Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

Finasteride Farmaceutische Tussenpersonen Anti - androgen Medicijn die haar-Verlies behandelen

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Finasteride Farmaceutische Tussenpersonen Anti - androgen Medicijn die haar-Verlies behandelen

Finasteride Farmaceutische Tussenpersonen Anti - androgen Medicijn die haar-Verlies behandelen
Finasteride Farmaceutische Tussenpersonen Anti - androgen Medicijn die haar-Verlies behandelen Finasteride Farmaceutische Tussenpersonen Anti - androgen Medicijn die haar-Verlies behandelen Finasteride Farmaceutische Tussenpersonen Anti - androgen Medicijn die haar-Verlies behandelen

Grote Afbeelding :  Finasteride Farmaceutische Tussenpersonen Anti - androgen Medicijn die haar-Verlies behandelen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: 8319-26-7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verborgen verpakking
Levertijd: binnen 24 uren na ontving de betaling
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 500-800kg per Maand

Finasteride Farmaceutische Tussenpersonen Anti - androgen Medicijn die haar-Verlies behandelen

beschrijving
Beleid: Reshippingsbeleid Verschijning: wit kristallijn vast lichaam
Exportmarkten: Global Naam van het product: Finasteride
Levering: Op voorraad overbrenging: Fedex, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS
Hoog licht:

active pharmaceutical ingredients

,

pharmaceutical grade raw materials

Het anti-Androgenmedicijn die van Finasteride Farmaceutisch Tussenpersonen haar-Verlies behandelen

 

Snelle Details

 

Alias: Proscar; Propecia
Finasteride CAS nr.: 98319-26-7
Moleculaire Formule: C20H24O2
Molecuulgewicht: 372.54
Analyse: 99%min
Verschijning: wit kristallijn vast lichaam
Gebruik: voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasia (BPH) en mannelijke patroonkaalheid (MPB)
 

Beschrijving:

 

Finasteride: Proscar; Prostide; Ruw Poeder; Kaalheidsbehandeling; Behandel Haarverlies; Farmaceutische Grondstoffen

 

Finasteride is een populair die anti-androgenmedicijn door Merck wordt vervaardigd het meest meestal als of Proscar of Propecia wordt bekend. Gebaseerd op het progesteroneskelet dat, behoort Finasteride tot een klasse van medicijnen als 5alpha-reductase inhibitors wordt bekend en aangezien zulke voor de behandeling gebruikt wordt die rond type draaien - 2 5-AR gebaseerd voorkomen.

 

Dit is belangrijk voor prestatiesversterkers aangezien de DHT gebaseerde anabole steroïden specifieke bijwerkingen hebben die kunnen voorkomen dat kunnen grotendeels met het gebruik van een inhibitor 5-AR zoals Finasteride worden verholpen.

 

Aangezien een type - 2 5-AR inhibitor Finasteride werd ontworpen voor het behandelen van haar-verlies, prostate uitbreiding, evenals prostate kanker.

 

Finasteride is zeer gemeenschappelijk onder zij die met anabole steroïden vrezen nog haar-verlies aanvullen maar er zijn belangrijke dingen u moet begrijpen alvorens u Finasteride-gebruik overweegt. Aangezien een androgen ontstoringsapparaat Finasteride de gemaakte aanwinsten kan ernstig remmen terwijl op cyclus, streng en op die basis wordt het niet hoogst geadviseerd voor het behoud van het op-cyclushaar.

 

Propecia (finasteride) wordt gebruikt om mannelijke patroonkaalheid (androgene alopecia) bij mensen te behandelen. Topically (op scalp zelf) het is van één of ander effect in het minimaliseren van verder haarverlies. In combinatie met Nizoral en spironolactone (die vreselijk ruikt, tussen haakjes) het verlies kan matig eigenlijk omkeren.

 

Eerst gebruikt voor de behandeling van prostate ziekte. De klinische studies suggereren dat, met finasteride 1 mg/dag, ononderbroken mondelinge 3 maanden of lichtjes lang de haargroei, na ononderbroken behandeling het groeipercentage van het 1 jaarhaar aan 48% kan hebben, en kan blijven weg vallen, nemend de haarorganisatie bereikte 2 van het haarjaar groeipercentage 66% ~ 83%.

 

Toepassingen:

 

Finasteride behoort tot een klasse van medicijnen als 5alpha-reductase inhibitors wordt bekend en aangezien zulke voor de behandeling gebruikt wordt die rond type draaien - 2 5-AR gebaseerd voorkomen dat.

 

Medisch gebruik:

 

(1) goedaardige prostaathyperplasia:

 

De artsen gebruiken finasteride voor de behandeling van goedaardige prostaatdiehyperplasia (BPH), informeel als een vergrote voorstanderklier wordt bekend. De FDA-approved dosis is één keer per dag 5 mg. Zes maanden of meer van behandeling met finasteride kunnen worden vereist om de therapeutische resultaten van behandeling te bepalen. Als de drug wordt beëindigd, keren om het even welke therapeutische voordelen binnen ongeveer 6-8 maanden om. Finasteride kan de symptomen verbeteren verbonden aan BPH zoals moeilijkheid het urineren, opstaand tijdens de nacht om, aarzeling bij het begin van urination te urineren, en verminderde urinestroom.

