Thuis Nieuws

Peptides VERSUS HGH

Certificaat
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Peptides VERSUS HGH

Peptides VERSUS HGH

Peptides VERSUS HGH

 

GHRPs is o.k. voor kleine, gemakkelijk bereikbare doelstellingen maar als uw doel vrij ambitieus is, hgh is beter. Omdat bij hoge dosissen, ghrps andere hormonen kan beduidend verhogen en dat is slecht.

 

Peptides zijn een goede toevoeging aan cyclus, ontploffing, of zelfs een cruise maar u moet zeker zijn u krijgt wat u voor betaalt. Heel wat tijden u beëindigen omhoog krijgend wat slechte kwaliteit shit of materiaal die nabootsen de bijwerkingen van GHRPs maar geen van de voordelen dragen. Het onderzoek uw bron en krijgt input op de bron. Nog, onderzoek niettemin uw bron omdat er heel wat oneerlijke mensen die daar zijn een snelle bok op een bodybuilder kijken te maken. Hier bent u opties; Ghrp-6, ghrp-2 en Ipamorelin. Nu, zijn zij allen zeer gelijkaardig op hun wijzen van actie, werken zij om de niveaus van (GH) van het de Groeihormoon in het menselijke lichaam te verhogen door afscheiding van het hormoon Ghrelin te verhogen. Op een milligram voor milligrambasis zij al vrij gelijke in hun capaciteit zijn om de niveaus van GH in het menselijke lichaam, met ghrp-2 te verhogen zijnd lichtjes efficiënter.

 

De belangrijkste verschillen tussen 3 GHRP-peptides legt in hun bijwerkingen. Ghrp-6 oorzaken een aanzienlijke toename in honger voor velen, daarom makend tot het goed voor mensen die aan „massa kijken“ maar geen zo goed voor die die vet proberen te verliezen. Ghrp-2 hebben vaak voor mensen de voorkeur die aangezien het geen honger bevordert op dieet zijn, nochtans heft het cortisol (een spanningshormoon), prolactin (een hormoon die geslachtsaandrijving) kunnen verminderen en aldosterone (een hormoon die waterbehoud) op bevordert meer dan ghrp-6 en Ipamorelin. Ipamorelin is gelijkaardig aan ghrp-6 in zoverre dat het een verhoging van honger veroorzaakt (maar het is niet zo dramatisch zoals ghrp-6). Nochtans, aangezien het cortisol, prolactin of geen aldosterone bij geadviseerde dosering opheft is het een aangewezen keus voor zij die voor deze hormonen gevoelig zijn.

 

Nu kan cortisol gemakkelijk op ghrp-2 en ghrp-6 worden gecontroleerd en u kunt sommige aanwinsten met de toevoeging van 11-OXO zelfs toevoegen (Andrenosterone). Het is niet-geméthyleerde mondelinge steroïden die weinig sterke cortisol van zo zoals 300mg geven en de hogere dosering 900mg eigenlijk vet verlies zal geven en zelfs magere spier naast de cortisol controle zal toevoegen. 

 

 

Bartijd : 2016-04-07 10:42:25 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)