Thuis ProductenTrenbolonepoeder

De krachtige Anabole Trenbolone-Acetaat van Trenbolone van het Steroïden Lichtgele Poeder

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

De krachtige Anabole Trenbolone-Acetaat van Trenbolone van het Steroïden Lichtgele Poeder

De krachtige Anabole Trenbolone-Acetaat van Trenbolone van het Steroïden Lichtgele Poeder
De krachtige Anabole Trenbolone-Acetaat van Trenbolone van het Steroïden Lichtgele Poeder De krachtige Anabole Trenbolone-Acetaat van Trenbolone van het Steroïden Lichtgele Poeder De krachtige Anabole Trenbolone-Acetaat van Trenbolone van het Steroïden Lichtgele Poeder De krachtige Anabole Trenbolone-Acetaat van Trenbolone van het Steroïden Lichtgele Poeder

Grote Afbeelding :  De krachtige Anabole Trenbolone-Acetaat van Trenbolone van het Steroïden Lichtgele Poeder

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: ISO,BP,USP
Modelnummer: 10161-34-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: US $ 1-5-10 / grams
Verpakking Details: 10g/foil zak, 100g/foil-zak, 250g/foil-zak, 500g/foil-zak
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 kg /month

De krachtige Anabole Trenbolone-Acetaat van Trenbolone van het Steroïden Lichtgele Poeder

beschrijving
Naam van het product: trenboloneacetaat kleur: lichtgeel
CAS#: 10161-34-9 M.F: C20H24O3
M.W: 312.40 EINECS#: 233-432-5
Skype: steroid-Allen Beleid: Vrij re-schip
levering: 5-7 veilig & geschikte dagen Zuiverheid: 99%
Hoog licht:

trenbolone enanthate

,

trenbolone powder

De krachtige Anabole Steroid Lichtgele Acetaat van Poedertrenbolone

 

 

 

Het Trenbolone-Hormoon werd eerst eind jaren zestig gecreeerd door Hoechst-Roussel en de Acetaatversie onder de namen Finajet en Finaject worden verkocht. Het was oorspronkelijk een veterinaire voorbereiding, en gebruikte om de spier op vee te verbeteren zodat zouden zij hogere rundvleesproductie opbrengen en zouden waardevoller worden. Dit eind jaren tachtig worden beëindigd, maar door de ontwikkeling van Finaplix-korrels, veeimplants worden vervangen dat achter het dierlijke oor met een korrelkanon moet worden geslagen. De creatieve bodybuilders gebruikten oplosmiddelen en filters om het hormoon uit de korrels in een flesje met injecteerbare olie te halen.

De Negmalaboratoria zouden de eerste menselijke rang Trenbolone ester geroepen die Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate ontwikkelen, meer in het algemeen als Parabolan wordt bekend. Het zou de enige die Tren-samenstelling zijn ooit voor menselijk gebruik wordt vervaardigd en in 1997 beëindigd.

 

De Specificatie van de Trenboloneacetaat:

 

Testpunten Analysenormen Testresultaten
Identificatie Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Absorbering ≤0.30% Ben in overeenstemming
Specifieke Omwenteling +39°~ +43° +39.5°
Chromatografiezuiverheid Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
17α-isomeer ≤0.50% 0,40%
Organische Vluchtige Onzuiverheden Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Verlies bij het Drogen ≤0.50% 0,32%
Residu op Ontsteking ≤0.10% 0,01%
Analyse 97~101% 99.02%
Conclusie

De specificatie is met USP31 in overeenstemming

 

 

trenbolone-before-and-after

                             Voordien daarna

 

