Thuis ProductenAnabool Steroid Poeder

Het natuurlijke Anabole Steroid Oxymetholone Poeder van Anadrol voor de Spiergroei, CAS 434-07-1

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Het natuurlijke Anabole Steroid Oxymetholone Poeder van Anadrol voor de Spiergroei, CAS 434-07-1

Het natuurlijke Anabole Steroid Oxymetholone Poeder van Anadrol voor de Spiergroei, CAS 434-07-1
Het natuurlijke Anabole Steroid Oxymetholone Poeder van Anadrol voor de Spiergroei, CAS 434-07-1 Het natuurlijke Anabole Steroid Oxymetholone Poeder van Anadrol voor de Spiergroei, CAS 434-07-1

Grote Afbeelding :  Het natuurlijke Anabole Steroid Oxymetholone Poeder van Anadrol voor de Spiergroei, CAS 434-07-1

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS , ISO9001
Modelnummer: 434-07-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: USD0.6/g
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 600 KG/maand

Het natuurlijke Anabole Steroid Oxymetholone Poeder van Anadrol voor de Spiergroei, CAS 434-07-1

beschrijving
Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder Pakket: Aluminiumfoliezak of zonodig
levering: 5-7 huis-aan-huis Alias: Anadrol
Zuiverheid: 99.8%
Hoog licht:

anabolic steroid hormones

,

pharmaceutical anabolic steroids

Het natuurlijke Anabole Steroid Oxymetholone Poeder CAS 434-07-1 van Anadrol voor de Spiergroei

 

Snelle Details:

 

1)Alias: Anadrol
2)CAS Nr: 434-07-1
3)MF: C21H32O3
4)Mw: 332,482
5)Zuiverheid: 99%
6)Kwaliteitsnorm: USP28/BP2005
7)Apperance: melkwit kristallijn poeder
8)Verpakking: aangezien uw pakpoeder vereis
9)Opslag: in de schaduw stellend, beperkt behoud
10)anadrol is de strongset efficiënte mondelinge steroïden en oxymetholone (anadrol) heeft uiterst androgeen die hand in hand met een uiterst intense anabole component, door oxymetho-eenzaam (anadrol) te nemen de atleten een enorm " pompeffect“ tijdens de training in de uitgeoefende spieren ervaart.
11)Ons bedrijf kan vele producten van uitstekende kwaliteit leveren. Onthaal aan onderzoek en ik zal u detailleerde meer informatie geven.

 

Beschrijving:

 

Anadrol 50 is een mondeling anabool steroid-gebaseerd hormoon actieve Anadrol. Deze drug werd ontwikkeld door Syntex Pharmaceuticals in de jaar van 1960, hoofdzakelijk om bloedarmoede en andere symptomen te behandelen van spier het verspillen. Verhoog het volume van spierweefsel is de eerste doelstelling van dit product, zodat houdt het dat het steek ook voordelig voor het verbeteren van atletische prestaties is. Steroid Anadrol 50 mg stijgt ook snel en efficiënt magere lichaamsmassa evenals sterkte van het onderwerp. De voorzichtigheid, echter, steroid Androlic heeft een doeltreffendheid/een hoeveelheid die zeer snel daalt zodra de dosis een bepaald punt overschrijdt. Wanneer de dosissen te hoog zijn, verminderen de positieve gevolgen, de risico'sverhoging en het kan zelfs zeer moeilijk zijn genoeg eetlust nog om te hebben om de spiergroei het lopen van brandstof te voorzien.
Anadrol 50mg is een anabole steroid alpha- alkylated C17 van een machtige dihydrotestosterone (DHT) en door zijn beroemde merknaam Anadrol 50, Anadrol en Androlic meer in het algemeen gekend.
1This de steroïden worden mondeling gebruikt. Als alle mondelinge anabole steroïden aa-C17, is het zeer giftig aan de lever en zijn gebruik zou kortstondig moeten blijven. Gelukkig, volstaat een korte periode van gebruik ruim om zeer goede resultaten te hebben, zijn deze steroïden vrij krachtig. Het lichaam past snel genoeg aan zijn aanwezigheid aan en verandert vrij snel in termen van de spiergroei en z.o.z.
Zij die reeds Anadrol 50 gebruiken weten dat deze steroïden, zo snel dat de vooruitgang dramatisch in een zeer korte tijd kan worden gezien in vergelijking met de meeste andere anabole steroïden zeer snel actief zijn, bijzonder mondeling in aard. Aangezien het snel handelt, hebben deze steroïden een levensduur van ongeveer 8,5 actieve uren, die vrij kort is, één keer per dag en soms genomen dwingen twee keer per dag.

