Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

De menselijke de Groeipeptides Acetaat van Epitalon/Epithalon/Glycine 10mg/Vial voor Badybuilding

Certificaat
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

De menselijke de Groeipeptides Acetaat van Epitalon/Epithalon/Glycine 10mg/Vial voor Badybuilding

China De menselijke de Groeipeptides Acetaat van Epitalon/Epithalon/Glycine 10mg/Vial voor Badybuilding leverancier
De menselijke de Groeipeptides Acetaat van Epitalon/Epithalon/Glycine 10mg/Vial voor Badybuilding leverancier De menselijke de Groeipeptides Acetaat van Epitalon/Epithalon/Glycine 10mg/Vial voor Badybuilding leverancier

Grote Afbeelding :  De menselijke de Groeipeptides Acetaat van Epitalon/Epithalon/Glycine 10mg/Vial voor Badybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: WhatsApp: +8613545014917

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kit
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 2mg, 5mg, 10mg/vial
Levertijd: in 24 uren
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 6000kits/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Epithalon Beleid: Reshippingsbeleid
Levering: Op voorraad overbrenging: Fedex, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS
Verschijning: Witte Vorst - droog Poeder Exportmarkten: Global
standaard: USP Zuiverheid: 99%

De menselijke de Groeipeptides Acetaat van Epitalon/Epithalon/Glycine 10mg/Vial voor Badybuilding

 

Epithalon (A, G, A, G - ala-Glu-aspis-Gly)

Epithalon (die ook als Epitalon of Epithalone wordt bekend) is de synthetische versie van het polypeptide Epithalamin dat natuurlijk in mensen wordt geproduceerd. Deze pineal peptide voorbereiding wordt afgescheiden in het epithlamium-epiphyseal gebied van de hersenen. Zijn prominentere taken zijn: om metabolisme in epiphysis te regelen, verhoog de gevoeligheid van hypothalamus tot zijn natuurlijke hormonale invloeden, normaliseer de functie van voorafgaande slijmachtig, regel de niveaus van gonadotropins en melatonin in het lichaam. Epithalamin verhoogt de weerstand van een persoon tegen emotionele spanning en doet ook dienst als middel tegen oxidatie.

Epithalamin werd eerst ontdekt eind jaren tachtig door Prof. Vladimir Khavinson van St. Petersburg, Rusland. Het is uitgebreid sinsdien bestudeerd. Het wordt gekend door verscheidene namen, met inbegrip van Epitalon, Epithalon, Epithalone, Epithalamin en Epithalamine. Aangezien alle octrooien door de Russische uitvinder worden gehouden is er niet veel rente voor dit tetra-peptide van de westelijke grote pharmaindustrie. Dit maakt de substantie vrij in het westen onbekend toe te schrijven aan het ontbreken van marketing dat gewoonlijk met grote pharmaproducten wordt gezien. In Rusland is het momenteel in klinische studies en toont prospectieve resultaten als behandeling voor leverwanorde, neuropathologie, psychiatrie en geriatrie.

Mensenlevenextenssion via Telomerase-activering en verlenging van Telomeres

Epitalon is één van de zeer weinig substanties die het enzym van Telomerase (telomere eindtransferase) in mensen kunnen activeren. Telomerase vernieuwt (verlengt) telomeres, die van bescherming van menselijke DNA van schade en kanker die fouten veroorzaken de oorzaak zijn.

De behandeling van verouderende cellen in cultuur met Epithalon veroorzaakte verlenging van telomeres aan de grootte vergelijkbaar met hun lengte tijdens de vroege celafdelingen. Epitalon behandelde cellen met verlengd telomeres gemaakt tot 10 extra afdelingen (44 passages) in vergelijking met de controle en het voortdurende verdelen. Aldus, Epithalon de essentiële cyclus van normale menselijke cellen toe te schrijven verlengde aan het overwinnen van de Heyflick-grens van de celafdeling.