Om zijn efficiënte halveringstijd te verhogen, wordt trenbolone beheerd als esterstamverwant zoals trenboloneacetaat (Finaplix), Trenbolone enanthate, of Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan). De plasmalipasen splijten dan deze ester in bijlage aan trenbolone, verlatend vrije trenbolone in de bloedsomloop. De Trenboloneacetaat is de snelste acterenester van de drie beschikbare vormen, met een actieve halveringstijd van ongeveer 48hours. Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate is de volgende snelste acterenester met een actieve halveringstijd van 5-7 dagen. Trenbolone enanthate is de langste acterenester met een actieve halveringstijd van rond 8 dagen. Er is verschillende wetenschappelijke gissing betreffende halveringstijd van esters, zodat zijn zij benaderend. Het belangrijke te begrijpen ding, is dat om het even welke ester van dezelfde naam voor om het even welke samenstelling dezelfde halveringstijd zal hebben. Zo, Trenbolone-hebben de acetaat en de testosteronacetaat dezelfde halveringstijd, en intuïtief, heeft trenbolone enanthate dezelfde halveringstijd zoals testosteron enanthate. Het is de ester die bepaalt hoe lang het uw lichaam neemt om het uit te splitsen, en vandaar, de halveringstijd. De Trenboloneacetaat zou elke andere dag moeten worden ingespoten geeft of vergt een dag, terwijl Trenbolone hexahydrobenzylcabonate en Trenbolone enanthate kunnen wekelijks worden ingespoten.

 

 

Trenbolone heeft zowel anabole (de spiergroei) en androgene (ontwikkeling van mannelijke kenmerken) gevolgen. Trenbolone heeft een bindende affiniteit aan de androgen receptor vijf keer groter dan dat van testosteron. Wanneer men zegt dat trenbolone 5 keer anaboler is dan testosteron, is het niet dat het op zich en uit zichzelf anaboler is, is het enkel 5 keer dadelijk meer beschikbaar om aan de androgen receptoren te binden. Trenbolone is 19 nortestosterone anabole androgene steroïden. Het bevat een structurele verandering die van testosteron, een koolstofatoom niet hebben bij de 19de positie. Dit betekent enkel dat het in dezelfde categorie zoals Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin) is, en is eenvoudig een gewijzigde versie van het Nandrolone-hormoon. Er is een dubbele band in de structuur bij koolstof 9 en 11, die het metabolisme veroorzaken om te vertragen. Dit is de directe reden voor de verhoogde bindende affiniteit die Trenbolone meer machtig maken vijf keer dan testosteron. Dit remt ook aromatisatie. Daarom ziet u niet de estrogenic bijwerkingen met Trenbolone die u met testosteron zoals waterbehoud zou zien. U kunt gynecomastiasymptomen zien, maar dat is een mechanisme van progesterone en zal later wordt besproken.

Als vele anabole steroïden, Trenbolone-zal de Acetaat eiwitsynthese en NO2 in het spierweefsel verhogen. Dit verstrekt een atmosfeer van verbeterde anabolism, en geeft aan de sterke anti-katabole aard van Trenbolone uiting. Om deze reden, Trenbolone-is de Acetaat supremely voordelig voor pre-wedstrijdstapels. Het is anti-katabool tijdens periodes van warmtetekort, en bevordert zeer weinig waterbehoud. Als vele anabole steroïden, Trenbolone-zal de Acetaat de versie van de insuline-Gelijkaardige Groei factor-1 (igf-1), krachtige hoogst belangrijke peptide voor terugwinning en verjonging bevorderen. Zoals met andere AAS, kunt u Trenbolone verwachten om rode bloedceltelling te verhogen, die bloedoxygenatie voor verbeterd duurzaamheid en tarief van terugwinning verhogen.

 

U kunt deze samenstelling ook verwachten om glucocorticoid hormonen te verbieden, hormonen beklemtonen die spierweefsel catabolize en vette aanwinst bevorderen. Is de sterke bindende affiniteit van Trenbolone aan androgen direct verbonden met sterke lipolysis die, die het metabolisme van het lichaam verbeteren meer dan testosteron en vet branden aan een hoger tarief.

