Thuis

Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

                            China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0 

Is Hubei Heilig Biologisch Co., Ltd een professioneel bedrijf, dat zich in zich het ontwikkelen specialiseerde, vervaardigend, distribuerend steroid hormoonpoeder en intermediates.with geavanceerde productietechnologie en materiaal, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectiemateriaal. Heilige biologisch heeft zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld.

Heilige biologisch specialiseert zich in etc. de productie van anabool steroid hormoon ruw poeder met inbegrip van Testosteronpropionaat, Testosteron Enanthate, Trenbolone-Acetaat, Boldenone Undecylenate, Oxandrolone, Drostanolone-Propionaat, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Methenolone Enanthate. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering en beste pre-sale en de naverkoopdienst zijn onze belofte aan de klanten. Zij worden wijd gebruikt in de industrieën zoals drugs, voedsel, dranken, schoonheidsmiddelen, voedselsupplement, gezondheidszorgproduct.

Heilige biologisch volgt altijd het doel van „bevredigend van klant en kwaliteit eerst“. Met heel wat goede reputatie en vertrouwensvormklanten, hebben onze producten uitgevoerd naar de V.S., Brazilië, Canada, Duitsland, het UK, Spanje, Australië en veel andere gebieden. Wij bouwen samenwerkingsverhouding op lange termijn met alle klanten.

Heilige biologisch heeft hoogte - kwaliteitsproducten in de stric GMP omstandigheden ontwikkeld en veroorzaakt. De kwaliteitscontrole en de kwaliteitsborging worden prioriteits gegeven om aan internationale farmacopeespecificaties en de eisen van de speciale klant te voldoen. · De methode van Analyse voor het testen van onze materialen wordt bevestigd om de reproduceerbare resultaten te geven· Alle analytische testprocedures en productieprocedures zijn goed gedocumenteerd en de revisie wordt ondernomen vanaf gespecificeerd protocol. · De tendensanalyse van gezuiverd water en de eindproducten worden gehandhaafd. · De stabiliteitsstudie is een zeer belangrijk gebied van kwaliteitsassuance.    verbetert onophoudelijk de kwaliteitsbewaking door het instrument van een volledig, geavanceerd, wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem volgens huidige GMP, nationale en internationale normen. Wij waarborgen dat elk product onder strikte controles zal worden vervaardigd, die constant aan huidige veiligheidsnormen, doeltreffendheid, kwaliteit en zuiverheid voldoen. De kwaliteit is een bewuste verplichting en een permanent doel om de hoge verwachting van onze klanten aan te passen. De voortreffelijkheid in kwaliteitssystemen zal door de teaminspanning met opgeleid personeel worden bereikt. De kwaliteit is de verantwoordelijkheid van alle personen betrokken bij productie.
Nu, heilige zet biologisch zijn hoge snelheidsontwikkeling voort en draagt een partij tot R&D van zijn nieuwe producten en de kwaliteitsverbetering bij. Onder de geloofwaardigheid en win-win principe, heilige zal biologisch aan cultuurinnovatie wijden om uitstekende producten en de beste dienst aan onze klanten te verlenen.
Wij al werknemer die de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit aanhangen die vooruit“, hebben wij behulpzame verhoudingen op lange termijn en stabiele met vele ondernemingen in binnenlandse en overzee markten gevestigd firforging. Met superieure producten en de volledige diensten, elk van onze personeelsleden oprecht welkome vrienden om ons voor onderhandeling en samenwerking te bezoeken om beter morgen te creëren.

China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij brengen over de hele wereld het steroid hormoonpoeder op de markt. vooral, zijn wij zelfs sterk om het steroid hormoonpoeder in de V.S., het UK, Canada, Duitsland, Spanje, Romanin, Italië, Frankrijk, Brazilië, Paraguay, Australië etc. te leveren.

 

Wij vestigden ons eigen Onderzoek en Ontwikkelingslaboratorium in Shenzhen, die meer dan 20 ervaren chemici omvat. Dank aan hun zeer sterk R&D-vermogen en hard werk, hebben wij hoogste geavanceerde technologieën voor ons poeder ontwikkeld. Ondertussen, werken wij met onze klanten met allerlei methodes, Contractonderzoek, Douanesynthese, Douane productie samen, zouden wij ons beste proberen om elk van onze klanten met hun vereisten tevreden te stellen.

 

Ons bedrijf bezit een sterk R&D-team zal investeren reusachtige sommen geld en zal aansluiten bij zich kracht met binnenlandse universiteiten om meer nieuw steroid poeder, anabool steroid, injecteerbaar steroid en half afgewerkt steroid product te produceren om aan de markt aan te passen. Wij hebben meer dan 20 soorten productoctrooi tot 2010. Onze zaken spreiden etc. aan vele industrie met inbegrip van geschiktheidsgebied uit, kliniek, instelling, de farmaceutische industrie. Wij hopen om lange zakenrelaties met de cliënten wereldwijd te bouwen. Stem in warm met uw inspectie en begeleiding.

 

Wij gingen ook de SGS Goedkeuring en de Milieu het Beheersysteemcertificatie over van ISO9001.

 

China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Holybiological

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 7,000,000-8,000,000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Certificaten China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Certificaten China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Certificaten China Hubei Holy Biological Co., Ltd. Certificaten