Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

De farmaceutische Chitosan CAS 9012-76-4 van de Rang Grondstof voor Voedsel

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

De farmaceutische Chitosan CAS 9012-76-4 van de Rang Grondstof voor Voedsel

De farmaceutische Chitosan CAS 9012-76-4 van de Rang Grondstof voor Voedsel
De farmaceutische Chitosan CAS 9012-76-4 van de Rang Grondstof voor Voedsel De farmaceutische Chitosan CAS 9012-76-4 van de Rang Grondstof voor Voedsel De farmaceutische Chitosan CAS 9012-76-4 van de Rang Grondstof voor Voedsel

Grote Afbeelding :  De farmaceutische Chitosan CAS 9012-76-4 van de Rang Grondstof voor Voedsel

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: CAS: 9012-76-4
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1kg/Aluminum Foliezak, Speciaal Pakket
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 200-800kg/month

De farmaceutische Chitosan CAS 9012-76-4 van de Rang Grondstof voor Voedsel

beschrijving
Naam van het product: Chitosan Verschijning: Wit of van wit
Deskundige Markten: Global Zuiverheid: 99%
Beleid: Reshippingsbeleid overbrenging: FedeEx, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS
Levering: Op voorraad Andere gelijkaardige producten: Beschikbaar
Hoog licht:

pharmaceutical grade raw materials

,

pharmaceutical raw chemical

Grondstoffenchitosan CAS 9012-76-4 voor Voedsel en Farmaceutische Rang

 

Snel Detail:


Wit of gebroken wit, smaakloos, amorf en semitransparent vlok of poeder; vrij oplosbare stof in water, 

de oplossing is duidelijk en het karakter is stabiel.
Chitosan CAS: 9012-76-4
De rang van de Chitosangeneeskunde, Voedselrang, Industriële rang
Deeltjesgrootte 60mesh, 80mesh, 100mesh

De Chitosan is een lineair die polysaccharide uit willekeurig verdeelde β- (1-4) wordt samengesteld - verbonden D-glucosamine (deacetylated eenheid) en n-acetyl-D-Glucosamine (acetylated eenheid). Het wordt gemaakt door garnalen en andere schaaldiershells met het alkalinatriumhydroxyde te behandelen.
 
De Chitosan heeft een aantal commercieel en mogelijk biomedisch gebruik. Het kan in landbouw als zaadbehandeling en biopesticide worden gebruikt, die installaties helpen om schimmelbesmettingen af te houden. In wijnbereiding kan het als zuiverende agent worden gebruikt, ook helpend om bederf te verhinderen. In de industrie, kan het in een self-healing deklaag van de polyurethaanverf worden gebruikt. In geneeskunde, kan het in verbanden om het aftappen te verminderen en als antibacteriële agent nuttig zijn; het kan ook worden gebruikt helpen drugs door de huid leveren.
 
Meer controversieel, is de Chitosan beweerd om gebruik te hebben in het beperken van vette absorptie, die het nuttig zou maken om op dieet te zijn, maar er bewijsmateriaal hiertegen is.
 
Ander gebruik van Chitosan dat is onderzocht omvat gebruik als oplosbare dieetvezel.

De Chitosan wordt gehaald uit chitine, onoplosbaar in water maar oplosbare stof in verdund zuur en door menselijk lichaam geabsorbeerd. Aangezien firdt derivate, het chemisch is is de grondwet polymeer van het macromolecule het alkalisch wordende polysaccharide met kation. Het heeft eigenaardige fysieke, chemische eigenschappen en bioactivee functie.

De Chitosan is als volgt vermeld:
A. hoog - dichtheidschitosan
B. hoge Viscositeitschitosan
C. industriële Rangchitosan
D. de Chitosan van de voedselrang
E. medische Rangchitosan
F. laag - molecuulgewichtchitosan
G. Aroxymethyl-Chitosan
H. Chitosanoligosaccharide

2.Applications

1)Voedselgebied
Gebruikt als additieven voor levensmiddelen, bindmiddelen, bewaarmiddelenvruchten en groenten, vruchtensap verduidelijkende agent, het vormen zich 

agent, adsorbens, en natuurlijke voeding.