 

melting-point-aparatus

 

Smeltpunt van Trenbolone-Acetaat

 

Het smeltpunt van Trenbolone-Acetaat is 94-97 graden Celsius. Dit kan nuttige informatie zijn voor het bepalen van legitimiteit en zuiverheid van om het even welk afkomstig Trenbolone-Acetaatpoeder. Om het smeltpunt te testen, en vandaar wordt de zuiverheid van Trenbolone-Acetaat, een hotplate geadviseerd over een oven omdat de temperatuur van een oven constant schommelt en daarom een slecht onderscheid van een nauwkeurige temperatuur is. Allen u deze test moet voltooien is het smeltpunt van het product, een Warmhoudplaat/een water - bad/oliebad en thermometer.

 

 

De Instructies van de het Smeltpunttest van DIY:

 

1,) Plaats wat aluminiumfolie op de oppervlakte van de Warmhoudplaat/de olie/water en verzekert het in contact over de volledige oppervlakte is. Als dit geen bereikt gebruik kan zijn een kokende pan bovenop de elektronische Warmhoudplaat.

 

2,) Plaats een kleine hoeveelheid Samenstelling op de Folie, worden slechts een uiterst klein bedrag vereist, groot genoeg dat dat u kunt beoordelen waar het begint te smelten maar niet zo veel dat het ongelijk zal smelten.

 

3,) plaatsen de Warmhoudplaat/het water/oliebad aan enkel onder de correcte die temperatuurwaaier op het bevestigde smeltpunt van de samenstelling wordt gebaseerd.

 

4,) Verhoging de temperatuur door 1c elke jaren '30, alle samenstelling moeten binnen 1-3 Celsius oplossen en at/within de bevestigde smeltpuntwaaier van de samenstelling – verstrekte dit u bekijkt 98-99%+ zuiverheidssamenstelling voorkomt.

 

Bijwerkingen van Trenbolone-Acetaat

 

De bijwerkingen van Trenbolone, zoals met om het even welke anabole steroïden, zijn grotendeels afhankelijk van genetische neigingen en hoe u aan de drug reageert. Iedereen is verschillend, en elk individu zal iets verschillend ervaren afhankelijk van hoe uw lichaam deze samenstelling verwerkt. Trenbolone is een zeer krachtige en machtige drug, en aangezien de dingen gaan, kan het sommige zeer krachtige en machtige bijwerkingen ook hebben. De meesten zijn hetzelfde als testosteron, maar wat zijn uniek slechts aan trenbolone. Ik heb hen in categorieën voor gemakkelijker begrip uitgesplitst:

 

Progesterone:

Trenbolone splitst niet binnen aan oestrogeen op, en daarom aromatiseert niet. Vandaar dat bevordert Trenbolone geen waterbehoud. Omdat het een analogon van Nandrolone is, zo ook splitst het, in progesterone, maar bij een veel hoger tarief op. De progesterone heeft de capaciteit om het estrogenic mechanisme in borstweefsel te bevorderen, dat gynecomastia kan bevorderen. De anti-oestrogenen zullen bescherming tegen dit mechanisme bieden, maar de progesterone heeft ook overkantgevolgen. De opeenhoping van progesterone zal libido, verminderen en kan emotionele omwenteling veroorzaken. Bij gebrek aan een betere termijn, kunt u „weepy worden“, of uncharacteristically emotioneel af en toe, in tegenstelling tot geen veranderingen een vrouw tijdens tijden van hormonale onevenwichtigheid zal opmerken. De beste manier om deze gevolgen te bestrijden is een exogene levering van testosteron te introduceren. Het nemen van testosteron met trenbolone zal libido verhogen en zal de hormoonniveaus in evenwicht brengen om emotionele nood te verhinderen.