 

Epitalon die voor het Anti Verouderen wordt gebruikt

Epitalon vermindert de van de leeftijd afhankelijke veranderingen in immune en neuroendocrine systemen, vermindert de weerslag van terugkomende besmettingen en chronische ziekten. De klinische proeven op lange termijn hebben aangetoond dat in patiënten met van de leeftijd afhankelijke pathologie Epithalamin onevenwichtigheid in prooxidation en antioxidatiesystemen elimineert.
Resultaten van 12 maanden behandelings met Epithalon in patiënten met tekens van versneld het verouderen getoond het normaliseren effect op metabolisme en voorwaarde van diverse functionele systemen. Opgeheven urine zure, alkalische phosphatase en de cholesterol in oudere patiënten keerden naar normaal na 10 dagen van behandeling terug, en bleven stabiel daarna in een verscheidene maandenperoid.

 

Epitalongevolgen

De experimentele en klinische studies van Epitalon toonden de volgende pharmaclogical eigenschappen van Epithalamin (Epitalon):

Telomeraseactivering (bijgevolg, verlenging van Telomeres)
regelt neuroendocrinous systeem
verhoogt de hypothalamic gevoeligheid tot de endogene hormonale gevolgen
daling of afschaffing van proliferative veranderingen in vaginaal epithelium en endometrium in anovulatory fase
normalisatie van gonadotropic hormonenniveaus (FSG, LG, prolactin)
positieve invloed op randhaemodynamics: verbetering van bloedreologie, daling van intravesselthrombogenesis
regelgeving van de niveaus van reactanten in de scherpe ontstekingsfase (c3-component van de aanvulling, pre-albumine, c-Reactieve proteïne, alpha--orosomucoids
normalisatie van T-cell immuniteit
normalisatie van aqua-elektrolyt saldoindexen
normalisatie van urine zure niveaus
normalisatie van Cholesterol
verjonging/het versterken van het immuunsysteem
remming van spontane en veroorzaakte carcinogenese (tumorpreventie)

 

De menselijke de Groeipeptides Acetaat van Epitalon/Epithalon/Glycine 10mg/Vial voor Badybuilding


Epitalon bijwerkingen

Er zijn geen gemelde bijwerkingen van Epithalon in om het even welke klinische en experimentele proeven geweest. Eveneens zijn er geen rapporten van om het even welke Epithalamin-bijwerkingen over diverse Internet-forums, waar de mensen herhaalde cursussen om de 10-15 dagen verscheidene jaren hebben gedocumenteerd.

Epithalondosering en cursus (cyclus) duur

De dosering hangt van het doel en de strengheid van de schade af die wordt behandeld. Epitalon kan mondeling (minder efficiënte en grote dosis) worden gebruikt of intramusculair of onder de efficiëntere huid (bij veel kleinere dosis) worden ingespoten.

1. Mondeling Epithalon-(meest minst efficiënt) gebruik:

duur: tussen 10 - 20 dagen
dosering: tussen 400 - 600 mg van Epithalon per dag
dagelijkse frequentie: 200 mg per het dienen, tussen 2 - 3 porties per dag (afhankelijk van de dosering)

2. Epithalon als neusnevel of dalingen (middelgrote doeltreffendheid):

duur: tussen 10 - 20 dagen
dosering: tussen 15 - 30 mg van Epithalon per dag
dagelijkse frequentie: totale dagelijkse dosering die in 3 porties de hele dag wordt verdeeld

3. Injecteerbaar Epithalon-(het meest efficiënte) gebruik:

duur: 10 - 20 dagen
dosering: tussen 5 - 10 mg per dag (20 mg intraveneus voor eindpatiënten)
frequentie van injectie: 1 injectie per dag voor lage dosis, 2 injecties voor hogere dosis (die tussen ochtend en recente middaginjectie wordt verdeeld)

Elke 10 - 20 dagencursus van Epithalamin wordt gevolgd door 4-6 maandenpauze alvorens de cursus opnieuw te herhalen. De Epitalonbehandeling kan indefintely worden herhaald.

 

Opnieuw samenstellend (het oplossen, het mengen zich) de vorst - droge Epitalon

Het duidelijke steriele water voor injectie is de meest geschikte verdunner voor vorst - droge Epithalamin (Epitalon). Alternatief kan het ook met bacteriostatisch water (0,9% natrium-chloride), normale zout (0,9% NaCl) of water worden opnieuw samengesteld die 0,9% (9 mg/ml) bevatten van benzyl alcohol. Het allen werkt hetzelfde, maar u wilt waarschijnlijk de minste hoeveelheid aditives in het water gebruiken - daarom duidelijk steriel water.

