Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

99% het ophopen van Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclus het Mondelinge Anabole Steroïden met Hoge Zuiverheid

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

99% het ophopen van Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclus het Mondelinge Anabole Steroïden met Hoge Zuiverheid

99% het ophopen van Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclus het Mondelinge Anabole Steroïden met Hoge Zuiverheid
99% het ophopen van Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclus het Mondelinge Anabole Steroïden met Hoge Zuiverheid 99% het ophopen van Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclus het Mondelinge Anabole Steroïden met Hoge Zuiverheid 99% het ophopen van Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclus het Mondelinge Anabole Steroïden met Hoge Zuiverheid

Grote Afbeelding :  99% het ophopen van Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclus het Mondelinge Anabole Steroïden met Hoge Zuiverheid

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: GMP, ISO 9001, USP, BP
Modelnummer: 53-39-4
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: US $1/gram
Verpakking Details: 10g/bag, 100g/bag, 500g/bag, 1kg/bag
Levertijd: binnen 24 uren na het ontvangen van betaling
Betalingscondities: de Western Union, T/T, Moneygram
Levering vermogen: 800 kg/month

99% het ophopen van Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclus het Mondelinge Anabole Steroïden met Hoge Zuiverheid

beschrijving
Naam van het product: Oxandrolone Andere Naam: Anavar
CAS#: 53-39-4 Levertijd: 5-7 dagen, veilig en geschikt
overbrenging: Fedex, TNT, EMS, DHL, UPS Beleid: Vrije Reshipping
Hoog licht:

cutting cycle steroids

,

anabolic steroids without side effects

99% het ophopen van het Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclussteroïden met Hoge Zuiverheid
 
 
Productnaam: Oxandrolone
Synoniem: Anavar; Protivar
CAS-Registratieaantal: 53-39-4
M.F.: C19H30O3
M.W.: 306.44
Analyses: 99%
Verpakking: foliezak
Verschijning: Wit, geurloos kristallijn poeder
 
Anavar is machtige (DHT) afgeleide anabole steroïden van immense populariteit en extreme voordelen; jammer genoeg, is het ook één van de het meest meestal vervalste anabole steroïden van al tijd. Veronderstellend kunt u hoog vinden - kwaliteit Anavar, en wij verzekeren u er overvloed van kwaliteit Anavar op de markt is, zult u uiterst goed-getolereerde steroïden voor mannen en vrouwen hebben; specifiek gezonde volwassen mannen en vrouwen.
 
Dit is één van de bijwerkings vriendschappelijke steroïden op de markt, en voor vrouwen er geen steroïden beter zijn te gebruiken dan Anavar. Als u met Anavar onbekend bent, is het omdat u het door zijn populairste handelsnaam kunt beter kennen; Anavar is de anabole androgene steroïden die het meest meestal als Anavar.A-steroïden worden bekend die voor prestaties die atleten verbeteren immensely belangrijk zijn, is Anavar ook één van de belangrijke steroïden in therapeutische steroidal behandeling.

Van het bestrijden van spier die ziekten verspillen en zelfs osteoporose behandelen, kan dit hormoon onschatbaar blijken te zijn; in feite, heeft het miljoenen ondenkbaar goed gediend. Natuurlijk, aangezien het vaak wordt gebruikt om spier te behandelen die ziekten verspillen, is Anavar niet goed - gekend als het zijn massasteroïden in de wereld van prestatiesverhoging; niet wanneer wij over mensen spreken en er bijna geen mensen zijn die het voor dat doel zullen gebruiken. De mannelijke prestatiesversterkers zullen normaal dit om vinden te zijn stevige scherpe steroïden of om atletische prestaties te verbeteren, maar voor massabevordering zijn er betere keuzen. Dan hebben wij wijfjes, en ongeacht het doel van gebruik is dit de steroïden voor vrouwen; zo vrouwelijke vriendschappelijk wordt het vaak bedoeld als „Meisjessteroïden“ in vele prestatiescirkels. Dit moet niet van zijn voordelen met betrekking tot mannelijke aanvulling weghalen; het is eenvoudig unbelievably voordelig aan vriendschappelijke vrouwen en zeer bijwerking. Voor knipsel en atletische prestaties, zal Anavar hetzelfde werken als het voor mensen doet, maar het ophopen is een ander verhaal. De vrouwen zijn veel gevoeliger voor het Anavar-hormoon dan mannen, en kunnen een weinig gaan een lange weg; als dusdanig, kan het uitstekende aanwinsten buiten het seizoen veroorzaken indien gewenst. Natuurlijk, terwijl de vriendschappelijke bijwerking het Anavar-hormoon mogelijke bijwerkingen, draagt en zij zullen aan de meeste DHT-samenstellingen gelijkaardig zijn.

