Thuis Productenwettelijke injecteerbare steroïden

Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing

Certificaat
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing

China Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing leverancier
Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing leverancier Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing leverancier

Grote Afbeelding :  Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: ISO9001 SGS
Modelnummer: WhatsApp: +8613545014917

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100ML
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Als vereist uw
Levertijd: Binnen 12 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 10000 dozen/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
artikel: Oxandrolone (Anavar) Beschrijving: gele vloeistof
levering: HKEMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, de Luchtpost van China Gebruik: Spier Growthing

Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing
 

Naam: Oxandrolone (Anavar)
Andere algemene namen en termijnen: Anavar, Var
Het actieve Leven: 10-12 uren
Drugklasse: Mondelinge Anabole Androgene Steroïden
Opsporingstijd: 3 weken
Chemische structuur: 5 alpha--androstan-2-oxa-17 alpha--methyl-17 bèta-ol-3-
Gemeenschappelijke dosissen: 40mg+ per dag
Bloeddruk: Onwaarschijnlijk
Acne: Mogelijk in hogere dosissen
Waterbehoud: Onwaarschijnlijk
Aromatisatie: Niets
DHT-omzetting: Laag
Dalingshpta functie: Afhankelijke dosis
CAS Nr: 53-39-4
Zuiverheid: 99%
MF: C19H30O3
Mw: 306.44
Einecs Nr: 200-172-9
MOQ (minimumordehoeveelheid): 10gram
Norm: Ondernemingsnorm
Verschijning: Wit kristalachtig poeder.
Gebruik: Kan worden gebruikt aangezien het farmaceutische materiaal, Anavar (Oxanabol) voor macht en voor scherpe doeleinden, behalve massa of heel wat zwaarte het groeien goed is. Chemotherapie.

Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing


Anavar 50 Recept
Hoogste concentratie gemaakt tot -50ml @ 20mg/ml
1 gram van oxandrol-Één poeder
9,8 ml's van PIN 300
39,2 ml's de Alcohol van de 190 Bewijskorrel

2)50ml @ 50mg/ml
2,5 gram Anavar (2.5ml)
2.5ml BEDELAARS
2.5ml BB
5ml guaiacol
37.5ml olie

 

Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing

 