Gevriesdroogde (droge vorst -) Epitalon komt gewoonlijk in 10 mg-flesjes. Spuit zacht 1 tot 2 ml water in het flesje in. Laat het in ijskast 10 - 15 minuten zitten. Als er om het even welke undissolved deeltjes verlaten na 15 minuten zijn, roteer zacht het flesje tussen uw vingers tot alle poeder heeft opgelost en u wordt verlaten met duidelijke vloeistof.

Het inspuiten van Epitalon

Epithalon heeft een systemisch effect ongeacht de injectievlek. Het kan onderhuids (onder de huid) of (in de spier) intramusculair worden ingespoten. De mensen spuiten het gewoonlijk in de schouder, tigh, de billen of onder de huid in het maag vette gebied in.

Juiste opslag van Epitalon:

Indien mogelijk, sla altijd allebei op de vorst - droog poeder en de gemengde oplossing in ijskast (bevries niet).

Alvorens gevriesdroogd zich te mengen (/vorst - droog Epitalon-poeder):

gekoeld tussen 2 - 8 graden van Celsius (36 - 46 Fahrenheit) het kan 24 maanden worden gebruikt
bij kamertemperatuur (tot 37 graden van Celsius of 98,6 Fahrenheit) het kan meer dan 90 dagen worden gebruikt

Na reconstructie (vloeibare Epithalon)

vloeibare Epithalamin zou tussen 2 - 8 graden van Celsius (36 - 46 Fahrenheit) op elk moment moeten worden gekoeld. Het zou niet moeten worden bevroren.
zodra opnieuw samengesteld, zou Epitalon binnen 20 dagen moeten worden gebruikt

 

Peptide Lijst

MGF   2mg/vial
Pin-MGF   2mg/vial
CJC1295 met DAC   2mg/vial
CJC1295 zonder DAC 863288-34-0 2mg/vial
PT-141   lOmg/flesje
MT-1 75921-69-6 lOmg/flesje
MT-2 (Melanotan II) 121062-08-6 lOmg/flesje
Ghrp-2 158861-67-7 5mg/vial
Ghrp-2 158861-67-7 lOmg/flesje
Ghrp-6 87616-84-0 5ing/vial
Ghrp-6 87616-84-0 lOmg/flesje
Ipamorelin 170851-70-4 2mg/vial
Hexarelin 140703-51-1 2mg/vial
Sermorelin 86168-78-7 2mg/vial
Oxytocin 50-56-6 2mg/vial
TB500 77591-33-4 2mg/vial
pentadecapeptide BPC 157   2mg/vial
HGH Fragement 176-191 221231-10-3 2mg/vial
Triptorelin 57773-63-4 2mg/vial
Tesamorelin 218949-48-5 2mg/vial
Goradorelin   2mg/vial
Gonadorelin   lOmg/flesje
DSIP 62568-57-4 2mg/vial
Selank   5ing/vial
Angiotensin   lg/foil zak
Lanreotide   lg/foil zak
Arelinacetaat   lg/foil zak
Terlioressinacetaat   lg/foil zak
Onverwacht-8   lg/foil zak
Exenatideacetaat   lg/foil zak
Fertirelina   lg/foil zak
Octreotideacetaat   lg/foil zak
Goserelinacetaat   lg/foil zak
Decapeptide-12   lg/foil zak
Eveservl   lg/foil zak
De Acetaat van Thvinosin q-L   lg/foil zak
Follistatin 344   lmg/flesje
Follistatin 315   lmg/flesje
Eoitalon   lOmg/flesje
ThvrotroDin TRH   2mg/vial
Adiootide   2mg/vial
Aod-9604 221231-10-3 2mg/vial
ACE 031   2mg/vial
Gdf-8   2mg/vial
Deslorelin   lOmg/flesje
Eptifibatide   2mg/vial
Mvostatin   lmg/flesje

 

De menselijke de Groeipeptides Acetaat van Epitalon/Epithalon/Glycine 10mg/Vial voor Badybuilding

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)