Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Het snelle Spier Mannelijke Androgen Propionaat van het Hormoon Anabole Steroid Testosteron

Certificaat
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Het snelle Spier Mannelijke Androgen Propionaat van het Hormoon Anabole Steroid Testosteron

China Het snelle Spier Mannelijke Androgen Propionaat van het Hormoon Anabole Steroid Testosteron leverancier
Het snelle Spier Mannelijke Androgen Propionaat van het Hormoon Anabole Steroid Testosteron leverancier Het snelle Spier Mannelijke Androgen Propionaat van het Hormoon Anabole Steroid Testosteron leverancier Het snelle Spier Mannelijke Androgen Propionaat van het Hormoon Anabole Steroid Testosteron leverancier

Grote Afbeelding :  Het snelle Spier Mannelijke Androgen Propionaat van het Hormoon Anabole Steroid Testosteron

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: CAS Nr.: 315-37-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Speciale Verpakking
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 500KG/Month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Testosteronpropionaat Verschijning: Wit of wit kristallijn poeder
Deskundige Markten: Global Zuiverheid: 99%
Beleid: Reshippingsbeleid Levering: Op voorraad
overbrenging: FedeEx, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS standaard: USP

Efficiënt Vet die Anabool Steroid het Testosteronpropionaat branden van het de Groeihormoon

 

Snel Detail:

 

Fabrikant: Hubei Heilig Biologisch Co., Ltd
Engelse naam: Testosteronpropionaat
Alias: Testoviron; Agovirin, sterandryl
CAS Nr.: 57-85-2
Moleculaire formule: C22H32O3
Molecuulgewicht: 344.49
Zuiverheid: 99%
Karakters: Wit crystallpoeder.
Gebruik: Synthetische androgen, zijn actie met testosteron, en sterker.

Verpakking: Volgens klantenvereisten om te verpakken.


Beschrijving:
 

Het testosteronpropionaat is een zuiver testosteronhormoon. Hoewel synthetisch is het een perfecte replica van het primaire natuurlijk geproduceerde mannelijke androgen testosteron. Met opzet, is het hormoon in bijlage aan de Propionaat (propaanzuur) ester, klein/plotseling een ester die toelaat dat de de versietijd van het hormoon worden gecontroleerd. Zonder een ester, zou het hormoon zou snel postbeleid verspreiden en verdrijven. Door de ester vast te maken, bevordert dit een gecontroleerde versie en staat het individu toe om het hormoon minder vaak in te spuiten. Zodra het Testosteronpropionaat wordt ingespoten, begint de ester langzaam van het hormoon los te maken. Aangezien de ester wordt losgemaakt begint het testosteronhormoon van het bloed te bevrijden. De halveringstijd van Testosteronpropionaat is ongeveer twee dagen, wat wezenlijk langer is dan ester vrij testosteron, dat een halveringstijd een weinig minder dan 24 uren draagt.
 
Als zuiver testosteron, draagt het Testosteronpropionaat een anabole classificatie van 100 en een androgene classificatie ook van 100. Het testosteronhormoon zelf vertegenwoordigt de basis waardoor alle anabole en androgene classificaties in alle anabole steroïden worden gemeten. Wat nog belangrijker is, terwijl het dragen van deze structurele classificaties, past zijn het vertalen classificatie omhoog aan volkomen. Het testosteronpropionaat zal een opmerkelijke hoeveelheid anabole en androgene activiteit opbrengen. Dit is belangrijk aangezien niet alle steroïden hun structurele classificaties in een het vertalen capaciteit aanpassen.

 

Gevolgen:

 

Voor de lage testosteronpatiënt, als u met Testosteronpropionaat aanvult zult u niet meer lijden. Dit is het primaire effect in dit verband van Testosteron. De niveaus waren laag en nu zijn zij niet. Dan hebben wij de prestaties die atleet verbeteren, en als veelzijdige anabole steroïden zullen de gevolgen van Testosteronpropionaat een brede breedte in deze categorie behandelen.

Voor de atleet buiten het seizoen zijn er geen anabole steroïden belangrijker of voordelig dan testosteron. De hoge niveaus van testosteron zullen aanzienlijke toenamen in magere spiermassa en sterkte bevorderen. Dit veronderstelt dat het individu adequate calorieën verbruikt. De samenstellingen zoals Testosteronpropionaat zijn niet magisch, zult u nog uw lichaam genoeg calorieën moeten voeden. Tijdens een periode buiten het seizoen van de groei, betekent dit de totale warmteopname lichtjes boven onderhoud zal moeten zijn. Dit, jammer genoeg, zal lichaamsvetaanwinst bevorderen. Nochtans, bereikt de sleutel tot succesvolle buiten het seizoen mager weefsel terwijl zoveel mogelijk het minimaliseren van lichaamsvetaanwinst. Door met Testosteronpropionaat aan te vullen zult u dit kunnen efficiënter bereiken. De hoge testosteronniveaus zullen een sterker metabolisch tarief bevorderen. Dit is geen vergunning daar te eten als is geen eind in gezicht, maar u zou beter gebruik van uw calorieën moeten kunnen maken.