 

 

Toepassingen:

 

Midden. Het zelf als een anabole hormoondrugs, kan eiwitsynthese en verbiedende eiwitdysplasie bevorderen, en kan bloedcholesterol verminderen, de afscheiding van het calciumfosfor verminderen en beendermergafschaffing verminderen, bevorderend ontwikkeling, weefseleerstejaarsstudenten en korreling bevorderen. Veroorzaakt door gebruik op lange termijn van bijnier corticaal hormoon hebben preventie en bescherming tegen cortexhypofunction.
Tweede slechts aan Dianabol (methandrostenolone) als bodybuilding anabole steroïden. Bovendien, heeft het aanzienlijk medisch belang in het bijzonder voor behandeling van bloedarmoede, en meer onlangs gehad magere lichaamsmassa in HIV-Gecompromitteerde patiënten helpen handhaven.
De vervreemding kan eiwitsynthese en het verbieden proteïne bevorderen, en kan bloedcholesterol verminderen, de afscheiding van het calciumfosfor verminderen en beendermergafschaffing verminderen, ontwikkeling bevorderen en

 

Productnaam Anadrol
Partij 140601 Rapport 1406-01
Opbrengsdatum 2014/6/16 Rapportdatum 2014/6/17
Hoeveelheid 180kg Vervaldag 2017/06/015
Ref.-Norm USP 31 Norm
Resultaten van Analysetests
Test USP 31 Norm Resultaten van Analyse
Beschrijving Wit of praktisch Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder
Identificatie Vereistennorm  
Oplosbaarheid Opheldering  
Smeltpunt 172~178 172~178
Specifieke Omwenteling +34°~ +38° +35.1°
Verlies bij het Drogen ≤1.0% 0,20%
Organische Vluchtige Onzuiverheden ≤850PPM 800PPM
Analyse 97.0~103.0% 99.10%
Conclusie De specificatie is met USP 31 in overeenstemming

 

Het gebruiken:

 

Alvorens ‚50 Anadrol kopen, me ervan bewust ben dat dit geen steroïden die alleen worden genomen maar in Cyclus Anadrol 50 is. Anadrol is gewoonlijk een deel van een cursus met inbegrip van een stapel (het stapelen) verscheidene andere anabole producten. Het is een zeer goede aanvulling aan uw normaal steroid gebruik. Andere steroïden zullen daarom, in het bijzonder testosteron aanwezig zijn. Anadrol heeft lage androgene macht en zal daarom een krachtig synergisme met andere anabole steroïden kunnen tot stand brengen gelijktijdig huidig in het lichaam. Bovendien zoals hierboven vermeld, zeer voordelig kan Anadrol 50 zijn aan een bodybuilder in de afgelopen weken van een programma vóór de concurrentie. Maar deze praktijk zou slechts moeten worden gebruikt als u in goede vorm bent en niet zeer gevoelig voor waterbehoud bent dat Anadrol kan veroorzaken. U zult ook zijn overeenkomst met een aromataseinhibitor voltooien. Wij herhalen daarom goed: Gebruik Anadrol aan het eind van een bodybuilding programma dat als u déjàexpérimenté vóór en ken zijn gevolgen voor uw lichaam. _tevreden:stellen ook nota nemen de dosis van Anadrol 50 ver*strekken… U zou zeker niet willen riskeren ruïnerend maanden van het harde werk vlak alvorens de bodybuilding concurrentie!
Anadrol vertegenwoordigt mondelinge steroïden die met sterke anabole correctheid worden gekenmerkt. In medisch doel wordt het vaak gebruikt in behandeling van ziekten en droogtebloedarmoede die door ontoereikende productie van rode bloedcel wordt veroorzaakt, HIV syndroom verspillen, osteoporose en anderen die. Anadrol is goed - gekend in het bodybuilding als efficiënte drug in het Bevorderen van uitgebreide aanwinsten, vooral door eiwitsynthese zeer Te verbeteren. Na het nemen van dit drugrapport vloeit de sportmannen vaak snel voort en merkbare aanwinsten.
Anadrol is een Dihydrotestosterone (DHT) - afgeleide samenstelling met de opmerkelijke toevoeging van een 2 hydroxymethylenegroep. In vele opzichten, zou deze wijziging het het bepalen kenmerk van Anadrol kunnen worden genoemd. Het is werkelijk een zeer oneven wijziging die vele unieke kenmerken op Anadrol Anadrol verleent wanneer u het met andere gebaseerde anabolics van DHT Anadrol vergelijkt. Het is zeer oneven, wanneer u over het Winstrol, Masteron, Anavar, Primobolan, en Proviron- denkt fundamenteel alle andere DHT afgeleide steroïden voor scherpe cycli worden gebruikt. Anadrol is hier het zwarte schaap, en is werkelijk de enige DHT afgeleide steroïden die wij om gebruiken toe te nemen. Wij (of minstens I) moeten veronderstellen het de 2 hydroxymethylenegroep is die voor de unieke aard van Anadrol verantwoordelijk is.

 

 

Onze Voordelen:

 

  • Hoogste kwaliteit: wij hebben onze eigen fabriek en het laboratorium, de zuiverheid van 99% is voordien gewaarborgd uit onze fabriek
  • Rijke ervaring: Op het gebied van steroïden ongeveer 10 jaar, hebben wij rijke ervaring in discreet pakket en het veilige verschepen.
  • Discrete pakketten: Verschillende soorten discrete pakketten voor zowel steroid poeder als vloeistof. En wij houden hoge percenten van het overgaan van douane.
  • Snelle levering: De producten kunnen discreet binnen 1 dag worden verpakt en worden verzonden na het krijgen van betaling. EMS, Fedex, TNT, DHL, UPS kan zijn koos.
  • Zaken wereldwijd: Onze pakketten worden wereldwijd verzonden naar land, zoals de V.S., het UK, Brazilië, Canada, Australië, Filippijns Rusland, Zweden, Zwitserland, Spaans Polen, Portugal, Hongarije, Nederland…
  • Olie injecteerbare steroïden: De olie de injecteerbare steroïden zijn verstrekt.
  • Machines: Steriliserende filter, filtrerende machine die, en tabletpers, 10ml-flesjes, etiket ontwerpen drukken.

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)