Thuis Productenhgh menselijk de groeihormoon

Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei

Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei
Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei

Grote Afbeelding :  Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: CAS NR.: 96827-07-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1kit
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10iu/vail, 10vials/kit
Levertijd: 3-6 dagen Huis-aan-huis
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 9000-15000kit/month

Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei

beschrijving
Naam van het product: HGH Verschijning: Witte Vorst - droog Poeder
Zuiverheid: 10iu/vail, 10vials/kit Beleid: Reshippingsbeleid
Levering: Op voorraad overbrenging: Fedex, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS
De uitvoer Marke: Global Fabrikant: Heilige Biologisch
Hoog licht:

peptide human growth hormone

,

androgenic anabolic steroids

Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei


Productdetails:

 

Het menselijke die de Groeihormoon (GH of HGH), ook als somatotropin wordt bekend of somatropin, is peptide
hormoon dat de groei, celreproductie en regeneratie in mensen en andere bevordert
dieren. Het is een type van mitogen dat slechts voor bepaalde soorten cellen specifiek is. Menselijk
Het de groeihormoon is een 191 aminozuur, single-chain polypeptide dat samengesteld is, opgeslagen,
en afgescheiden door somatotropic cellen binnen de zijvleugels van de voorafgaande slijmachtige klier.
HGH is een spanningshormoon dat de concentratie van glucose en vrije vetzuren opheft.
Het bevordert ook productie van igf-1.
HGH wordt gebruikt als voorschriftdrug in geneeskunde om de groeiwanorde van kinderen te behandelen en
de volwassen deficiëntie van het de groeihormoon.
 

Men heeft getoond dat de fat-reducing gevolgen van GH om door een klein analoog gebied van het c-Eindpunt eind van de molecule van GH schijnen worden gecontroleerd. Dit gebied bestaat uit aminozuren 176-191, dus de naam. Dit peptide fragmentwerk door de manier na te bootsen natuurlijke hGH vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op de bloedsuiker of groei regelt die met ongewijzigde hGH worden gezien. Als ongewijzigd GH, bevordert HGH-fragment 176-191 lipolysis en verbiedt lipogenesis beide Engelse vivo/en vitro. Fragment 176-191 heeft geen effect bij de groei of de insulineweerstand, in tegenstelling tot de volledige hGHmolecule getoond. Dit is het nieuwste, krachtigste hGHfragment op de markt. De studies hebben aanhoudend fatloss, streefden direct naar vetweefsel getoond.

 

De de groeihormonen is een polypeptidehormoon die uit 191 aminozuren bestaan. In mensen wordt het geproduceerd in hypophysis en vrijgegeven als er de juiste stimuli zijn (b.v. opleiding, slaap, spanning, het lage niveau van de bloedsuiker). Het is nu belangrijk om te begrijpen dat bevrijde HGH (menselijke de groeihormonen) zelf heeft slechts geen direct effect maar de lever bevordert om insuline-als de groeifactoren te veroorzaken en vrij te geven en somatomedins. Deze groeifactoren zijn dan degenen die diverse gevolgen voor het lichaam veroorzaken. Het probleem, echter, is dat de lever een beperkte hoeveelheid deze substanties slechts kan veroorzaken zodat het effect beperkt is. Als de de groeihormonen worden ingespoten bevorderen zij slechts de lever om deze substanties te produceren en vrij te geven en zo, zoals reeds vermeld, hebben geen direct effect.

De de menselijke Functies & Trekken van het de Groeihormoon:

Het menselijke de Groeihormoon is een eiwitdiehormoon door de voorafgaande slijmachtige klier wordt geproduceerd. Het wordt geproduceerd door alle levende menselijke wezens, en is op zijn hoogste niveaus tijdens kinderjaren. HGH vertegenwoordigt één van de belangrijkste hormonen in het menselijke lichaam aangezien het onze beenderen, skeletachtige spier en interne organen, evenals spelenrollen in talrijk andere gebieden door het lichaam beïnvloedt.