Gebruik
Duidelijk, is Oxandro groot rondom steroïden. De mannelijke bodybuilders zullen typisch Anavar 20 (Oxandr) in dosissen 50-100mg een dag voor 6-12wks gebruiken. Oxandro heeft een vrij korte halveringstijd van ongeveer 8 uren. Zo men kan verkoos om dosering de hele dag te verdelen om bloedniveaus zo stabiel mogelijk te houden. De vrouwenbodybuilders vinden efficiënt typisch een dosering van 2.5-10mgs om te zijn om spieraanwinsten en sterkte zonder het grote risico van bijwerkingen te bevorderen.
wegens zijn uiterst milde aard, Oxandr is ook één van de populairste steroïden onder vrouwenbodybuilders. Oxandr is ook in studies getoond eigenlijk om bodyfat tijdens gebruik te verminderen, die tot het maken een grote keus voor bodybuilders die in de scherpe fase van hun opleiding zijn.
Oxandrolone is steroïden die in anabole aard mild zijn, en eigenlijk als behandeling gebruikt om de groei in kinderen te bevorderen. Oxandrolone wordt algemeen doorverwezen naar anavar, de merknaam door de drugfabrikant wordt gegeven Searle die. Zijnd een derivaat van dihydrotestosterone hebben wij steroïden die reeds 5 alpha- verminderd, zijn en daarom verminderde androgene activiteit bezitten.
Zoals de steroïden niet gearomatiseerd hebben wij een product dat onder zij populair is die aan oestrogeen verwante bijwerkingen naar voren gebogen zijn. Er is geen behoefte aan een anti-oestrogeen zoals nolvadex terwijl het runnen van oxandrolone op zijn.
Oxandrolone is een populaire keus voor scherpe cycli, die niet-aromatiseert steroïden zijn wij geen zorg van de opeenhoping van onderhuidse vloeistoffen hebben die minder bepaald kunnen veroorzaken kijken. Zijn milde anabole aard maakt nog een fatsoenlijke keus voor langzame stevige aanwinsten in spier, of voor het behoud van spiermassa anavar terwijl op een calorie beperkt dieet. Wanneer gestapeld met andere niet-aromatiseert steroïden, zoals winstrol of primobolan, kunnen wij omhoog met merkbaardere resultaten beëindigen, terwijl het behouden van geen onderhuidse vloeistoffen. Het toevoegen van niet-aromatiseert androgen zal harder bevorderen en bepaald kijkt, zoals met trenbolone. Oxandrolone kan aan een het ophopen cyclus worden toegevoegd om zijn anabole aard aan de algemene stapel, zonder toegevoegde oestrogeen bijwerkingen toe te voegen. Nochtans, is zijn anabole aard mild, en oxandrolone kan de eetlust vaak onderdrukken die duidelijk niet is wat wij terwijl het proberen toevoegen spiermassa willen.
De studies hebben lage dosissen resulterend in weinig effect bij de natuurlijke testosteronproductie getoond. Dit is waarschijnlijk wegens de gematigde gebruikte dosering, en het feit geen oestrogeen wordt veroorzaakt dat vaak handelt aangezien een belangrijke afschaffing van natuurlijke testosteronproductie via negatief met andere steroid therapie terugkoppelt. Zoals met om het even welk steroid gebruik, is de afschaffing van natuurlijke productie mogelijk, vooral aangezien wij hogere dosissen gebruiken, daarom is de postcyclustherapie een must.
Zijnd 17alpha alkylated mondelinge steroïden zouden wij giftig oxandrolone verwachten dat is aan de lever, dus moeten de dosering en de duur van gebruik worden gepland om schade aan de lever niet te veroorzaken. De rapporten, echter, hebben aangetoond dat oxandrolone een minder giftig in vergelijking met andere 17alpha alkylated orals is. Wij konden daarom besluiten dat de hogere dosering en de langere duur van gebruik met deze samenstelling in vergelijking met veel andere orals mogelijk zijn.

Anavarcyclus - de gids
Anavar (of eenvoudig „var“) is de algemene naam voor steroid Oxandrolone, die in zijn het klinische plaatsen hoofdzakelijk wordt gebruikt om de spiergroei in patiënten met spier te bevorderen die wanorde verspillen. wegens zijn unieke eigenschappen Anavar is hoogst gewenste mondelinge steroïden voor bodybuilders en atleten, hoewel zijn vrij hoge kosten vaak zijn gebruik voor die met lichtjes diepere zakken beperken.
Eerst ontwikkeld in de jaren '60, was Anavar de van een handelsmerk voorzien naam voor de drug Oxandrolone en wordt nog gekend door die naam onder PED (prestaties die drug verbeteren) gebruikers. wegens zijn populariteit, Anavar wordt geproduceerd door een aantal ondergrondse laboratoria in diverse gedoseerde tabletten, typisch tussen 10mg - 50mg. Zo, in het kort, wat maakt tot Anavar zulk een gewaardeerde keus onder de diverse mondelinge beschikbare steroïden? Het niet-aromatiseert en heeft zeer lage androgene activiteit die bijwerkingen waarschijnlijk maken veel minder terwijl zijn gematigde anabole eigenschappen langzaam maar regelmatig, kwaliteitsaanwinsten leveren.