2)Geneeskunde, het gebied van gezondheidszorgproducten
Als niet-toxische Chitosan, heeft antibacterieel, anti-inflammatory, hemostatisch, en de immune functie, kan worden gebruikt

 als kunstmatige huid, zelf-absorptie van chirurgische hechtingen, medische het kleden zich Tak, been, weefseltechniek

 de steigers, verbeteren leverfunctie, verbeteren spijsverteringsfunctie, bloedvet, die bloedsuiker verminderen, verbiedend tumor

 de metastase, en de adsorptie en complexation van zware metalen en kunnen worden afgescheiden, etc., krachtig waren

 van toepassing geweest op natuurlijke voeding en drugadditieven.


3)milieubescherming gebied
De Chitosan en zijn derivaten zijn goede flocculant voor waterzuiveringsinstallatie en metaalterugwinning van metaal-bevattend afvalwater; op textielgebied: als bijtmiddel, gezondheidszorgstof, rangschikkende agenten, druk en het verven


4). Landbouwgebied
Als groeibevorderendee stoffen, biopesticiden, voeradditieven, zaden, enz.


5)Gebied van tabak
Tabaksblad als kleefstoffen, low-tar filter etc. wordt gebruikt die.

De Chitosan wordt geraffineerd van deacetylation van chitine die wordt gehaald uit diepzee de krabkabeljauwen van Alaska. Als enig basispolysaccharide onder natuurlijke polysacchariden, heeft dit product vele fysieke en chemische kenmerken en fysiologische activiteiten. Precies, kan dit product cholesterol controleren, bacteriële activiteit remmen, hoge bloeddruk verhinderen en controleren, zware metalen absorberen en afscheiden, vochtigheid handhaven en immuniteit versterken. In de voedselindustrie, kan dit product als antibacteriële agent, fruit en plantaardig bewaarmiddel en middel tegen oxidatie worden gebruikt. Er zijn vele speciale functionele groepen in moleculaire ketting, zodat kan de Chitosan in vele producten volgens verschillende reacties op functionele groepen, zoals acylation, sulfation en oxydatie, het enten en het crosslinking, hydroxyethylation en hydroxymethylation worden vervaardigd. Deze producten kunnen op vele gebieden, met inbegrip van geneeskunde, voedsel, chemisch product, schoonheidsmiddel, waterbehandeling, metaalextractie en terugwinning, biochemische en biomedische techniek worden gebruikt. Er zijn vele types van Chitosan, met inbegrip van GS-Chitosan hoog oligosaccharide, - dichtheidstype, speciaal molecuulgewichttype, medisch/voedsel/industrieel rangtype, in water oplosbaar type en gespecialiseerd type.
De Chitosan kan de groei en reproductie van paddestoelen, bacteriën, en virus remmen. Wanneer dit product als deklaagbehoud wordt gebruikt, kan het ademhalingsmetabolisme en waterverlies van vruchten en groenten remmen, waarbij hun het verouderen proces van organisatie en structuur wordt vertraagd en effectief het uitbreiden van hun postharvest leven. Dit product kan ook worden gebruikt anti-oxyderend. Bij het verwarmen van proces, worden de vrije ijzerionen vrijgegeven van vleeshemoglobine en zij vormen chelaat met Chitosan, dus is hun katalytische activiteit geremd.

3.Usage
 
Landbouw en tuinbouwgebruik
Het landbouw en tuinbouwgebruik voor Chitosan, hoofdzakelijk voor installatiedefensie en opbrengstverhoging, is gebaseerd op hoe dit glucosaminepolymeer de biochemie en de moleculaire biologie van de installatiecel beïnvloedt. De cellulaire doelstellingen zijn het plasmamembraan en kernchromatin. De verdere veranderingen doen zich in celmembranen, chromatin, DNA, calcium, KAARTkinase, oxydatieve uitbarsting, reactieve zuurstofspecies, eeltige op pathogenese betrekking hebbende (PR)-genen en phytoalexins voor.
 
