Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Het hormonale van het het Geslachtshormoon van Contraceptieestradiol Menselijke Oestriol CAS 50-27-1

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Het hormonale van het het Geslachtshormoon van Contraceptieestradiol Menselijke Oestriol CAS 50-27-1

Het hormonale van het het Geslachtshormoon van Contraceptieestradiol Menselijke Oestriol CAS 50-27-1
Het hormonale van het het Geslachtshormoon van Contraceptieestradiol Menselijke Oestriol CAS 50-27-1 Het hormonale van het het Geslachtshormoon van Contraceptieestradiol Menselijke Oestriol CAS 50-27-1

Grote Afbeelding :  Het hormonale van het het Geslachtshormoon van Contraceptieestradiol Menselijke Oestriol CAS 50-27-1

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: ISO9001 SGS
Modelnummer: 50-27-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: USD1/g
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 600 KG/maand

Het hormonale van het het Geslachtshormoon van Contraceptieestradiol Menselijke Oestriol CAS 50-27-1

beschrijving
EINECS: 200-022-2 Naam van het product: Oestriol
Verschijning: Wit kristallijn poeder Gebruik: Hormonale contraceptie
MF: C18H24O3 Rang: geneesmiddelen
Hoog licht:

anti-aging steroids

,

healthy steroids for bodybuilding

Het hormonale van het het Geslachtshormoon van Contraceptieestradiol Menselijke Oestriol CAS 50-27-1


Synoniemen: Oestriol
CAS Nr.: 50-27-1
Formule: C18H24O3
Molecuulgewicht: 288.39
EINECS: 200-022-2
Dichtheid: 1,255 g/cm3
Smeltpunt: 280-282 ° C (lit)
Kookpunt: 469 ° C bij 760 mmHg
Vlampunt: 220.8 ° C
Zuiverheid: 99% 
Verschijning: Wit kristallijn poeder
Pakket: 1kg/foilbag
Min. ordehoeveelheid: 10g
Betaling: Western Union, Moneygram
Verzending: EMS, DHL, Fedex, TNT
Levering: veilig & geschikt, rond 7days na betaling.


Beschrijving:


Estradiol, of meer bepaald, 17β-estradiol, is een menselijke geslachtshormoon en steroïden, en het primaire vrouwelijke geslachtshormoon. Het wordt genoemd voor en is belangrijk in de verordening van de estrous en menstruele vrouwelijke reproductieve cycli. Estradiol is essentieel voor de ontwikkeling en het onderhoud van vrouwelijke reproductieve weefsels maar het heeft ook belangrijke gevolgen in veel andere weefsels met inbegrip van been. Terwijl de oestrogeenniveaus bij mannen lager worden vergeleken bij vrouwen, hebben de oestrogenen essentiële functies ook bij mensen. Estradiol wordt gevonden in de meeste gewervelde dieren evenals vele schaaldieren, insecten, vissen, en andere diersoort.
Estradiol of het oestradiol (de gebruik van Amerikaan of van de Brits Engels), komen uit estra-, Gk voort. οστρο? (oistros, letterlijk betekenend „verve of inspiratie“) en - diol, een chemisch naam en een achtervoegsel erop wijzen die dat deze vorm van steroïden en geslachtshormoon een type van alcohol die twee hydroxylgroepen dragen is.
Estradiol wordt geproduceerd vooral binnen de follikels van vrouwelijke eierstokken, maar ook in andere endocrine (d.w.z., hormoon-producerend) en niet endocriene weefsels (b.v., met inbegrip van vet, lever, bijnier, borst, en neurale weefsels). Estradiol is biosynthesized van progesterone (bij binnen twee stappen van cholesterol, via middenpregnenolone is aangekomen die). Één principeweg zet dan progesterone in zijn hydroxy-derivaat 17, en dan in androstenedione via opeenvolgende cytochrome p450-Gekatalyseerde oxydaties om. De actie van aromatase op dit dione produceert estrone, en de actie van dehydrogenase op dit geeft de titelsamenstelling, 17β-estradiol.