Dan hebben wij de scherpe fase, en het Testosteronpropionaat kan hier onschatbaar zijn. om lichaamsvet te verliezen moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken. U kunt het gezondste dieet in de wereld volgen en uitoefenen in de grond maar als u niet in een warmtetekort bent zult u geen lichaamsvet verliezen. Jammer genoeg, zet dit noodzakelijke warmtetekort ons mager spierweefsel op risico, vooral aangezien wij magerder worden. Het menselijke lichaam wil geen lichaamsvet verliezen toe te schrijven aan zijn overlevingsinstinct. Aangezien de energiebehoeften tijdens het op dieet zijn stijgen zal het lichaam nemen wat het vergt van waar het wil, en dit is vaak van uw spierweefsel. De sleutel tot het succesvolle op dieet zijn is niet alleen het verliezen vet maar het minimaliseren van laag spierweefsel. De hoge testosteronniveaus zullen u toelaten om dit efficiënt te bereiken. Zonder anabole protectant als Testosteronpropionaat, zal wat mager verlies van het spierweefsel voorkomen, is dit gegeven. wegens de metabolische die verhoging door hoge testosteronniveaus wordt verstrekt, zal het individu ook vet aan een efficiënter tarief branden.

Ongeacht uw doel van gebruik, zal iedereen wie met Testosteronpropionaat aanvullen vinden hun spierduurzaamheid zeer wordt verbeterd. U zult niet zoals snel afmatten. U zult ook vinden uw totaal tarief van terugwinning zeer beter is, en het door terugwinning is dat vooruitgang wordt geboekt. Dit maakt Testosteron tot Propionaat uitstekende steroïden voor atleten die geen het ophopen of het snijden in mening kunnen hebben. De verhogingen van duurzaamheid en terugwinning samen met betere sterkte zullen eenvoudig leiden tot efficiëntere atletische prestaties.

 

Kokrecepten:


1, Teststeun voor 5 gram 50 ml @ 100mg/ml
Nodig
5 grampoeder
36,25 van de sesamml olie
2.5ml Benzyl Alcohol = 5%
7.5ml Benzyl Benzoate =15%
 
2, Teststeun voor 10 gram 100 ml @ 100mg/ml
Nodig
10 grampoeder
72,5 van de sesamml olie
5ml Benzyl Alcohol = 5%
15ml Benzyl Benzoate = 15%
 
3, 250ml @ 100mg/ml
Het Poeder 25g van het testosteronpropionaat
Benzyl Alcohol 5ml
Benzyl Benzoate 45ml
Druivepitolie 181.25ml
 
4, 250ml @ 200mg/ml
het Propionaat van het 50 gramtestosteron (37.5mL)
5mL BEDELAARS (2%)
50mL BB (20%) 157,5 ml Olie
 
5, 80mg/ml @250ml
Het Poeder 20g van het testosteronpropionaat
Benzyl Alcohol 5ml
Benzyl Benzoate 45ml
Druivepitolie 185ml
 
Het snelle Spier Mannelijke Androgen Propionaat van het Hormoon Anabole Steroid Testosteron
 

Steroid lijst:

 

1 Testosteron enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
5 Testosteron cypionate CAS: 58-20-8
6 Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
7 Testosteron isocaproate CAS: 15262-86-9
8 Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
9 Testosteron Sustanon 250  
10 Testosteron undecanoate CAS: 5949-44-0
11 Turinabol (acetaat 4-Chlorotestosterone) CAS: 855-19-6
12 Mondelinge turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
17 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
18 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) CAS: 3381-88-2
22 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS: 10161-34-9
23 Trenbolone (parabolan) Enanthate CAS: 10161-33-8
24 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
25 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
26 Dehydroisoandrosteroneacetaat CAS: 853-23-6
27 7-keto DHEA (7-oxo DHEA) CAS: 566-19-8
28 Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
29 Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
30 Methandrostenolone (Dianabol) CAS: 72-63-9
31 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
32 Clomiphenecitraat CAS: 50-41-9
33 Toremifenecitraat CAS: 89778-27-8
34 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
35 vardenafil CAS: 831217-01-7
36 Dapoxetine CAS: 119356-77-3
37 Dapoxetinehcl CAS: 1071929-03-7
38 Dutasteride CAS: 164656-23-9
39 Finasteride CAS: 98319-26-7
40 Yohimbinehcl CAS: 65-19-0

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)