Natuurlijke biocontrol en elicitor
In landbouw, wordt de Chitosan gebruikt hoofdzakelijk als natuurlijke zaadbehandeling en van de installatiegroei versterker, en als een ecologisch vriendschappelijke biopesticidesubstantie die de ingeboren capaciteit van installaties opvoert om tegen schimmelbesmettingen te verdedigen. De natuurlijke biocontrol actieve ingrediënten, chitine/Chitosan, worden gevonden in shells van schaaldieren, zoals zeekreeften, krabben, en garnalen, en veel andere organismen, met inbegrip van insecten en paddestoelen. Het is één van de overvloedigste biologisch afbreekbare materialen in de wereld.

 
Specificaties:

Analyserapport

 

Punt

Norm

Appreance

0ff-wit poeder

 Deacetylationgraad

>85%; 90%; 95%

Viscositeit

<200 mpa="">

Bulkdichtheid

0.4-0.8 g/ml

Vochtgehalte

 <10>

 Asgehalte

 <1>

Onoplosbaar

<1>

Pb

<2ppm>

Zoals

<0>

 Totale plaattelling

<1000cfu>

E.Coli

 Verbied

Vorm en gist

<100cfu>

Deeltjesgrootte

 80-120mesh

Verpakking

25kg/drum

 

 

De farmaceutische Chitosan CAS 9012-76-4 van de Rang Grondstof voor Voedsel 0

 

Concurrentievoordeel:

 

Heeft Hubei Heilig Biologisch Co., Ltd hoogte - kwaliteitsproducten in de stric GMP omstandigheden ontwikkeld en veroorzaakt. De kwaliteitscontrole en de kwaliteitsborging worden prioriteits gegeven om internationale farmacopeespecificaties te ontmoeten en 

de eisen van de speciale klant.
1. De methode van Analyse voor het testen van onze materialen wordt bevestigd om de reproduceerbare resultaten te geven
2. Alle analytische testprocedures en productieprocedures zijn goed gedocumenteerd en de revisie wordt ondernomen vanaf gespecificeerd protocol.
3. De tendensanalyse van gezuiverd water en de eindproducten worden gehandhaafd.
4. De stabiliteitsstudie is een zeer belangrijk gebied van kwaliteitsassuance.

 

Onze Hoofdproducten:

  

Testosteron Enanthate

CAS: 315-37-7

Testosteronpropionaat

CAS: 57-85-2

Testosteron Sustanon 250

 

Testosteron Cypionate

CAS: 58-20-8

Trenboloneacetaat

CAS: 10161-34-9

Trenbolone Enanthate

CAS: 10161-33-8

Drostanolonepropionaat (Masteron)

CAS: 521-12-0

Drostanolone Enanthate

CAS: 472-61-145

Boldenone (Equipoise) Undecylenate

CAS: 13103-34-9

Nandrolone Decanoate

CAS: 360-70-3

Nandrolone Phenylpropionate

CAS: 62-90-8

Anavar

CAS: 53-39-4

Dianabol (Metandienone)

CAS: 72-63-9

Winstrol

CAS: 10418-03-8

Anadrol

CAS: 434-07-1

Methenolone Enanthate (Primobolan)

CAS: 303-42-4

Methenoloneacetaat

CAS: 434-05-9

Turinabol

CAS: 855-19-6

Testosteron Phenylpropionate

CAS: 1255-49-8

 Methyltrenbolone

CAS: 965-93-5

 Het Carbonaat van Trenbolonecyclohexylmethyl

CAS: 23454-33-3

 

 

 

 

 
 

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)