 

Nota: vele jaren, werd het geloofd tren die was gebaseerde gynecomastia toe te schrijven aan een opeenhoping van prolactin. Dit is bewezen valse grotendeels toe te schrijven aan het werk van William Llewellyn geweest. Zijn studie over de kwestie is afdoend die progestin in aard is, en niet prolactin geweest, die gynosymptomen veroorzaakt.

 

Androgeen:

De hoogst androgene aard van dit hormoon kan dergelijke bijwerkingen veroorzaken zoals acne, versneld haarverlies in die reeds ontvankelijk gemaakt voor mannelijke patroonkaalheid, en de groei van het lichaamshaar. Deze bijwerkingen zijn afhankelijk volledig van uw genetica. Als u reeds uw haar ging verliezen, tren zal verergeren en zal versnellen het proces. Als u geen kaalheid in uw genetica hebt, zult u uw haar met niet tren verliezen. 5 alpha- reductase inhibitors, zoals Finasteride, zijn niet zeer efficiënt omdat het 5 aplhareductase enzym geen trenbolone metaboliseert, en verwante inhibitors zullen hebben zeer weinig effect. Dit zou in mening moeten worden gehouden als de kaalheid in uw genetica is en een zorg van van u is. Als u acne aangezien een jonge volwassene, tren kunt u ertoe bewegen om uit te breken had, maar als u nooit een kwestie met acne hebt gehad, zult u geen kwestie enkel wegens het nemen van trenbolone hebben. Het gebruiken van antiacnemedicijnen moeten zou helpen, vooral antibiotica door dermatologen voor acne worden voorgeschreven.

 

Cholesterol:

Deze steroïden kunnen een sterk negatief gevolg op cholesterol hebben door HDL-cholesterol te onderdrukken en LDL-cholesterol te verhogen. Dit effect zal meer uitgesproken worden met trenbolone dan andere injectables, maar niet in hetzelfde koninkrijk zoals de meeste mondelinge anabole steroïden. Een cholesterol vriendschappelijke levensstijl is noodzakelijk wanneer het nemen van deze drug, en de supplementen zoals melkdistel en SCHEMERIG (Diindolylmethane) kunnen cholesterol, hulp met gynecomastiasymptomen verminderen, en als middel tegen oxidatie voor de lever dienst doen.

 

 

Trenbolone exclusieve bijwerkingen:

 

trenbolone-side-effects

 

Bijwerkingen

 

Ligt hierin bijwerkingen exclusief aan Trenbolone die voor wat tot dit hormoon een overeenkomstenbreker maken. Met de uitgesproken en verhoogde anabole gevolgen van Tren, kom de uitgesproken en verhoogde bijwerkingen van Tren. Het hangt af van hoe uw lichaam aan deze die steroïden en over het algemeen bedrag antwoordt in verband met de strengheid van deze bijwerkingen wordt genomen, maar de meesten zullen hen op één of ander niveau ervaren als u een hoge genoeg dosis neemt. Deze gevolgen omvatten: de bezorgdheid, nacht zweet, snel harttarief, en verminderd geduld en verhoogde bui.

 

Iedereen zal niet altijd elk van deze ervaren, maar wanneer zij ervaren zijn, kunnen zij voorbij dramatisch zijn. Deze gevolgen zijn waar u met zeer zorgvuldig moet zijn tren, en zeer snel, nemend een weinig teveel, de negativiteit van de bijwerkingen belangrijker dan de aanwinsten kan zijn. Het gevaar ligt wanneer u niet begrijpt het tren het veroorzaken van deze gevolgen is, en u enkel denkt u een slechte maand hebt. Bezorgdheid en bui die u kunnen ertoe bewegen om uit karakter te handelen en verhoudingen te beklemtonen. De nacht zweet die uw bladen aan het punt kan elke avond doorweken zij op een dagelijkse basis moeten worden veranderd. De slapeloosheid die voor zeer weinig slaap en opnieuw toestaat, kan verhoudingen en verantwoordelijkheid beklemtonen toe te schrijven aan uitputting. Nogmaals, is iedereen verschillend en deze gevolgen worden gevoeld aan verschillende mate met elk individu. Vanuit ervaring, om grote resultaten en zeer minimale bijwerkingen te zien, zouden de mensen rond 300mg-400mg moeten blijven een week van Trenbolone.

