Thuis Productenruw steroid poeder

Van het Poederdehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies Ruwe Steroid het Metabolismeverhoging

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Van het Poederdehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies Ruwe Steroid het Metabolismeverhoging

Van het Poederdehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies Ruwe Steroid het Metabolismeverhoging
Van het Poederdehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies Ruwe Steroid het Metabolismeverhoging Van het Poederdehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies Ruwe Steroid het Metabolismeverhoging Van het Poederdehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies Ruwe Steroid het Metabolismeverhoging

Grote Afbeelding :  Van het Poederdehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies Ruwe Steroid het Metabolismeverhoging

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: ISO9001 SGS
Modelnummer: 566-19-8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: USD1/g
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 300KG/MONTH

Van het Poederdehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies Ruwe Steroid het Metabolismeverhoging

beschrijving
Naam van het product: Dehydroepiandrosterone MF: C19H26O3
mw: 302.41 Verschijning: Wit kristallijn poeder
Gebruik: Verhogingsmetabolisme Rang: geneesmiddelen
Hoog licht:

raw hormone powder

,

pharmaceutical steroids

Het Ruwe Steroid Poeder Dehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies voor Metabolismeverhoging

 

Dehydroepiandrosterone

Productnaam: 7 keto DHEA

Synoniem: DEHYDROEPIANDROSTERONE, 7-KETO; 5-androstene-3b-ol-7,17-dione; 5-androsten-3-bèta-ol-7,17-DIONE; 7-keto-DEHYDROEPIANDROSTERONE; 7-KETO DHEA; 7-hydroxydehydroepiandrosterone; 7-Oxo-dehydroepiandrosterone; 3beta-hydroxy androst-5-ONO-7,17-dione,

CAS-Registratieaantal: 566-19-8

Analyse: 98%

Moleculaire Formule: C19H26O3

Molecuulgewicht: 302.41

Verschijning: Wit kristallijn poeder

 

Beschrijving

 

7-keto-DHEA zou gewichtsverlies kunnen bevorderen door het lichaam te versnellen

metabolisme.

7-Keto wordt op de markt gebracht als dieetsupplement met de implicatie dat het gewichtsverlies versnellen, metabolisme verhogen, geheugen kan verbeteren, of van de leeftijd afhankelijke veranderingen verhinderen. Wanneer gebruikt in een actueel (huidlotion) product 7-Keto veroorzaakte langdurige veranderingen in de niveaus van het lichaam van testosteron, epitestosterone, estradiol, en andere steroid hormonen. De onderzoekers hebben zorg opgeheven dat de supplementen positieve tests kunnen teweegbrengen voor prestaties-verbeterende drugs.

 

Wetenschappelijke Naam: Dehydroepiandrosterone en dehydroepiandrosteronesulfaat

Algemene naam: DHEA, DHEAS, prasterone
Ontbreken de voldoende aangedreven, op lange termijn klinische proeven die een plaats in therapie voor dehydroepiandrosterone (DHEA) de aanvulling en van het dehydroepiandrosteronesulfaat (DHEAS) (te steunen als DHEA/S voortaan, gezamenlijk wordt bedoeld). De overzichten van klinische proeven vonden geen overtuigend bewijsmateriaal om een plaats in therapie voor postmenopausal symptomen in vrouwen, in het verbeteren van cognitieve functie of fysieke sterkte in bejaarde patiënten, in hyperlipidemia of insulineweerstand, of in schizofrenie of kanker te steunen. Wat bewijsmateriaal bestaat om het gebruik van DHEA/S-aanvulling in vrouwen met verminderde ovariale reserves, in sub-bevolkingen van bejaarden met osteoporose, en in mild systemisch lupus erythematosus te steunen.


Heeft mondeling beheerde DHEA a minder dan 10%-biologische beschikbaarheid en in inactieve DHEAS gehad, die dan als reservoir voor het te gebruiken lichaam kan dienst doen. Het dagelijkse doseren van DHEA is 25 mg voorgesteld in postmenopausal vrouwen omdat deze dosis de ongunstige androgene gevolgen minimaliseert; nochtans, slechts toonden de studies waarin minstens 50 mg/dag werden gebruikt positieve resultaten aan. De dosering in klinische studies van bijgestane reproductie wordt gebruikt was in de waaier van 50 tot 75 mg/dag (in verdeelde dosissen die). In bijnierontoereikendheid, wordt DHEA 50 mg/dag 3 maanden beschouwd een als vervangingsdosis, terwijl 200 mg/dag supraphysiological doorgevende niveaus bereikt en als een farmacologische dosis zo beschouwd.

