Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial

Certificaat
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial

China Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial leverancier
Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial leverancier Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial leverancier

Grote Afbeelding :  Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: WhatsApp: +8613545014917

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kit
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 2mg, 5mg, 10mg/vial
Levertijd: in 24 uren
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 6000kits/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Melanotan 2 Beleid: Reshippingsbeleid
Levering: Op voorraad overbrenging: Fedex, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS
Verschijning: Witte Vorst - droog Poeder Exportmarkten: Global
standaard: USP Zuiverheid: 98%

Het Poederhuid van Petides van het de groeihormoon het Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial

 

Beschrijving
Melanotan 2 die het Looien Injecties (anders als MT2 worden bekend) werd eerst samengesteld bij de Universiteit van Arizona. De onderzoek wisten daar dat onc van de beste die defensie tegen huid kanker melanine in de huid, tan wordt geactiveerd was. Zij stelden een hypothese op dat een efficiënte manier om de tarieven van huidkanker in mensen te verlagen het tot natuurlijke pigmentary systeem van het lichaam te bewegen zou zijn om beschermende tan voorafgaand aan UVblootstelling te veroorzaken.
Het lichaam natuurlijk - het occuring hormoon MSH veroorzaakt melanogenesis, een proces waardoor de het pigmentcellen van de huid (melanocytes) het pigment van de huid (melanine) produceren. Zij testten om te zien of het beheer van dit endogene hormoon aan het lichaam direct zouden kunnen een efficiënte methode zijn om het zonloze looien te veroorzaken. Wat zij vonden was dat terwijl het scheen te werken, natuurlijke MSH een te korte halveringstijd in het lichaam als therapeutische drug praktisch had te zijn. Zo beslisten zij een meer machtig en stabiel alternatief, te vinden die praktischer zou zijn.

Na het samenstellen van en het onderzoeken van honderden molecules, leidden de onderzoekers door Victor J. Hruby en MAC E. Hadley, vond peptide, [Nle4, D-Phe7] MSH, die 1.000 keer approimately meer machtig was dan natuurlijke MSH. Zij synchroniseerden deze nieuwe peptide molecule, „Melanotan“ (later kent melanotan-1, nu als afamelanotide). Zij ontwikkelden later een andere analoog, ac-Nle-Cyclo [aspis-zijn-D-Phe-Arg-Trp-Lys] - NH2), die zij het Looien van „Melanotan“ Injecties riepen.
De wetenschappers hoopten om deze peptides te gebruiken om melanoma te bestrijden door het natuurlijke pigmentary mechanisme van het lichaam te bevorderen om tot tan zonder eerste vereisende blootstelling aan schadelijke niveaus van UVstraling te leiden. Dit, stelden zij een hypothese op, kon op zijn beurt het potentieel voor huidschade verminderen die uiteindelijk tot huidkanker kan leiden.

Een proeffase I klinische die proef op drie die mannetjes door de Universiteit van Geneeskunde, Farmacologieafdeling, Universiteit wordt geleid van Arizona in Tuscon, Arizona in 1996 pulished rapporteerde dat, „Melanotan“ het Looien Injecties het looien activiteit in mensen heeft slechts 5 lage dosissen worden gegeven elke andere dag door onderhuidse injectie.“ De gemelde bijwerkingen waren milde misselijkheid en „complexe uitrekken zich en een geeuw“ die met spontane penile bouw correleerden.

De Afdeling van Farmacologie, Universiteit van de Universiteit van Arizona van Medacin in 1998 wordt gepubliceerd die 10 mensen impliceerde die aan psychogenic erectiele dysfunctie die leden. Hun proef besloot dat, het Looien van „Melanotan“ de Injecties een machtige initiatiefnemer van bouw bij mensen met pyschogenic erectiele dydfunction is en handelbare bijwerkingen bij een dosis 0.025mg/kg heeft.

Een klinische die studie in 2000 van 20 mensen met psychogenic en organische erectiele die dysfunctie wordt gepubliceerd bij de Sectie van Urologie van de Universiteit van de Universiteit van Arizona van Medacin wordt geleid besloot, „dat Melanotan II het Looien Injecties een machtige initiatiefnemer van penile bouw bij mensen met ecrectile dysfunctie is.

 

Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial


Toepassing
Als u hard genoeg daar kijkt, zult u sommige bizarre en prachtige dosaging programma's vinden waardoor de gebruiker hun dagelijkse dosering door hun lichaamsgewicht met een cofactor te vermenigvuldigen berekent. Misschien die is deze aanpak gevolgd aangezien dit de methode in de aan de gang zijnde klinische studies wordt aangewend is geweest. Typisch, zou dit type van formule een dosis 1mg van MT-II per dag voor iemand voorstellen die binnen bij een zuivere 110lb (50kg) wegen.