 

Vrouwen en Trenbolone

 

Trenbolone is de androgeenste samenstelling en heeft mannelijkheidcomponenten die vrouwen mannelijke kenmerken kunnen geven. In geen geval indien de vrouwen Trenbolone nemen. De volgende eigenschappen kunnen prominenter met Trenbolone dan met testosteron, en in sommige permanente omstandigheden worden:

  • Verdieping van de stem
  • De groei van gezichtshaar
  • Uitbreiding van de clitoris
  • Het mogelijke krimpen of zacht worden van de borsten (wegens veranderingen in vette distributie)                   

 

 

Een echte Wereld en een Eerlijke Bespreking van Trenbolone-Acetaat

 

De belangrijkste aspecten over Trenbolone te begrijpen zijn de exclusieve bijwerkingen van Trenbolone. Het is de meest machtige en anabole beschikbare steroïden, maar het kan met het de ongunstigste bijwerkingen ook brengen. De bedoeling moet niet iedereen afraden van het nemen van Tren, aangezien met om het even wat, de meer kennis wij over een aspect van ons leven hebben, beter wij kan naar onze ideale levensstijl navigeren. Ik heb op mensen neem 1000mg een week van alleen tren gelet, bekoord met de fysieke resultaten, maar begrijpen niet waarom, tegelijk met deze fysieke suprematie, hun leven uiteenvallen begint. Hun verhoudingen met hun vrouwen of meisjes worden gespannen, beginnen zij uncharacteristically door de telefoon van significante andere met plotseling begin van paranoia te gaan. De dagen op het werk zijn rife met bezorgdheid en uitputting van gebrek aan slaap. I zelf uit een auto bij een rood licht met een plotseling begin van blinde woede hebben gekregen omdat iemand bij me piepte. Deze bijwerkingen kunnen voorkomen, en als u hen niet aan toeschrijft tren, als u niet realiseert het tren het veroorzaken van deze reacties is, dan u enkel zult houden doend hetzelfde regime van tren aangezien uw leven langzaam bergaf gaat. Voeg altijd toe één of andere test aan a cyclus tren, die enkele bijwerkingen kan verlichten vooral verbeterend libido. Als u begint sommige van deze kanten op te merken, moet het beste te doen ding het bedrag verminderen u neemt. Vind het maximum bedrag u zonder het lijden aan de bijwerkingen kunt nemen. Ik adviseer aan de meesten om het rond 300mg-400mg te houden een week.

 

 

Hoeveel zou elk van deze kosten moeten?

 

Geloof het of niet, heb ik Trenbolone-Acetaat beschikbaar op een voorschriftbasis op sommige van deze Verjongingsklinieken gezien. Florida is een broeikas voor deze klinieken. Een immense hoeveelheid onderzoek verscheen de reden waarom. Deze klinieken brengen in een immense hoeveelheid geld aan de staat, en die de agentschappen die op zijn plaats deze klinieken moeten controleren zijn opzettelijk ondergesubsidieerd en beïnvloeden om eender welke protocollen te negeren om op hun praktijken te controleren. Daarom de voorschriften doled uit met zeer kleine vereisten zijn om noodzaak te bewijzen, en om het even welk type van steroïden is beschikbaar, tren zelfs, wat een overkill, en niet juridisch beschikbaar voor TRT-doeleinden is in een andere staat. Het echt is niet wettelijk te verkopen tren voor menselijke consumptie, maar de toezicht houdende op agentschappen eenvoudig controleren deze klinieken niet om hen te vertellen om deze activiteiten op te houden. Nu, wij Socrates, is moet eigenlijk onwettig iets vragen als het niet wordt gecontroleerd en er geen gevolgen zijn?

