Thuis ProductenScherpe Cyclussteroïden

Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen

Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen
Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen

Grote Afbeelding :  Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: ISO9001, SGS
Modelnummer: CAS Nr: 965-93-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1kg/aluminum foliezak of zonodig
Levertijd: binnen 24 uren afte betaling
Betalingscondities: MoneyGram, Western Union, T/T
Levering vermogen: 400kg per maand

Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen

beschrijving
Verschijning: Wit of Lichtgeel Poeder Zuiverheid: 99%
MOQ: 10 G overbrenging: DHL, EMS, EUB, HKEMS etc.
Naam van het product: Methyltrenbolone Gebruik: Mannelijke Geslachtsverhoging
Hoog licht:

safe anabolic steroid

,

legal steroids for muscle growth

Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen

 

Snelle Details:
 

  1. Methyltrienolone
  2. Synoniemen: Metribolone; Methyltrenbolone
  3. CAS: 965-93-5
  4. MF: C19H24O2
  5. Mw: 284.39
  6. Analyse: 98% min.
  7. Levering: Druk koerier uit.
  8. Karakter: Wit aan lichtgeel kristallijn poeder.
  9. Gebruik: Anabole steroïden. farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin

Beschrijving:

 

Methyltrienolone (MT) is zeer machtige, redelijk giftige, niet-aromatiseert steroïden. O.k. Laat over die drie punten opnieuw gaan. Eerst en vooral, is MT machtig. Het bindt zo sterk aan AR (androgen receptor) dat het vaak in studies over andere androgens wordt gebruikt om te meten hoe sterk zij binden. Met andere woorden, zo sterk bindt dit materiaal op de receptor van AR dat het vrij veel de benchmark voor die kwaliteit is. Als u mijn profiel op Trenbolone-Acetaat (TA) hebt gelezen, uw wilnota dat ik Ta zei het meest machtige injecteerbare wapen in ons arsenaal met achting aan capaciteit is om aan de Androgen receptor te binden. Dat is nog ware, omdat deze bepaalde samenstelling niet in ons arsenaal is, en zijn niet injecteerbare… zijn eenvoudig de mondelinge versie van Ta (d.w.z. is het Trenbolone die wijziging om mondeling actief heeft ondergaan te worden, via de toevoeging van een groep 17 alph-methyl). Zo waarom is het belangrijk dat dit materiaal zo strak aan AR bindt? Goed, Androgen worden de Receptoren gevonden in zowel vette cellen evenals spiercellen; zij handelen op AR in spiercellen om de groei te bevorderen, en in de vette cellen om het vette branden te beïnvloeden. Sterker androgen bindt aan A.R, hoger het lipolytic (vet die branden) effect op vet (vet) weefsel. Jammer genoeg, betekent die sterke band ook automatisch dat het de sterkste mogelijke anabole reactie zal onthullen, noch niet dat het zwakst zal onthullen een zwakke anabole reactie bindt. Anadrol (oxymetholone) heeft het zwakst aan AR binden mogelijk (te laag worden gemeten), en het veroorzaakt een diepgaande anabole reactie, bijvoorbeeld. Dianabol is simarly laag, en veroorzaakt een zeer goede anabole reactie. ARS worden gevonden in zowel spierweefsel evenals vetweefsel. Wanneer de spieren AR wordt bevorderd, kan het hypertrofie veroorzaken. Wanneer de vetweefsels AR, door diverse verwante mechanismen wordt bevorderd, wordt het vet verloren. Dit is een brutooversimplificatie. Wat. Alle moeten wij weten is dat wanneer u steroïden die aan AR binden, het hebt spier bouwt en vet brandt. En steroïden zullen die zeer strak aan AR binden heel wat spiersynthese bevorderen en zullen heel wat vet branden.

 

Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen 0

 

Specificaties:

 

Test

Analysenorm

Resultaten

Beschrijving

Lichtgeel poeder

Lichtgeel poeder

Specifieke Omwenteling

≤-58°

Pas

Smeltpunt

163-172℃

164~170℃

Verlies bij het Drogen

≤0.5%

0,32%

Analyse

≥97.0%

98.52%

Conclusie

Ben in overeenstemming zijn met Ondernemingsnorm

 

Toepassingen:
 
Methyltrienolone (MT) is zeer machtige, redelijk giftige, niet-aromatiseert steroïden. O.k. Laat over die drie punten opnieuw gaan. Eerst en vooral, is MT machtig. Het bindt zo sterk aan AR (androgen receptor) dat het vaak in studies over andere androgens wordt gebruikt om te meten hoe sterk zij binden. Met andere woorden, zo sterk bindt dit materiaal op de receptor van AR dat het vrij veel de benchmark voor die kwaliteit is. Als u mijn profiel op Trenbolone-Acetaat (TA) hebt gelezen, uw wilnota dat ik Ta zei het meest machtige injecteerbare wapen in ons arsenaal met achting aan capaciteit is om aan de Androgen receptor te binden. Dat is nog ware, omdat deze bepaalde samenstelling niet in ons arsenaal is, en zijn niet injecteerbare… zijn eenvoudig de mondelinge versie van Ta (d.w.z. is het Trenbolone die wijziging om mondeling actief heeft ondergaan te worden, via de toevoeging van een groep 17 alph-methyl).
 
Methyltrienolone is een steroid samenstelling die op de marktzwarte of anders meestal niet beschikbaar is. De reden voor zijn dubbelzinnigheid is omdat het aan de lever zo hoogst giftig is die zelfs dosissen zo weinig zoals 2 mgs een week geelzucht van de lever hebben veroorzaakt. Naast zijn giftigheid aan de lever, zal het ook seksuele dysfunctie veroorzaken en kan andere samenstellingen veroorzaken het met wordt gestapeld om de gevolgen van oestrogeen in het lichaam te overdrijven. Hoewel deze samenstelling duidelijk gevaarlijk en niet geadviseerd voor gebruik door om het even wie is wie hun gezondheid taxeert, is het opmerkend de moeite waard dat zijn spier-bouwende en vet-brandt eigenschappen op pari met de hoog-geschatte vandaag beschikbare steroïden zijn.

 

Verpakking & Levering:
 
Wij hebben voldoende voorraad en kunnen levering onmiddellijk bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang. De verfijnde en professionele logistische agent zal met ons coördineren om onze klanten te voorzien van snelle levering en het verschepen te beveiligen. Wij hebben ook goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. 10 gram aan 100kg-poeder zal in één keer aan uw bestemming op unieke manieren worden verscheept. Het zal in snelle en discrete verzending voor Gewaarborgde douanepas worden geschikt. Tegelijkertijd, zullen de verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code binnen 12 uren worden verstrekt na het ontvangen van de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt. Wij besteden veel aandacht aan de naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

 

Spier die Steroid het Ophopen Poeder van Cyclussteroïden MethylTrenbolone/Metribolone bouwen 1

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)