gemaakt.

 

Gebruikersnota's

 

Ik ben eigenlijk een zeer grote ventilator van Lr3 igf-1. Voor me, heb ik geconstateerd dat het gunstige gevolgen bij het helpen van me van opleidingsverwondingen terugkrijgen heeft gehad en om zeer nuttig getoond te zijn in het verbeteren van mijn sterkte, snelheid, en prestaties. Ik nam nota ook van sommige mooie verbeterde spier de bouwgevolgen en verbeterde zeer het vette branden wanneer ik op IGF… niets op het niveau van Anabole Steroïden ben geweest, maar toch, was het effect zeer uitgesproken.

De meeste die gebruikers opteren voor een dosis van ongeveer 100mcg/day bilateraal in de opgeleide, onmiddellijk posttraining van de spiergroep enkel wordt ingespoten.

 

Ik verdenk dat in de komende jaren, more and more professionele atleten IGF zullen gebruiken, aangezien het zeer moeilijk om is te testen voor, en velen zijn van GH op deze samenstelling reeds overgeschakeld.

Anecdotally, IGF schijnt om beste met Trenbolone en Testosteron te stapelen, en er is zeker wat synergisme tussen deze samenstellingen. Onlangs, wordt MGF toegevoegd aan de meeste IGF-protocollen.

Bartijd : 2016-08-19 17:48:12 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)