Het doseren van uw Anavar-cyclus
Anavar is mondelinge die steroïden door een aantal achtenswaardige ondergrondse laboratoria worden geproduceerd. Afhankelijk van het laboratorium u kiest, worden de tabletten typisch gedoseerd overal tussen 10mg aan 50mg. De halveringstijd voor Anavar is rond 12 uren, zo ideaal gezien zouden wij pogen twee of drie gelijk uit elkaar geplaatste dosissen de hele dag aan opbrengs stabiele concentraties te nemen.
Een typische Anavar-cyclus zou 50-80mg per dag zes tot acht weken zijn. Die zouden nieuw aan PEDs gewoonlijk voor het lagere eind opteren, met 50mg per dag vaak test een vruchtbare dosis voor het veroorzaken van fatsoenlijke resultaten terwijl het minimaliseren van bijwerkingen voor die die hun eerste cyclus proberen. De hogere dosissen - zeg 80mg per dag - zullen gewoonlijk grotere spieraanwinst aansporen, maar het kan wijs zijn om zulk een hogere dosis voor verdere cycli te bewaren wanneer de gebruiker ervarener is en heeft een beter inzicht in hun tolerantie en geneigdheid aan om het even welke bijwerkingen.
Het verbruiken van de tabletten met een maaltijd is vaak een goed idee om maag te minimaliseren verstoort, zodat voor iemand op een 50mg-cyclus kan het wijs zijn om één 25mg-dosis bij ontbijt en een andere 25mg te nemen tijdens de avondmaaltijd.

 

Vooraf gemengde Steroid Gele Vloeibare Anavar 50/Oxandrolone 50MG/ML voor Spier Growthing

 
De Lijst van de injectieolie
Testbasis 100mg/ml @100ml
Testosteron Cypionate 250mg/ml @100ml
Testosteron Enathate 250mg/ml @100ml
Testosteron Enathate 600mg/ml @100ml
Testosteronpropionaat 100mg/ml @100ml
Testosteronpropionaat 200mg/ml @100ml
Testosteron Undecanoate 500mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 200mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 250mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 300mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 400mg/ml @100ml
Turinabol 50mg/ml @ 200ml
Gewaagde Reeks
Boldenone Undecylenate 300mg/ml @100ml
Boldenone Cypionate 200mg/ml @100ml
Nand Reeks
Nandrolone Decanoate 200mg/ml @100ml
Nandrolone Decanoate 250mg/ml @100ml
Nandrolone Cypionate 200mg/ml @100ml
Nandrolone Phenylpropionate 200mg/ml @100ml
Trenreeks
Trenbasis 100mg/ml @100ml
Trenacetaat 80mg/ml @100ml
Trenacetaat 100mg/ml @100ml
Trenacetaat 200mg/ml @100ml
Tren Enanthate 60mg/ml @100ml
Tren Enanthate 100mg/ml @100ml
Tren Enanthate 150mg/ml @100ml
Tren Enanthate 200mg/ml @100ml
Parabolone 50mg/ml @100ml
Parabolone 75mg/ml @100ml
Drosreeks
Drostanolonepropionaat 100mg/ml @100ml
Drostanolone Enanthate 200mg/ml @100ml
Methenolonreeks
Primobolan 100mg/ml@ 100ml
Andere injecties
Stanozol (Winstrol) 100mg/ml @100ml
Oxymetholon (Anadrol) 50mg/ml @100ml
Oxandrolon (Anavar) 50mg/ml @100ml
Mondelinge vloeistof
Stanozolo (Winstrol) 25mg/ml @100ml
Oxymetholon (Anadrol) 50mg/ml @100ml
Oxandrolon (Anavar) 20mg/ml @100ml
Clomid (Clomiphen-citraat) 50mg/ml @100ml
Nolvadex (TamoxifCitrate) 20mg/ml @100ml
Arimidex (Anastrozol) 5mg/ml @500ml
Femara (Letrozol) 5mg/ml @500ml
Proviron (Mesterolon) 50mg/ml @100ml
Mengsel steroid oplossingen
 

 

Onze hoofdproducten zijn wachttijd voor u

Anabool Steroid Poeder

Half afgewerkte Steroid vloeistof

HGH

Peptides

Mannelijk Verhogingspoeder

Oestrogeenpoeder

Kristalpoeder

SARMspoeder

Vet Verlies

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)