Het menselijke de Groeihormoon steunt ook het metabolisme van koolhydraten, vetten en mineralen. Door zijn directe wijze van actie, kan het de groei van bindweefsel ook bevorderen. Voorbij de bindweefselgroei, is HGH getoond om de grootte en het aantal cellen in skeletachtige spier beduidend te verhogen. Het hormoon zal ook verder triglyceridehydrolyse steunen, die op zijn beurt de vermindering van vetweefsel of lichaamsvet zal bevorderen. Zo efficiënt in zijn capaciteiten die vet, HGH omringen is getoond om totale cholesterolniveaus beduidend te verminderen. Dit, onder veel andere dingen kan aan de anabole steroid gebruiker zeer nuttig zijn aangezien velen neigen om ongepaste cholesterolniveaus te steunen.

In zijn directe goed werkende hoedanigheid, verzendt het Menselijke de Groeihormoon een signaal naar de cellen in de spier, het been en het vetweefsel om anabolism (de spiergroei) te bevorderen en lipolysis (vet verlies). Nochtans, draagt het ook indirecte trekken in zoverre dat het gluconeogenesis verhoogt en insulineweerstand bevordert. Uiteindelijk, geven al deze trekken ons een verminderde gevoeligheid aan insuline, verhoogde glucoseniveaus en verhogingen van het tarief van lipolysis.

Op een structurele basis, is het belangrijk om van de nauwkeurige of nauwkeurige samenstelling van HGH nota te nemen als u een synthetische vorm gaat kopen. Dit is belangrijk aangezien er vele HGH-varianten of fragmenthormonen zijn maar zij zijn geen Somatropin. Het ware Menselijke de Groeihormoon draagt 191 aminozuurresidu's makend het aan natuurlijk geproduceerde HGH identiek.

 

Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei 0


Specificaties:

 

Opeenvolging

H-Tyr-Leu-Arg-Ile-Val-Gln-Cys-Arg-Ser-Val-Glu-Gly-Ser-Cys-Gly-Phe-OH

Één Brievenopeenvolging

YLRIVQCRSVEGSCGF

Fysieke Apperance

Wit Poeder

Vorm & Formuleringen

Steriel Gefiltreerd gevriesdroogd wit (gevriesdroogd)

Stabiliteit

2 maanden bij kamertemperatuur 24 maanden vanaf datum van ontvangstbewijs, 20 °C zoals geleverd. 1 maand, 2 tot 8 °C in de steriele omstandigheden na reconstructie. 3 maanden, 20 tot 70 °C in de steriele omstandigheden na reconstructie.

Zuiverheid

>98% door RP-HPLC

Opslag

Gevriesdroogde HGH FRAG 176-191 hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 weken, moeten=zou= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie zou FST bij 4°C tussen 2-7 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen.

 

Concurrentievoordeel:

 

1. Wij hebben genoeg voorraad zodat kunnen wij levering snel bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.
2. Beste prijs, de eerste klassendienst, hoog succesvol leveringstarief. Een korting worden gegeven wanneer u een grote orde maakt.
3. Hoog - gewaarborgde de kwaliteit, zodra om het even welk probleem wordt gevonden, zou het pakket reshipped voor u zijn
4. Verschepend door uitdrukkelijk (Fedex, UPS, DHL, EMS TNT HKEMS), door de lucht. Meest professionele forwarder zou recommanded voor u zijn.
5. De warme naverkoopdienst voor u 24/7. Om het even welk van uw vraag voor de eerste zo spoedig mogelijk worden opgelost. Het aanhangen het principe van klant eerste conviction.we zal het zo verlenen mogelijke beste en de oprechtste diensten aangezien wij kunnen.

 

HGH-Lijst:

 

Productnaam

Specificatie

HCG

5000iu/vial

10vials/kit

HMG

75iu/vial

6vials/kit

HGH (blauwe, Rode, Groene, Gele Bovenkant)

10iu/vial

10vials/kit

Jintropin HGH

10iu/vial

10vials/kit

Kigtropin HGH

10iu/vial

10vials/kit

Hygetropin HGH

8iu/vial

25vials/kit

Hygetropin HGH

10iu/vial

10vials/kit

Getropin HGH

10iu/vial

10vials/kit

Riptropin HGH

10iu/vial

10vials/kit

Ansomone HGH

10iu/vial

10vials/kit

EPO (Erythropoietin)

3000iu/vial

5vials/kit

IGF LR3 -0,1 (igtropin)

0.1mg (100mcg) /vial

10vials/kit

 

Bodybuilding vult Gewicht aan verliest Hormoon HGH hgh GH van de Hormoon het Menselijke Groei 1

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)