Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema

Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema
Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema

Grote Afbeelding :  Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: ISO9001 SGS
Modelnummer: 76-25-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: USD1/g
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, MoneyGram
Levering vermogen: 200KG/month

Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema

beschrijving
naam: Triamcinolone acetonide mw: 434.4977
Prijs: Negotiable Formule: C24H31FO6
Voorraad: Op voorraad EINECS: 200-948-7
Hoog licht:

testosterone steroids

,

testosterone powder source

Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema

 

Snel Detail:

Engelse naam: Triamcinolone acetonide

Synoniemen: KENALOG; ARISTODERM; 9ALPHA-FLUORO-11BETA, 21-DIHYDROXY-16ALPHA, 17-ISOPROPYLIDENEDIOXY-1,4-PREGNADIENE-3,20-DIONE; 9ALPHA-FLUORO-16ALPHA-HYDROXYPREDNISOLONE 16ALPHA, 17ALPHA-ACETONIDE; 9ALPHA-FLUORO-11BETA, 16ALPHA, 17ALPHA, 16,17-ACETONIDE 21-TETRAHYDROXY-1,4-PREGNADIENE-3,20-DIONE; 9a-fluoro-11b, 16a, 17a, acetonide van 21-tetrahydroxy-1,4-pregnadiene-3,20-dione 16,17; 9a-fluoro-16a-hydroxyprednisolone 16a, 17a-acetonide; ALPHA--FLUORO-11BETA, 16ALPHA, 17,21-TETRA-HYDROXYPREGNA-1,4-DIENE-3,20-DIONE
CAS: 76-25-5
EINECS Aantal: 200-948-7
Formule: C24H31FO6
Mw: 434.4977

Dichtheid: 1.33g/cm3
Smeltpunt: 274-278 ℃ (Dec.)
Kookpunt: 576.9 ° C bij 760 mmHg
Vlampunt: 302.7 ° C
Dampdruk: 1.04E-15mmHg bij 25 ° C

Analyse: 99%
Verschijning: Wit kristallijn poeder
Gebruik: Bijnierhormoongeneesmiddelen voor neurodermatitis, eczema, psoriasis, gezamenlijke pijn, bronchiaal astma en andere ziekten

Productcategorieën: Steroïden; Geneesmiddelen; Steroïden en Hormoon

 

Bijniertriamcinolone van de Hormoongeneeskunde Acetonide voor Neurodermatitis en Eczema 0

 

Beschrijving: 

 

Wat is triamcinolone?

Triamcinolone acetonide is synthetische die corticosteroid wordt gebruikt om diverse huidvoorwaarden te behandelen, om het ongemak van mondpijnlijke plekken, en in neusnevelvorm te verlichten, om allergisch Rhinitis te behandelen. Het is een meer machtig derivaat van triamcinolone, en is ongeveer acht keer zo machtig zoals prednisone
Het is ook gekend onder de merknamen Kenalog en Volon A als injectie om allergieën, artritis, oogziekten, intestinale problemen, en huidziekten te behandelen. In 2014, maakte FDA triamcinolone tot acetonide een drug over de toonbank in de V.S. in neusnevelvorm onder de merknaam Nasacort

 

Triamcinolone behoort tot een klasse van drugs genoemd corticosteroids. Het verhindert de versie van substanties in het lichaam die ontsteking veroorzaken.

Mondeling Triamcinolone (mondeling genomen) wordt gebruikt om vele verschillende voorwaarden zoals allergische wanorde, huidvoorwaarden, ulcerative dikkedarmontstekingen, artritis, wolfszweer, psoriasis, of ademhalingswanorde te behandelen.

Triamcinolone kan ook voor doeleinden niet worden gebruikt in deze medicijngids die worden vermeld.

 

Belangrijke informatie
U zou niet dit medicijn moeten gebruiken als u voor triamcinolone allergisch bent, of als u overal een schimmelbesmetting in uw lichaam hebt.

Alvorens triamcinolone te nemen, vertel uw arts over elk van uw medische voorwaarden, en over alle andere geneesmiddelen u gebruikt. Er zijn velen andere ziekte die door steroid gebruik kunnen worden beïnvloed, en veel andere geneesmiddelen die met steroïden kunnen in wisselwerking staan.

Uw steroid medicijnbehoeften kunnen veranderen als u om het even welke ongebruikelijke spanning zoals een ernstige ziekte, een koorts of een besmetting hebt, of als u chirurgie of een medische noodsituatie hebt. Vertel uw arts over zulk situatie die u tijdens behandeling beïnvloedt.


Nieuwe Mondelinge Agenten voor Multiple sclerose: De Gids van een Beroepsbeoefenaar
Steroid medicijnen zoals triamcinolone kunnen uw immuunsysteem verzwakken dat, dat het maakt voor u gemakkelijker om een besmetting te krijgen of een besmetting verergert u reeds hebt of onlangs gehad. Vertel uw arts over om het even welke ziekte of besmetting u binnen de afgelopen verscheidene weken hebt gehad.

Vermijd zijnd dichtbij mensen die ziek zijn of besmettingen hebben. Oproepen uw arts voor preventieve behandeling als u aan waterpokken of mazelen wordt blootgesteld. Deze voorwaarden kunnen in mensen ernstig of zelfs fataal zijn die steroid medicijn gebruiken.