 

(2) mannelijke patroonkaalheid:

 

De 3 klinische proeven in drie stadia onderzochten de doeltreffendheid van finasteride in de behandeling van mild om mannelijke patroonkaalheid te matigen. De primaire eindpunten van elke proef waren haartelling en gebruikerszelfbeoordeling. De secundaire eindpunten omvatten onderzoekersbeoordeling en onderzoek van scalp foto's. Elke patiënt vulde ook questionairres betreffende de seksuele gezondheid en niet-non-scalp groei van het lichaamshaar in. Deze proeven schreven 1879 mensen in en hadden een duur van één jaar. Van deze 1879 mensen, verkozen 1215 om aan een proef van de één jaar dubbelblinde uitbreiding deel te nemen. De extra uitbreidingsproeven werden uitgevoerd dusdanig dat 323 mensen meer dan 4 jaar van behandeling ervoeren.

 

Over alle drie proeven, bij één jaar hadden de mensen die Propecia nemen 107 meer haren per 1 die duimdiametersectie van scalp (op het gebied door haarverlies wordt beïnvloed) dan mensen met placebo worden behandeld. Bij twee jaar was het verschil 138 haren. De maximumhaaraanwinst kwam tijdens de eerste twee jaar voor, maar omdat het haarverlies sneller was in de placebo behandelde groep, het verschil tussen behandelde die en placebogroepen tot 277 haren per duimcirkel bij 5 jaar worden verhoogd. De zelfbeoordeling toonde aan dat de behandelde patiënten een verbetering van haardichtheid en algemene verschijning waarnamen. Deze resultaten werden door onderzoekersclassificaties en door onafhankelijke lezers gesteund die scalp foto's onderzoeken.

 

Begin het eerste jaar, openbaarde de seksuele gezondheidsvragenlijst verschillen in seksuele rente, bouw, en waarneming van seksuele problemen die de placebogroep goedkeurden. Nochtans, werd geen significant verschil gezien in de vraag over algemene tevredenheid met het geslachtsleven.

 

Gebruik zonder merknaam:

 

Finasteride wordt soms gebruikt in de therapie van de hormoonvervanging voor mannelijk-aan-vrouwelijke transseksuelen in combinatie met een vorm van oestrogeen toe te schrijven aan zijn antiandrogeneigenschappen. [5] [6] Nochtans, is weinig klinisch onderzoek van finasteridegebruik met deze bedoeling geleid en het bewijsmateriaal van doeltreffendheid is beperkt. Finasteride is namelijk een wezenlijk zwakkere antiandrogen in vergelijking met conventionele antiandrogens zoals spironolactone en cyproteroneacetaat.

 

COA:

 


Testpunten


Specificatie


Testresultaten


Beschrijving


Wit of gebroken wit kristallijn poeder


Gebroken wit kristallijn poeder


Specifieke omwenteling


-56°~-60°


-58.2°


Identificatie


IRL


Gelijken met het werk norm


Voldoet


HPLC


Oplosbaarheid


Vrij oplosbare stof in chloroform en in alcohol; Zeer lichtjes oplosbaar in water


Ben in overeenstemming


Heavy metallen


≤10ppm


<10ppm>


Water


≤0.3%


0,22%


Residu op ontsteking


≤0.1%


0,05%


Relatief materiaal


Maximum impurities≤0.5%


0,36%


Totaal impurities≤1.0%


0,52%


Analyse


98.5~101.0%


99.68%


Conclusie


De specificatie is met Ondernemingsnorm in overeenstemming

 

Finasteride Farmaceutische Tussenpersonen Anti - androgen Medicijn die haar-Verlies behandelen 0

 

 Onze Hoofdproducten:

    

Testosteron Enanthate

CAS: 315-37-7

Testosteronpropionaat

CAS: 57-85-2

Testosteron Sustanon 250

 

Testosteron Cypionate

CAS: 58-20-8

Trenboloneacetaat

CAS: 10161-34-9

Trenbolone Enanthate

CAS: 10161-33-8

Drostanolonepropionaat (Masteron)

CAS: 521-12-0

Drostanolone Enanthate

CAS: 472-61-145

Boldenone (Equipoise) Undecylenate

CAS: 13103-34-9

Nandrolone Decanoate

CAS: 360-70-3

Nandrolone Phenylpropionate

CAS: 62-90-8

Anavar

CAS: 53-39-4

Dianabol (Metandienone)

CAS: 72-63-9

Winstrol

CAS: 10418-03-8

Anadrol

CAS: 434-07-1

Methenolone Enanthate (Primobolan)

CAS: 303-42-4

Methenoloneacetaat

CAS: 434-05-9

Turinabol

CAS: 855-19-6

Testosteron Phenylpropionate

CAS: 1255-49-8

 Methyltrenbolone

CAS: 965-93-5

 Het Carbonaat van Trenbolonecyclohexylmethyl

CAS: 23454-33-3

 

Voordeel:

 

  • Wij hebben voorraad zodat kunnen wij levering snel bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.
  • Beste prijs, de eerste klassendienst, hoog succesvol leveringstarief. Een korting worden gegeven wanneer u een grote orde maakt.
  •  Hoog - gewaarborgde de kwaliteit, zodra om het even welk probleem wordt gevonden, zou het pakket reshipped voor u zijn
  • Verschepend door uitdrukkelijk (Fedex, UPS, DHL, EMS TNT HKEMS), door de lucht. Meest professionele forwarder zou recommanded voor u zijn.
  • De warme naverkoopdienst voor u 24/7. Om het even welk van uw vraag voor de eerste zo spoedig mogelijk worden opgelost. Het aanhangen het principe van klant eerste conviction.we zal het zo verlenen mogelijke beste en de oprechtste diensten aangezien wij kunnen. 
  • Beschikbare methode van het maken klaar olie.

 

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)