Contra-indicaties
De contra-indicaties zijn niet geïdentificeerd. Het gebruik van DHEA of DHEAS wordt niet geadviseerd in borst of prostate kanker.


Zwangerschap/Lactatie
De informatie betreffende veiligheid en doeltreffendheid in zwangerschap en lactatie ontbreekt. DHEA-de aanvulling is geëvalueerd om oocyte productie in onvruchtbaarheid te verbeteren.

Interactie
Goed gedocumenteerd niets.

Bijwerkingen
De studies in bijnierontoereikendheid suggereren DHEA over het algemeen goed wordt getolereerd. Nochtans, ontbreken de gegevens van studies op lange termijn. De waargenomen nadelige gevolgen omvatten acne, hirsutism, en de verminderde niveaus van high-density lipoproteïne(hdl).


Gebruik en Farmacologie


Dierlijke gegevens
De studies in nonprimatedieren worden uitgevoerd hebben toepasselijkheid in mensen beperkt omdat de niveaus van het doorgeven DHEA/S die verschillend zijn; de knaagdieren hebben zeer weinig het doorgeven DHEA. 

Bijgestane reproductie
De beperkte klinische studies zijn uitgevoerd in vrouwen met verminderde ovariale reserves. De overzichten van de studies hebben besloten dat DHEA-de aanvulling het aantal geproduceerd oocytes, verhoogt en vandaar de kans van zwangerschap verhoogt. Het tarief van mislukking werd ook gevonden om worden verminderd, misschien door aneuploidy te verminderen. De gemelde bijwerkingen zijn androgeen van aard, maar ook omvatten 1 gevalrapport van beslaglegging en het potentieel voor mannelijke geslachtsbias toe te schrijven aan verhoogd intrafollicular testosteron. 

Kanker
De relevantie van knaagdiermodellen van kanker is onduidelijk.  De epidemiologische gegevens zijn onovertuigend betreffende de rol van DHEA en DHEAS in kanker. Sommige studies suggereren dat de van de leeftijd afhankelijke daling in DHEA/S.

DHEA is zwakke androgen, en bijnierandrogens worden geassocieerd met een verhoogd risico van kanker, vooral van de borst en de voorstanderklier. Tot het strenge laboratorium en de klinische studies zijn uitgevoerd, wordt het gebruik van DHEA/S in kankerpreventie niet gesteund. 

Kennis
De doorgevende DHEA-niveaus in bejaarde patiënten zijn slechts 10% aan 20% van die in jonge volwassenen, en wat maar niet die suggereren alle waarnemingsstudies de patiënten met zwakzinnigheid worden gediagnostiseerd lagere het doorgeven DHEA/Niveau S hebben.  Deze observatie heeft geleid tot het concept dat DHEA-de aanvulling de daling in cognitieve functie met leeftijd verhinderen of zou kunnen vertragen; nochtans, is er momenteel geen positief bewijsmateriaal om dit begrip te steunen.

Metabolische gevolgen (lipiden/insuline)
De studies die het effect van DHEA-aanvulling op lipidenprofielen evalueren hebben dubbelzinnige resultaten veroorzaakt. De dosering in de proeven wordt gebruikt varieert van 25 tot 1.600 mg/dag en omvat heterogeene bevolking, die meta-analyse maken die moeilijk. Sommige studies rapporteren vermindert in totale cholesterol evenals verminderde HDL-cholesterol; andere studies melden geen effect. Het is mogelijk dat de sub-bevolkingen kunnen profiteren; nochtans, moeten deze nog worden geïdentificeerd. Op dezelfde manier zijn de resultaten voor lichaamssamenstelling en de resultaten van de lichaamsvetdistributie inconsistent. De rol van exogene DHEA in insulinegevoeligheid is onduidelijk. Sommige studies melden een bescheiden effect, terwijl een groter aantal geen effect toont.

