Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding

Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding
Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding

Grote Afbeelding :  Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: ISO9001 SGS
Modelnummer: WhatsApp: +8613545014917
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Als vereist uw
Levertijd: Binnen 12 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 1200kg/month

Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding

beschrijving
artikel: Mesterolone Beschrijving: Wit poeder
levering: HKEMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, de Luchtpost van China Gebruik: kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt
Hoog licht:

testosterone powder source

,

testosterone anabolic steroids

Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding

Productnaam: Mesterolone; Proviron
Chemische Naam: 17beta-Hydroxy-1alpha-methyl-5alpha-androstan-3-;
1alpha-Methylandrostan-17beta-ol-3-
Moleculaire Formule: C20H32O2
Molecuulgewicht: 304.47
Nr.: 1424-00-6
Zuiverheid: 99% min
Apperance: Wit poeder
Norm: Ondernemingsnorm
Verpakking: 1kg/aluminum foliezak
Gewaarborgde levering & de Kwaliteit Gewaarborgde Tevredenheid van 100%. 100%!
Druk Levering Beschikbaar met UPS, Fedex, EMS, TNT, DHL uit.
Het volgen aantallen beschikbaar met verwijzingen.
Veilig en discreet verschepen
Gebruik: Mesterolone is androgen, die mannelijk geslachtshormoon is, het wordt gebruikt om wanorde bij mensen te behandelen waar het lichaam genoeg natuurlijke androgen niet maakt. Het werkt door de hoeveelheid mannetje aan te vullen

Mesterolon voor mannelijke verhogingstoepassing
De Mesterolone (Proviron) capaciteiten wordt zowel om androgen te verhogen als oestrogeenniveaus te verminderen hoogst gezocht door een bodybuilder dicht bij wedstrijd. Proviron wordt vaak gebruikt in hogere dosissen in deze fase, en kan de vooral nuttige niveaus van androgens omhoog stoten, als van Winstrol houdt van en Anavar wordt gebruikt die een lage androgene aard heeft. De verhogingsandrogen niveaus zullen een dicht vast lichaam kijken aan de gebruikerslichaamsbouw bewerkstelligen.
Mesterolon is mondelinge anabole steroïden, een synthetisch product van het mannelijke hormoon testosteron. De drug heeft waarde in het behandelen van mensen met geestelijke gezondheidskwesties, zoals depressie, bezorgdheid en bipolaire wanorde getoond. De drug wordt ook algemeen gebruikt om seksuele dysfunctie, met inbegrip van lage spermatelling te behandelen. Bovendien, mesterolon kan de doeltreffendheid van andere steroïden verbeteren. Interessant, in tegenstelling tot andere steroïden, toont de drug weinig waarde voor het bodybuilding, maar heeft dezelfde gezondheidsrisico's betrokken bij steroid gebruik voor dat doel.
Tijdens de recente jaren '70, de artsen die studies over mesterolon uitvoerden besloten dat de drug zou kunnen worden gebruikt om depressie bij sommige mensen te behandelen. De patiënten met symptomen van bezorgdheid en laag geslacht drijven gemelde verbetering met lage dosissen de steroïden. Tijdens de studie, bleken de hogere dosissen ook nuttig aan patiënten met dysthymia en bipolaire depressie. Sinds dit keer, hebben de nieuwere studies dat de patiënten die een placebo nemen aan hetzelfde tarief zoals patiënten verbeterden die mesterolon nemen aangetoond, ertoe brengend medische beroeps om te geloven dat de betere drugopties weggaan.
Mesterolon wordt vaak gebruikt als antiestrogenic behandeling en kan door hen worden gebruikt die een slechte reactie op testosteronbehandelingen hebben gehad. De drug heeft voordelig om getoond te zijn in het behandelen van seksuele dysfunctie, impotentie en laag libido. Mesterolon bindt aan oestrogeenreceptoren, die hun activiteit verminderen, die niet alleen oestrogeenproductie vermindert, maar ook bevordert natuurlijke testosteronproductie in het lichaam.