 

Toepassing:

 

Hormonale contraceptie:
Een chemisch derivaat van estradiol, ethinylestradiol met maximumdosering 200 μg, is een belangrijke component van hormonale contraceptieve apparaten. De gecombineerde vormen van hormonale contraceptie bevatten ethinylestradiol en progestin, die allebei tot de remming van GnRH, links, en FSH bijdragen, die van de capaciteit van deze geboortenbeperkingsmethodes rekenschap geeft om ovulatie te verhinderen en zo zwangerschap te verhinderen. Andere types van hormonale geboortenbeperking bevatten slechts progestins en geen ethinylestradiol.
De therapie van de hormoonvervanging:
Als de strenge bijwerkingen van lage niveaus van estradiol in het bloed van een vrouw (algemeen aan het begin van overgang of na oophorectomy) ervaren zijn, kan de therapie van de hormoonvervanging worden voorgeschreven. Dergelijke therapie wordt gewoonlijk gecombineerd met progestin om het risico van endometrial kanker te verminderen.
De oestrogeentherapie kan in behandeling van onvruchtbaarheid in vrouwen worden gebruikt wanneer er een behoefte is om sperma-vriendschappelijk cervicaal slijm of een aangewezen baarmoedervoering te ontwikkelen. Dit wordt vaak voorgeschreven in combinatie met clomifene.
De oestrogeentherapie kan ook worden gebruikt om geavanceerde prostate kanker te behandelen, evenals symptomen van borstkanker te verlichten.
Niet zijn alle producten wereldwijd beschikbaar. Estradiol is ook een deel van vervoegde oestrogeenvoorbereidingen, zoals Premarin, hoewel het niet het belangrijkste ingrediënt is. (Premarin bestaat uit een groot aantal oestrogeenderivaten. Zoals de naam wijst op, komt het uit de urine van zwangere merries.
 
De therapie van de hormoonvervanging in transsexueelvrouwen:


Hoofdartikel: (De mannelijk-aan-vrouwelijke) therapie van de hormoonvervanging
De oestrogeentherapie wordt ook gebruikt als deel van de therapie van de hormoonvervanging voor trans vrouwen. Of mondelinge of transdermal estradiol wordt gebruikt in hogere concentraties tijdens aanvankelijke behandeling en overgang; estradiol wordt voortgezet in lagere dosissen om vrouwelijk-vlakke hormonen na de chirurgie van de geslachtshernieuwde toewijzing te handhaven.
Veroorzaken van een staat van hypoestrogenism kan in bepaalde situaties voordelig zijn waar de oestrogenen tot ongewenste gevolgen, b.v., bepaalde vormen van borstkanker, gynecomastia, voorbarige sluiting van epiphyses, en verbiedende vervrouwelijking in vrouwelijk-aan-mannelijke transseksueelhormoonbehandeling bijdragen. De oestrogeenniveaus kunnen worden verminderd door productie te remmen gebruikend gonadotropin-bevrijdende factorenagonists (GnRH-agonists) of het blokkeren van het aromataseenzym gebruikend een aromataseinhibitor, zoals anastrozole, of met een antagonist van de oestrogeenreceptor, zoals tamoxifen.

 

Verscheidene vormen van oestrogeen komen natuurlijk in het lichaam van een vrouw voor. De eierstok veroorzaakt een vorm genoemd estradiol, die in een ander belangrijk oestrogeen genoemd estrone wordt omgezet. Het oestriol is nog een andere die vorm van oestrogeen van zwakker dan andere twee, maar nog actieve estradiol wordt gemetaboliseerd.
De oestrogeentabletten voor de symptomen van de menopauze worden voorgeschreven bevatten estradiol, gewoonlijk estrone, of een combinatie twee die. Sommige alternatieve geneeskundeartsen hebben het gebruik van oestriol als alternatief gepopulariseerd, en er is geen twijfel dat het oestriol ook efficiënt voor symptomen van overgang is. Nochtans, ondanks eisen dat het veiliger is dan andere vormen van oestrogeen, stelt het saldo van bewijsmateriaal voor dat, in feite, het oestriol precies dezelfde risico's voorstelt. 