Postmenopausal gevolgen
De overzichten van klinische proeven en 1 meta-analyse van DHEA-aanvulling vonden geen overtuigend bewijsmateriaal om een plaats in therapie voor postmenopausal symptomen in vrouwen met intacte bijnierfunctie te steunen. De seksuele functie, het welzijn, de levenskwaliteit maatregelen, de metabolische parameters (lipidenprofiel, koolhydraatmetabolisme), en de kennis waren onder de gemeten resultaten. DHEAS is getoond om te bevorderen osteoblasts; nochtans, zijn de resultaten voor verbeteringen van beendichtheid dubbelzinnig, met slechts een klein die effect in sommige studies wordt aangetoond. Een voordeel van DHEAS-aanvulling kan in bejaarden met het lage doorgeven DHEA, maar niet in bejaarden worden gezien. De breuktarieven werden niet gemeld in de studies. De beperkte studies suggereren transvaginal DHEA mogelijk voordeel in vaginale atrophy kan hebben; nochtans, worden de verdere studies vereist. 

Schizofrenie
De ongecontroleerde die studies in de jaren '50 worden uitgevoerd vonden een betere betekenis van welzijn met DHEA-aanvulling; nochtans, zijn de gegevens van recente klinische proeven beperkt en dubbelzinnig. Wat bewijsmateriaal bestaat van de veranderde doorgevende niveaus van DHEA/S in patiënten met schizofrenie, en de verschillen in basislijnniveaus kunnen van dubbelzinnige die resultaten rekenschap geven in klinische studies worden aangetoond. Bij dosering van 150 mg/dag meer dan 12 weken, werden de betere negatieve symptomen (verlies van belang, energie, en humeur) aangetoond zonder effect op hallucinaties of delirium. Een andere studie gebruikte DHEA 200 mg/dag 6 weken en vond geen superioriteit over placebo.

Systemisch lupus erythematosus
Het gebruik van DHEA in systemisch die lupus erythematosus is controversieel en baseert op de waargenomen gevolgen van DHEA en DHEAS voor het immuunsysteem en de verbeterde autoantibody productie door oestrogeen en afschaffing door androgens.

Een Cochrane-overzicht van 7 studies die het gebruik van DHEA in mild om systemisch lupus erythematosus te matigen evalueren vond weinig klinisch effect, met slechts 1 studie die stabilisatie of verbetering over placebo tonen (8% meer patiënten). De bescheiden, klinisch relevante verhogingen van levenskwaliteit maatregelen met betrekking tot de gezondheid werden gevonden in het overzicht, maar het effect op lange termijn (langer dan 1 jaar) van het aanvulling is onbekend.  Het gebruik van DHEA in strengere wolfszweer wordt niet gesteund omdat het antiglucocorticoidgevolgen uitoefent. 1

Ander gebruik
Astma
De doorgevende DHEA/DHEAS-niveaus zijn getoond lager om onder patiënten met astma te zijn. Nebulized DHEAS (70 mg/dag) werd geëvalueerd in een studie van gematigd aan streng astma. Geen effect werd aangetoond op het geforceerde uitademvolume bij 1 tweede of piekuitademstroomtarief; nochtans, werd een verschil over placebo getoond gebruikend de Vragenlijst van de Astmacontrole.

CNS gevolgen
DHEA-de aanvulling kan van voordeel halen in posttraumatic spanningswanorde en zijn uit het verbeteren van onthouding in verslaving. 3, de rol van exogene DHEA in depressie blijven onzeker. Een correlatie tussen lage DHEA-niveaus in bejaarden en verhoogde symptomen van depressie is voorgesteld. Twee goed ontworpen studies gevonden bescheiden gevolgen. 

