Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Zuivere het Natrium Synthetische Variant van Liothyronine van Testosteron Anabole Steroïden voor Vette Brandwond

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Zuivere het Natrium Synthetische Variant van Liothyronine van Testosteron Anabole Steroïden voor Vette Brandwond

Zuivere het Natrium Synthetische Variant van Liothyronine van Testosteron Anabole Steroïden voor Vette Brandwond
Zuivere het Natrium Synthetische Variant van Liothyronine van Testosteron Anabole Steroïden voor Vette Brandwond Zuivere het Natrium Synthetische Variant van Liothyronine van Testosteron Anabole Steroïden voor Vette Brandwond

Grote Afbeelding :  Zuivere het Natrium Synthetische Variant van Liothyronine van Testosteron Anabole Steroïden voor Vette Brandwond

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: ISO9001 SGS
Modelnummer: 55-06-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: USD1/g
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 300KG/MONTH

Zuivere het Natrium Synthetische Variant van Liothyronine van Testosteron Anabole Steroïden voor Vette Brandwond

beschrijving
artikel: Liothyroninenatrium Verpakkingsdetails: Aluminiumfoliezak of zonodig
Alias: T3 Verschijning: Wit of Lichtgeel Poeder
Het leveren van capaciteit: 300KG/MONTH E-mail: holybiological01@holybiological.com
Hoog licht:

testosterone steroids

,

testosterone powder source

Het Natrium Synthetische Variant van Liothyronine van het testosteron Steroid Hormoon voor Vette Brandwond

 

Snel Detail:

 

Liothyroninenatrium
Alias: Cytomel T3; 3,3 ', 5-triiodothyroninenatrium
CAS NR: 55-06-1
Moleculaire formule: C15H11I3NNaO4
Mw: 672.96
Noleculargewicht: 672.96
EINECS: 200-223-5
Verschijning: wit aan beige poeder
Gebruik: Het Liothyroninenatrium is een synthetische variant van het eigen de schildklierhormoon van het menselijke lichaam.

 

Beschrijving:

 

T3 in het lichaam is verantwoordelijk voor het regelen van het begrijpen van diverse voedingsmiddelen in cellen en in mitochondria van die cellen effectief gebruikt te worden voor de productie en de consumptie van energie.

Mitochondria van elke die single cell in het lichaam gebruikt koolhydraten (hoofdzakelijk), vet, en zelfs eiwit voor de productie van een energiebron als ATP wordt bekend (Adenosine Trifosfaat). Door de opname van meer T3, zal deze productie van ATP stijgen, leidend tot een verhoogd tarief van energieverbruik in de vorm van vetten, koolhydraten, en proteïne. Vandaar, vandaar dat kan de consumptie van teveel T3 zonder het gebruik van anabole steroïden in spierverlies resulteren.

De bodybuilding en atletische wereld wordt aangetrokken naar het gebruik van T3 als lichaamsbouw en/of prestaties die drug wegens zijn vermogen verbeteren het metabolisme van het lichaam in de inspanning duidelijk om op te voeren om lichaamsvet aan een groter tarief te metaboliseren.

T3 is traditioneel gebruikt tijdens knipsel, op dieet zijnd, en/of pre-wedstrijdfasen van opleiding wegens het universele doel van deze fasen om lichaamsvet op te splitsen, hoewel de laatste jaren Cytomel wat populariteit als nuttige agent tijdens het ophopen en massa bereikend fasen van opleiding (normaal samen met anabole steroïden) om voedingsmiddelen beter efficiënt te verwerken en/of lichaamsvetniveaus laag te houden tijdens periodes van hogere warmteopname heeft bereikt.
Cytomel (T3) wordt algemeen gebruikt met anabole steroïden toe te schrijven aan zijn significant effect op het metabolisme van het lichaam als geheel. Het is zeer belangrijk om te begrijpen dat T3 in zijn metabolisme opvoerende eigenschappen onkritisch is - het zal het metabolisme van vetten, koolhydraten eveneens verhogen, en eiwit allen.

Daarom voorbij een bepaalde dosis T3, is er een verhoogd risico van spierverlies door verhoogde omzet van proteïne. Door het gebruik van anabole steroïden en een behoorlijk aangepast dieet, kan dit spierverlies als resultaat van T3 als resultaat van stikstof-behoudt en eiwit de sparende eigenschappen van theanabolic steroïden worden verhinderd.
Cytomel (T3) wordt ook algemeen gecombineerd met andere vette verliesagenten om zijn algemeen effect te verhogen, aangezien het synergistically met andere vette verliesagenten werkt.