Ontvang geen „levend“ vaccin terwijl u triamcinolone neemt. De vaccins kunnen niet ook werken terwijl u steroïden neemt.

Houd op gebruikend geen triamcinolone plotseling, of u kon onplezierige ontwenningsverschijnselen hebben. Bespreking aan uw arts over hoe te om ontwenningsverschijnselen te vermijden wanneer het tegenhouden van het medicijn. Draag een medische waakzame markering of draag een Identiteitskaart opgeeft dat dat u triamcinolone neemt. Om het even welke medische behandelingleverancier die behandelt zou u moeten weten dat u steroid medicijn neemt.

Alvorens deze geneeskunde te nemen
U zou niet dit medicijn moeten gebruiken als u voor triamcinolone allergisch bent, of als u overal een schimmelbesmetting in uw lichaam hebt.

Steroid medicijn kan uw immuunsysteem verzwakken, dat het maakt voor u gemakkelijker om een besmetting te krijgen. De steroïden kunnen een besmetting ook verergeren u, hebt of reeds een besmetting reactiveert u onlangs had. Alvorens dit medicijn te nemen, vertel uw arts over om het even welke ziekte of besmetting u binnen de afgelopen verscheidene weken hebt gehad.

Om ervoor te zorgen kunt u triamcinolone veilig nemen, uw arts vertellen of hebt u om het even welk van deze andere voorwaarden:

leverziekte (zoals cirrose);
nierziekte;
een schildklierwanorde;
diabetes;
een geschiedenis van malaria;
tuberculose;
osteoporose;
een spierwanorde zoals myasthenia gravis;
glaucoom of cataracten;
herpesbesmetting van de ogen;
maagzweren, ulcerative dikkedarmontstekingen, of diverticulitis;
depressie of geestelijke ziekte;
congestiehartverlamming; of
hoge bloeddruk
FDA-zwangerschapscategorie C. Het is niet geweten of triamcinolone een ongeboren baby zal berokkenen. Vertel uw arts of bent u zwanger of bent zwanger te worden van plan terwijl het gebruiken van dit medicijn. Triamcinolone kan in moedermelk overgaan en kan een pleegbaby berokkenen. Gebruik dit medicijn niet zonder uw arts te vertellen of geeft u een baby de borst. Triamcinolone kan de groei in kinderen beïnvloeden. De bespreking met uw arts als u uw kind denkt groeit niet aan een normaal tarief terwijl het gebruiken van triamcinolone.

Toepassing:

Triamcinolone acetonide als intra-articular injecteerbaar is gebruikt om een verscheidenheid van musculoskeletal voorwaarden te behandelen. Wanneer toegepast als actuele zalf die, wordt het gebruikt voor het verschroeien van gifsumak, eik, en sumac, op de huid wordt toegepast, vermijdend ogen, mond, en genitaal gebied. Het verstrekt directe hulp en alvorens mondelinge prednisone te gebruiken gebruikt. De mondelinge/tanddeegvoorbereidingen worden gebruikt voor het behandelen van aphthous zweren.
Als intravitreal injectie, triamcinolone is acetonide gebruikt om diverse oogziekten te behandelen en gevonden nuttig in het verminderen van macular oedeem. De drugproeven hebben het zo efficiënt om gevonden te zijn zoals drugs anti-VEGF in ogen met kunstmatige lenzen over een periode van twee jaar.
Ongewoon, kan de intramusculaire injectie van triamcinolone acetonide voor de controle van strenge of onbekwaam makende allergische staten worden vermeld waarvoor de conventionele behandelingen, zoals astma, atopic dermatitis, contactdermatitis, eeuwigdurend of seizoengebonden allergisch Rhinitis, serumziekte, en transfusie en de reacties van de drughypergevoeligheid hebben ontbroken.

 

 

Onze voordelen:

 

1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1)Norm: BP/USP
2)Alle Purity≥99%
3)Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

2, snel en veilige levering
1)Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2)Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3)Tarief ≥99% van de douanepas
4)  Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1)De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2)De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klant.

 

 

Verwante Vrouwelijke Hormoonsteroïden:

 

Estradiol Estrone Hydrocortisone
Estradiolvaleriaanester Oestriol Hydrocortisone acetaat
Estradiolbenzoate Nylestriol Meprednisone
Estradiol cypionate Diethylstilbestrol Prednisone acetaat
Estradiol enantate HEXESTROL Bentelan
Ethynylestradiol Progesterone Betamethasone
Algestoneacetophenide Medroxyprogesteroneacetaat Clobetasolpropionaat
Ethisterone Norethindrone Halobetasolpropionaat
19-Norethindrone acetaat Mifepristone Deflazacort
Norethisterone Enanthate Methyldienedione Tazarotene
Ethynodioldiacetaat Eplerenone Ecdysone
Pregnenoloneacetaat Levonorgestrel Desloratadine
Lynestrenol Allylestrenol Het natrium van het Prednisolonefosfaat
Chlormadinoneacetaat Dienogestrel Fluorometholoneacetaat
Cyproteroneacetaat Drospirenone Dexamethasoneacetaat
Megestrolacetaat Pregnenolone Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium
Melengestrolacetaat Mometasone furoate Dexamethasonepalmitate
Betamethasoneacetaat Beclomethasone dipropionate Fluocinoloneacetonide
Betamethasonedipropionate Betamethasone 17 valeriaanester  

 

 


 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)