Immune gevolgen
De correlaties tussen het doorgeven van de niveaus en urticaria van DHEA/DHEAS en andere op immuun betrekking hebbende wanorde hebben geleid tot voorstellen voor DHEA-aanvulling. Nochtans, grotendeels ontbreken de klinische proeven.  In 1 studie, werd geen effect van DHEA-aanvulling gevonden in reeds lang gevestigde reumatoïde artritis. De verminderde ziekteactiviteit werd waargenomen in een studie van patiënten met ontstekingsdarmziekte. Nochtans, was de studie gecontroleerde geen placebo. De dierlijke studies van experimenteel sepsis en trauma hebben DHEA getoond om splenocyte proliferatie te verminderen en doorgevende NK-cellen en CD8+-lymfocyten te verhogen; een rol in het beheren van kritieke ziekte is voorgesteld dientengevolge. 


Dosering


DHEA is beschikbaar als mondelinge voorbereidingen, intraoral nevels, en transdermal room en gelen. 

Heeft mondeling beheerde DHEA een lage biologische beschikbaarheid (minder dan 10%), en intraveneuze DHEA is onderworpen aan snelle leverontruiming. Transdermal en onderhuidse routes bieden grotere biologische beschikbaarheid aan. 1 mondelinge DHEA wordt omgezet in inactieve DHEAS, die dan als reservoir voor het te gebruiken lichaam kan dienst doen. DHEA 200 mg/dag aan gezonde mensen 1 week wordt gegeven resulteerde in een DHEA-niveau van 1 mcg/dL en een DHEAS-niveau van 400 mcg/dL die. 

Het dagelijkse doseren van DHEA is 25 mg voorgesteld in postmenopausal vrouwen omdat deze dosis androgene nadelige gevolgen 6 minimaliseert; nochtans, slechts toonden de studies waarin minstens 50 mg/dag werden gebruikt positieve resultaten aan. 1, 5, 15 die Dosering in klinische studies van bijgestane reproductie wordt gebruikt was in de waaier van 50 tot 75 mg/dag (in verdeelde dosissen).

In bijnierontoereikendheid, wordt 50 mg/dag 3 maanden beschouwd een als vervangingsdosis, terwijl 200 mg/dag supraphysiological doorgevende niveaus bereikt en als een farmacologische dosis zo beschouwd. 

Zwangerschap/Lactatie
De informatie betreffende veiligheid en doeltreffendheid in zwangerschap en lactatie ontbreekt. DHEA-de aanvulling is geëvalueerd om oocyte productie in onvruchtbaarheid te verbeteren. 

 

Onze voordelen:

 

Wij specialiseren ons in etc. de productie van en het uitvoeren van anabool steroid hormoon ruw poeder en hgh met inbegrip van Testosteron Enanthate, Testosteronpropionaat, Trenbolone-Acetaat, Oxandrolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Boldenone Undecylenate, Dromostanolone-Propionaat, Methenolone Enanthate, hgh. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering en beste pre-sale en de naverkoopdienst zijn onze belofte aan de klanten.
Productielijn; R&D-afdeling; Technisch laboratorium; Op de markt brengende afdeling; Financiële afdeling; Klantenserviceafdeling
Wij al werknemer die de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit aanhangen die vooruit“, hebben wij behulpzame verhoudingen op lange termijn en stabiele met vele ondernemingen in binnenlandse en overzee markten gevestigd firforging. Met superieure producten en de volledige diensten, elk van onze personeelsleden oprecht welkome vrienden om ons voor onderhandeling en samenwerking te bezoeken om beter morgen te creëren.

 

Andere Steroïden:

 

Mondelinge Anabole Steroïden

Anastrozole/Arimidex 

Testosteron Enanthate 

Dehydroisoandrosterone

Sildenafilcitraat/Viagra

Boldenone Undecylenate

19-Nortestosterone/Trenbolone Enanthate 

Drostanolone Enanthate

Testosteronbasis

Trenboloneacetaat

Tadalafil/Cialis 

Winstrol/Stanozolol 

Dianabol/Methandienone

4-Chlorodehydromethyltestosterone/

Turinabolpoeder

Trenboloneacetaat

Testosteron Cypionate

Salbutamol

Sustanon 250/Omnadren

Methenolone Enanthate

Anavar/Oxandrolone 

Anadrol/Oxymetholone-Wit 

Testosteron Enanthate

Nandrolones Phenylpropionate

Testosteronpropionaat

 

Van het Poederdehydroepiandrosterone 7-Keto DHEA van het gewichtsverlies Ruwe Steroid het Metabolismeverhoging 0

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)