Cynisch onder ons zou voor het denken kunnen worden vergeven dat deze formules door die met een persoonlijk belang in de verkoop van het product worden geconstrueerd aangezien ik dit om geloof te zijn meer dan noodzakelijk om een groot resultaat te bereiken. Er zijn namelijk vele instanties waardoor de gebruikers vinden zij te donker zijn geworden.

Terwijl ik geen probleem in principe met een schaal van de lichaamsgewichtdosering heb, kan ik niet helpen denkend dat het niet alleen onnodig (in het bijzonder voor mathematisch uitgedaagd) is, maar ook vermijd de capaciteit dosering van vrij laag geleidelijk aan om te verhogen; iets wat ik zou bepleiten om individuele tolerantieniveaus aan bijwerkingen, vooral in het geval van MT-II te beoordelen.

 

Hoe te om Melanotan 2 te gebruiken
Het mengen van de oplossing

Tik van GLB van Melanotan 2 het Looien Injectieflesje.

Veeg de oppervlakte van de bovenkant van het flesje met de ingesloten alcohol af afvegen en verwerpen afvegen.

Veeg de oppervlakte van de injecteerbare waterbuis (of het flesje van het glaswater afhankelijk van het bevolen pak) met de ingesloten alcohol af afvegen en verwerpen afvegen.

Verwijder de ingesloten spuit uit de verpakking. Ervoor zorgen van de injecteerbare waterbuis is recht, opneemt de naald van de spuit in de zijwand van het water.

Trek nu de duiker van de spuit terug zodat trekt u 1ml van water terug en trekt uit langzaam de spuit.

Neem de spuit in Melanotan 2 het Looien op Injectieflesje en druk de duiker in zodat volledig leeg u de spuit van het water en verwijder langzaam de spuit uit het flesje. Schud niet de oplossing.

Plaats Melanotan 2 oplossing in de koelkast voor opslag tot klaar voor gebruik.

Zorg ervoor u de spuitkappen aanzet en zorgvuldig het wegdoet.

U hebt nu uw Melanotan 2 het Looien Injectieoplossing gemengd. Gelieve te slaan de oplossing in de koelkast op.

 

Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial

 

Hoe te om Melanotan II te gebruiken voor het looien
1)Melanotan II wordt typisch in flesjes verstrekt die 10 mg van gevriesdroogd (gevriesdroogd) bevatten poeder. De flesjes worden opnieuw samengesteld met een geschikte hoeveelheid bacteriostatisch of steriel die water, aan het flesje door spuit wordt toegevoegd. Een voorbeeld geschikte hoeveelheid water is 2,5 ml. Wanneer deze hoeveelheid water wordt gebruikt, bevat de resulterende oplossing 4 mg van MT-II per ml. Als bijvoorbeeld het wensen om een dosis 1 mg, een volume van 0,25 ml, of „25 IU“ te nemen zoals duidelijk op insuline een spuit, door injectie worden genomen. De injectie kan, volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair, of intraveneus zijn.

2)De injectie is typisch slechts eenmaal per dag, maar waar een persoon de eerst drug probeert en tolerantie beoordeelt, kan de injectie in twee kleinere bedragen per dag worden verdeeld.
De typische doseringswaaier is 0,5 tot 2,0 mg/dag, met een aangewezen waaier van 0,5 tot 1,0 mg/dag. Nochtans, is het best aan eerst beoordeelt tolerantie tegelijkertijd met het lagere doseren van 0,25 mg.
Na reconstructie, zou een Melanotan II flesje bij voorkeur volledig binnen 30 dagen moeten worden verbruikt. Voorafgaand aan reconstructie, zou MT-II in de ijskast of de diepvriezer moeten worden opgeslagen, maar het is aanvaardbaar voor het om zonder koeling worden verscheept.

3)Het gebruik zou over het algemeen moeten worden beëindigd als MT-II, in het individuele geval, oorzakenproblemen met de verhoogde groei, aantal, of duisternis van mollen.

4)Melanotan II effect is vrij langdurig. Het kan zelfs het geval zijn dat het een jaar of meer voor het effect van een cyclus om grotendeels vergt te verdwijnen. Het gebruik van onderhoudscycli kan effect voor onbepaalde tijd handhaven. Als vuistregel, vereist het onderhoud typisch ongeveer 2 tot 3 keer zo veel MT-II per jaar zoals voor de eerste cyclus werd vereist. Dit kan of als een totaal van 2 tot 3 gedaane cycli per jaar op dezelfde manier als de aanvankelijke cyclus, of meer frequent het doseren patroon worden genomen die dit totale bedrag van MT-II per jaar verstrekken.
Het beheer van Melanotan 2

5)Selecteer een nieuwe spuit en trek het duikersrecht terug naar het maximumteken.

Houdend het het Looien van Melanotan 2 Injectieflesje rechtop, neem de spuit op en druk volledig de duiker in (dit moet de luchtdruk in het flesje gelijkmaken dat het gemakkelijker maakt om Melanotan 2) te nemen.