De kwesties zoals acne en haar-verlies kunnen een probleem zijn, maar allebei zijn te vermijden in veel gevallen en enigszins genetisch afhankelijk. Verder, kan prostate uitbreiding een kwestie zijn als u massieve DHT-opbouw toestaat, en kan zo virilization voor vrouwen. Terwijl zeer de bijwerking vriendschappelijk aan vrouwen, dit slechts op vrouwen van toepassing is die responsibly aanvullen, en de onverantwoordelijke aanvulling zal leiden tot virilization. Verder, zelfs met verantwoordelijke aanvulling, kunnen wat prooi aan virilization vallen toe te schrijven aan een slechte genetische reactie; nochtans, is dit uiterst zeldzaam en combatable indien het voorkomt. Alles bij elkaar, is dit één fantastische steroïden die vele doeleinden dienen, en wij zullen elke door de pagina's hier vandaag ontdekken en bespreken. Verder, zullen wij niet alleen de voordelen bespreken, maar alle mogelijke bijwerkingen en zullen uw aanvulling zijn succesvol verzekeren; toch als u door bijwerkingen wordt geteisterd is dit geen succesvolle aanvulling. Laatste maar zeker niet in het minst, zullen wij gaan over wat u nodig hebt om te weten wanneer u Anavar koopt; zoals verklaard, is dit één van de het meest meestal vervalste steroïden ter wereld, en u moet alle finesses kennen als u een succesvolle aankoop gaat verzekeren; met dit alles in mening, binnen duiken.


99% het ophopen van Witte Poeder Oxandrolone Anavar van Cyclus het Mondelinge Anabole Steroïden met Hoge Zuiverheid 0

 

Productennaam Gemeenschappelijke Dosering
Testosteronpropionaat 100mg/ml
Testosteron enanthate 250mg/ml 300mg/ml 400mg/ml 500mg/ml
Testosteron cypionate 200mg/ml 250mg/ml 300mg/ml
Testosteron Sustanon 200mg/ml 250mg/ml 300mg/ml 400mg/ml
Nandrolone Decanoate (Deca) 200mg/ml 250mg/ml
Boldenone (Equipoise) Undecylenate 200mg/ml 300mg/ml
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) 100mg/ml 200mg/ml
Trenbolone enanthate (Parabolan) 100mg/ml 200mg/ml
Drostanolonepropionaat (Masteron) 100mg/ml 150mg/ml
Winstrol 50mg/ml
Methenolone Enanthate (Primobolone) 100mg/ml
Turinabol 100mg/ml
Steroid Mengsels
Ripex 225mg/ml
Tritren 180mg/ml
Tritest 300mg/ml
Trideca 300mg/ml
Testmengsel 450mg/ml 500mg/ml
Nandrotest 225mg/ml
Besnoeiingsdepot 400mg/ml
Het Depot van de Nandrotest 450mg/ml
Equitest 450mg/ml
Het Depot van de Trentest 450mg/ml
Scheur Besnoeiing 175mg/ml
Supertest 450mg/ml
Anomass 400 mg/ml


 

 

Onze dienst:
1.We hebben ervaring in uitvoerende Farmaceutische tussenpersonen.
2.Professional verpakking met professionele materialen
3. Wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. Ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. Wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen.

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)