Met dat dwaal ik…. af De farmaceutische Trenbolone-Acetaat kan $200-$250 voor een 10ml-fles van 100mg/ml zijn. De rug eind jaren negentig, toen finaplix de korrels juridisch aan iedereen over Internet voor vee werden verkocht, u kon huis maken Tren-Acetaat voor zeer zeer goedkoop brouwen. Ik heb gehoord het zo goedkoop zoals $40 per 10ml komt. Het huis brouwt was moeilijk om nauwkeurig mg/ml te meten, maar de mensen kregen zeer goede resultaten van dit huis brouwen tren. In vroege 2000, waren deze korrels geregeld en niet meer verkocht aan het publiek. De Trenboloneacetaat toen werd moeilijker langs en duurder te komen. Het echte en zuivere Trenbolone-poeder is deze dagen zeer duur, waarschijnlijk ongeveer 5 keer duurder dan testosteron enanthate poeder. Als u het van één of andere kerel uit de gymnastiek krijgt, kunt u verwachten om $100-$150 voor een 10ml-fles te betalen. Any more dan dat en of uw kerel wordt weg gescheurd of hij scheurt weg u. Als u een goed hebt aan een goede UGL verbinden, en u massa inkoopt, kunt u 100mg/ml krijgen tren voor $50-$100 per 10ml. Als u veel minder dan dit gamma betaalt, worden de kansen dat u onwettig wordt of onder gedoseerd tren dramatisch verhoogd. Het Trenbolonepoeder is duur, en het kan eenvoudig voor veel geen minder dan $5 per ml worden verkocht of het zou eenvoudig niet voordelig zijn. Ik ben gevraagd vaak over gedoseerd hoog tren. Als u hebt tren 250mg/ml e, zou u $150-$250 voor een 10ml moeten betalen. Nogmaals, als u minder dan dat betaalt, is het zeer waarschijnlijk niet tren of onder gedoseerd tren.

Zuiver tren is zeer machtig en zeer krachtig, zodat hebt u werkelijk slechts 300mg-400mg nodig een week van goede zuiver tren, zodat gedoseerd tren hoog naar mijn mening is onnodig. Trenbolone werd de populairste steroïden achter testosteron toe te schrijven aan zijn zeer anabole aard zonder waterbehoud voor onderbroken sterkte en magere spieraanwinst, en zijn gemakkelijke toegankelijkheid eind jaren negentig en vroeg 2000 wegens de finaplixkorrels. Het vele mensengebruik tren en vele mensen genieten van de voordelen zolang de waarschuwingsmaatregelen tegen zijn bijwerkingen worden getroffen.

 

 

Hoe te om een orde te plaatsen?

 

1,) een vraag of een e-mail aan maakt ons, bevestigt de productnaam en hoeveelheid, zullen wij u zo spoedig mogelijk onze beste aanbieding binnen 2 uren verzenden.

 

2,) Antwoord e-mail op ons om de aanbieding te bevestigen en wij zullen u de betalingsinformatie verzenden, kunnen wij Western Union, Geldgram en Bankoverdracht goedkeuren.

 

3,) wij zullen de levering binnen 24 uren nadat wij uw betaling ontvangen (MTCN#) schikken, wij veel ervaring over de te waarborgen verzendwijze hebben uw pakket veilig aan u en geschikt komt en ook re-schip indien kostenloos gegrepen door douane zal.

 

Als u om het even welk verzoek hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren zo spoedig mogelijk, zullen wij u altijd onze beste steun geven!

 

 

 

Markeringen:

anabole steroïden; bodybuilding drugs; vette brander; spieraanwinsten; gewichtheffen;

prestaties die drugs verbeteren; post-cyclustherapie; trenbolone; trenboloneacetaat;
 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)