Verlatend de spuit in het het Looien van Melanotan 2 Injectieflesje, draai alles bovenkant - neer.

Trek de duiker tot u 10 units/0.1 van Melanotan 2 in de spuit hebt en langzaam het verwijdert.

Vind een vlezig gebied van uw huid - 4cm aan de kant van uw navel zijn het gemeenschappelijkst. Veeg het gebied met één van de alcohol af afveegt inbegrepen.

Knijp 2cm één van beide kant van het in te spuiten gebied.

Het houden van de spuit zoals een pen, en bij 90 graden aan uw huid, neemt vlug de spuit in uw huid op.

Druk volledig de duiker in zodat heeft al Melanotan 2 van de spuit leeggemaakt en zich langzaam teruggetrokken.

Houd de alcohol op het ingespoten gebied voor een minuut afveegt.

U hebt nu uw eerste dosis Melanotan 2 beheerd. Het looien Injectie


Dosering

De injectie is typisch slechts eenmaal per dag, maar waar een persoon de eerst drug probeert en tolerantie beoordeelt, kan de injectie in twee kleinere bedragen per dag worden verdeeld.

De typische doseringswaaier is 0,5 tot 2,0 mg/dag, met een aangewezen waaier van 0,5 tot 1,0 mg/dag. Nochtans, is het best aan eerst beoordeelt tolerantie tegelijkertijd met het lagere doseren van 0,25 mg.

Na reconstructie, zou een Melanotan II flesje bij voorkeur volledig binnen 30 dagen moeten worden verbruikt. Voorafgaand aan reconstructie, zou MT-II in de ijskast of de diepvriezer moeten worden opgeslagen, maar het is aanvaardbaar voor het om zonder koeling worden verscheept.

Gebruiksbegeleiding:

Melanotan II vereist efficiënt het cumulatieve doseren om te zijn. Afhankelijk van het individu, zal de nodig cumulatieve dosis typisch van 10 tot 40 mg zijn, met eerlijkere individuen die gewoonlijk bedragen vereisen op het hogere eind van de waaier.

Afhankelijk van het totale nodig bedrag en het dagelijkse doseren geschikt voor het individu, zullen MT-II injecties minstens met een week voorafgaand aan een behoefte moeten beginnen aan het betere looien. Typischer, zou MT-II gebruik minstens met een maand voorafgaand aan dergelijke behoefte moeten beginnen.

Melanotan II kan ook op een gecirkelde basis worden gebruikt om betere capaciteit te handhaven te looien.

 

Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial

 

Peptide Lijst

MGF   2mg/vial
Pin-MGF   2mg/vial
CJC1295 met DAC   2mg/vial
CJC1295 zonder DAC 863288-34-0 2mg/vial
PT-141   lOmg/flesje
MT-1 75921-69-6 lOmg/flesje
MT-2 (Melanotan II) 121062-08-6 lOmg/flesje
Ghrp-2 158861-67-7 5mg/vial
Ghrp-2 158861-67-7 lOmg/flesje
Ghrp-6 87616-84-0 5ing/vial
Ghrp-6 87616-84-0 lOmg/flesje
Ipamorelin 170851-70-4 2mg/vial
Hexarelin 140703-51-1 2mg/vial
Sermorelin 86168-78-7 2mg/vial
Oxytocin 50-56-6 2mg/vial
TB500 77591-33-4 2mg/vial
pentadecapeptide BPC 157   2mg/vial
HGH Fragement 176-191 221231-10-3 2mg/vial
Triptorelin 57773-63-4 2mg/vial
Tesamorelin 218949-48-5 2mg/vial
Goradorelin   2mg/vial
Gonadorelin   lOmg/flesje
DSIP 62568-57-4 2mg/vial
Selank   5ing/vial
Angiotensin   lg/foil zak
Lanreotide   lg/foil zak
Arelinacetaat   lg/foil zak
Terlioressinacetaat   lg/foil zak
Onverwacht-8   lg/foil zak
Exenatideacetaat   lg/foil zak
Fertirelina   lg/foil zak
Octreotideacetaat   lg/foil zak
Goserelinacetaat   lg/foil zak
Decapeptide-12   lg/foil zak
Eveservl   lg/foil zak
De Acetaat van Thvinosin q-L   lg/foil zak
Follistatin 344   lmg/flesje
Follistatin 315   lmg/flesje
Eoitalon   lOmg/flesje
ThvrotroDin TRH   2mg/vial
Adiootide   2mg/vial
Aod-9604 221231-10-3 2mg/vial
ACE 031   2mg/vial
Gdf-8   2mg/vial
Deslorelin   lOmg/flesje
Eptifibatide   2mg/vial
Mvostatin   lmg/flesje

 

 

Het zuivere het Poederhuid van Petides van het de Groeihormoon Looien/Melanotan II/Mt2/Melanotan 2 MT-2 10mg/vial

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)