Vereisten/Bronnen


Het oestriol wordt vervaardigd in het lichaam van estrone, estradiol, en androstenedione. Wanneer genomen als drug, wordt het synthetisch vervaardigd, of gehaald uit dierlijke producten.
Therapeutische Dosering
De gebruikelijke dosis oestriol is 2 tot 8 eens dagelijks genomen mg. Het oestriol wordt ook algemeen verkocht in combinatie met andere vormen van oestrogeen.
Therapeutisch Gebruik
Als meer gemeenschappelijke formulieren van oestrogeen, wordt het oestriol gebruikt voor de behandeling van de symptomen van de menopauze. De dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studies en andere gecontroleerde proeven hebben mondeling gevonden of het vaginale oestriol efficiënt voor symptomen van overgang, met inbegrip van opvliegingen, nacht zweet, slapeloosheid, vaginale droogte, en terugkomende urinelandstreekbesmettingen. Het oestriol kan ook helpen verhinderen.

 

Onze voordelen:

 

1. Wij hebben in deze lijn hebben vele jaren van ervaring in dienst genomen, is onze reputatie onze waarborg van kwaliteit. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering, het veilige verschepen en de attente naverkoopdienst bereiken het vertrouwen en het lof over de hele wereld van de klanten.

Co. van 2.Hubei Holybiological, Ltd is een professioneel ruw poeder en hgh is de fabriek in China meer dan 9 jaar, alle poeder fabriek die direct leveren.

3. Onze producten hebben uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

4. Professioneel team speciaal voor pakket en verzending en het staren op trackingcode 24hours voor gewaarborgde douanepas. 100%-pas aan het UK, Noorwegen, Polen, Spanje, de V.S., Canada, Brazilië; 98%-pas aan Duitsland, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland.

De meesten van poeder zijn in voorraad, de steekproeven zijn Ten laste beschikbaar, zouden kunnen uit binnen 24hours worden verscheept.

5. Onze producten en diensten zullen zich op de grootste klantenvraag concentreren, houden wij het grootste enthousiasme en de oprechte samenwerking met elke klant.

 

Productlijst:

 


  HEET verkoop

Oxandrolone (Anavar)
  Oxymetholone (Anadrol)

Stanozolol (Winstrol)
  Dianabol (Methandrostenolone)

Testosteron

Testbasis (Geen ester)
  Test Enanthate
  Testpropionaat
  Test Phenylpropionate
  Test Isocaproate
  Test Cypionate
  Test Sustanon 250

Test Undecanoate
  methyltestosterone 17
  17α-methyl-1-testosteron
  Mondelinge turinabol
  Turinabol
  Mesterolone
  Fluoxymesterone
  Stanolone (DHT)

Nandrolone

Nandrolone Decanoate (DECA)
  Nandrolone Phenypropionate

Nandrolone undecanoate
  Nandrolone cypiontate

Boldenone

Boldenonebasis
  Boldenone (Equipoise) Undecylenate
  Boldnone cypiontate

Trenbolone

Trenbolonebasis
  Trenboloneacetaat (Finaplix)
  Trenbolone enanthate (Parabolan)
  Trenbolone cyclohexylmethylcarbonate
  Methyltrienolone (Metribolone)

Drostanolone

Drostanolonepropionaat (Masteron p)
  Drostanolone Enanthate (Masteron)
  Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) Methasterone

Methenolone

Methenolone Enanthate

Methenoloneacetaat

Anderen

Tibolone
  Mibolerone
  Methylstenbolone
  Dehydronandrolon

Dehydroepiandrosterone (DHEA)
  7-Keto DHEA
  Triamcinolone
  Finasteride
  Cytomel, T3
  L-Thyroxine, T4

Anti-oestrogeen

Tamoxifencitraat (Nolvadex)
  Clomiphenecitraat (Clomid)
  Exemestane (Aromasin) 

Anastrozole (Arimidex)
  Letrazole (Femara/Formestane)

Het geslacht verbetert

Cialis (Tadalafil)
  Viagra (Sildenafil)
  vardenafil (Levitra)

Acetildenafil (Hongdenafil)
  Yohimbinehcl
  Dapoxetine

Pijnmoordenaar

Benzocaine
  Procaine
  Phenacetin

Lidocaine
  Tetracaine

HGH

Hygetropin Kigtropin Jintropin Riptrppin

Getropin HCG HGH epo

 

Het hormonale van het het Geslachtshormoon van Contraceptieestradiol Menselijke Oestriol CAS 50-27-1 0

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)