 

Productnaam Liothyroninenatrium
CAS NR 55061
EINECS NR 200-223-5
MF C15H11I3NNaO4
Mw 672.96
Zuiverheid 99,0% min
Verschijning Wit of lichtgeel poeder
Categorieën Aminozuren & Derivaten; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Geneesmiddelen; Steroïden en Hormoon; Isolabel; Andere APIs
Gebruik Één van de hormonen door de schildklier worden geproduceerd die bij het behoud van metabolische homeostase die betrokken is. Ook geproduceerd in randweefsels als actieve metabolite van Thyroxine.
Synoniemen (S) - 2-AMINO-3 [4 (4-HYDROXY-3-IODOPHENOXY) - 3,5-DIIODOPHENYL] PROPAANZUURnatrium SALT; NATRIUM-2-AMINO-3 [4 - (PHENOXY 4-WATERKRACHT X-Y-3-IODO) - 3,5-DIIODOPHENYL] PROPIONAAT; T3 NATRIUM-SALT; T3, NA; O [4-HYDROXY-3-IODOPHENYL] - 3,5-DIIODO-L-TYROSINE NATRIUM SALT;

 

 

Zuivere het Natrium Synthetische Variant van Liothyronine van Testosteron Anabole Steroïden voor Vette Brandwond 0

 

Specificaties:

 

Punt Specificatie Resultaat
Verschijning Een geurloos, bijna wit of bleekgeel gekleurd poeder pas
Oplosbaarheid 1, zeer lichtjes oplosbaar in water pas
2, lichtjes oplosbaar in alcohol pas
3, praktisch onoplosbaar in de meeste andere organische oplosmiddelen pas
4, disolves in de verdunde waterige oplossingen van het natriumhydroxyde Pas
Identificaton a) Hitte ongeveer 50 mg met een paar dalingen van zwavelzuur in een porseleinsmeltkroes: de violette dampen van jodium worden geëvolueerd. pas
B) de behoudtijd van de belangrijkste piek is bevestigt aan RS pas
Verlies bij het Drogen Niet meer dan 4,0% 0,46%
[a] 20/D +18 ~ +22o +20.9o
C=1 in 1M HCl/EtOH-1:4
Analyse (HPLC) Niet minder dan 95,0% 99.18%
Levothyroxinenatrium Niet meer dan 5,0% 0,68%
Conclusie: Tot de Norm voor de Uitvoer

 

Toepassingen:

 

Het natrium van hoge Zuiverheidsliothyronine/Cytomel T3/3,3, 5-triiodothyronine sodium/CAS Nr: 55-06-1 Poeder van het 200-223-5 Gewichtenverlies
Liothyronine is de meest machtige vorm van schildklierhormoon. Chemisch, is het bijna identiek aan triiodothyronine (T3). Als dusdanig, handelt het op het lichaam om het Basaal metabolisme te verhogen, eiwitsynthese te beïnvloeden en de gevoeligheid van het lichaam te verhogen tot catecholamines (zoals adrenaline) met permissiviteit. De schildklierhormonen zijn essentieel aan juiste ontwikkeling en differentiatie van alle cellen van het menselijke lichaam. Deze hormonen regelen proteïne, ook vet, en koolhydraatmetabolisme, beïnvloedend hoe de menselijke cellen energieke samenstellingen gebruiken.
In vergelijking met levothyroxine (T4), heeft liothyronine een sneller begin van actie evenals een kortere biologische halveringstijd, dat toe te schrijven kan aan minder plasmaproteïne zijn die aan thyroxine-bindende globuline en transthyretin binden.
De artsen kunnen dit in plaats van of naast levothyroxine (T4) voor patiënten gebruiken die schildklierterugtrekking ondergaan. Wanneer een patiënt schildklierkanker of de ziekte van Graven heeft, kan de ablatietherapie met radioactieve jodium worden gebruikt om eender welk weefsel van de spoorschildklier te verwijderen. Voor 131I-therapie om efficiënt te zijn, moet het weefsel van de spoorschildklier aan jodium begerig zijn. De beste methode is het weefsel van jodium te verhongeren maar dit kan tot hypothyroid symptomen voor de patiënt leiden. De terugtrekking van levothyroxine kan worden gedaan maar het vergt zes weken van terugtrekking voor het resterende schildklierweefsel volledig te verhongeren. Zes weken is nodig ten gevolge van de lange halveringstijd van levothyroxine. Zes weken kunnen voor de patiënt en de vertragingsbehandeling ongelegen zijn. Liothyronine kan in plaats daarvan van twee weken worden genomen en worden teruggetrokken om het schildklierweefsel te verhongeren. Dit is veel veiliger en geschikter dan levothyroxine.

 

 

Andere informatie:

 

Professionele Vervaardiging: Wij zijn echt en legit wordt de farmaceutische fabrikant, alle producten geproduceerd in GMP de omstandigheden volgens Standaardverrichtingsprocedure (SOP), niet van kleine ondergrondse laboratoria of zwarte markten, zodat is de kwaliteit gewaarborgd.
 

Onze verplichting:

 

1. Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: BP/USP
2) Alle Purity≥99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

2. Snelle en veilige levering
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99% van de douanepas
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

3. Wij hebben over de hele wereld cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)