Hoe te om mesterolone te maken
* alvorens u deze behandeling begint, lees het gedrukte de informatiepamflet van de fabrikant van binnenuit uw pak. Het pamflet zal u meer informatie over mesterolonetabletten geven.
* Neem precies de tabletten aangezien uw arts u aan heeft verteld. Om te beginnen met, is het gebruikelijk om 25 mg (één tablet) worden voorgeschreven, worden genomen drie of vier keer per dag. Als u moet blijven nemend de tabletten voor meer dan een paar maanden, kan uw arts het aantal tabletten verminderen u elke dag moet vergen. Uw arts zal u vertellen welke dosis voor u juist is en dit zal ook gedrukt worden op het etiket van het pak om u eraan te herinneren.
* Slik het tabletgeheel met een drank van water. U kunt mesterolone vóór of na maaltijd nemen.
* Probeer om uw dosissen in dezelfde tijden te nemen elke dag, aangezien dit u zich zal helpen herinneren om hen te nemen.
*If u vergeet om een dosis te nemen, zou u het moeten nemen wanneer u zich herinnert. Nochtans, als wanneer u zich herinnert, het bijna tijd voor uw volgende dosis dan is uit de vergeten dosis verlaat. Neem tegelijkertijd twee dosissen niet om een gemiste dosis goed te maken

Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding 0

 

Beschrijving
Testosteron phenylpropionate stapels goed met andere samenstellingen. om de dichtheid en de massa van spieren te verhogen wordt het geadviseerd met het op dieet zijn en het uitoefenen combineren. Een goede drug die vooral in scherpe cycli moet worden gecombineerd is Nandrolone phenylpropionate.

Meeste bodybuilders/de atleten beheerden testosteron twee keer per week phenyl propionaat of om de twee andere dagen. De verkieslijke dosis voor mannetje is de week van 300mg- 3000mg/. De vrouwelijke sportmannen worden niet geadviseerd om deze drug wegens bijwerkingen te gebruiken die kunnen voorkomen.

 

Toepassingen

Het testosteron Phenylpropionate is een steroid hormoon van androgen en in zoogdieren gevonden en andere gewervelde dieren, testosteron Phenylpropionate wordt hoofdzakelijk afgescheiden in de tests van post en de eierstokken van wijfje, hoewel het kleine bedrag ook door de bijnieren wordt afgescheiden, testosteron Phenylpropionate is het hormoon van het principe mannelijke geslacht en anabole steroïden.

Testosteron-Phenylpropionate heeft de kortste duur van alle testosteronesters met uitzondering van testosteron-Propionaat, en dit is de reden het ondoeltreffend is gebrandmerkt. Met een 3 tot 4 dagduur in het lichaam, verhindert het gemakkelijker waterbehoud in de spieren van het lichaam dan grote esterversie; een zeer wenselijk effect bij dat. Na het gebruik van testosteron-Phenylpropionate het gevolgenbegin die in een breuk tonen. In dit weinig keer, zal een atleet agressief en sterker voelen. Hij zal een verhoogde eetlust hebben; geen wonder het gebruik van testosteron-Phenylpropionate om mensen met spier te behandelen die kwalen verspillen. Voor zij die kwesties met injecties hebben, kan dit niet de steroïden voor u zijn aangezien de injecties de enige manier zijn om het te beheren.

 

Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding 1

 
De Lijst van de injectieolie
Testbasis 100mg/ml @100ml
Testosteron Cypionate 250mg/ml @100ml
Testosteron Enathate 250mg/ml @100ml
Testosteron Enathate 600mg/ml @100ml
Testosteronpropionaat 100mg/ml @100ml
Testosteronpropionaat 200mg/ml @100ml
Testosteron Undecanoate 500mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 200mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 250mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 300mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 400mg/ml @100ml
Turinabol 50mg/ml @ 200ml
Gewaagde Reeks
Boldenone Undecylenate 300mg/ml @100ml
Boldenone Cypionate 200mg/ml @100ml
Nand Reeks
Nandrolone Decanoate 200mg/ml @100ml
Nandrolone Decanoate 250mg/ml @100ml
Nandrolone Cypionate 200mg/ml @100ml
Nandrolone Phenylpropionate 200mg/ml @100ml
Trenreeks
Trenbasis 100mg/ml @100ml
Trenacetaat 80mg/ml @100ml
Trenacetaat 100mg/ml @100ml
Trenacetaat 200mg/ml @100ml
Tren Enanthate 60mg/ml @100ml
Tren Enanthate 100mg/ml @100ml
Tren Enanthate 150mg/ml @100ml
Tren Enanthate 200mg/ml @100ml
Parabolone 50mg/ml @100ml
Parabolone 75mg/ml @100ml
Drosreeks
Drostanolonepropionaat 100mg/ml @100ml
Drostanolone Enanthate 200mg/ml @100ml
Methenolonreeks
Primobolan 100mg/ml@ 100ml
Andere injecties
Stanozol (Winstrol) 100mg/ml @100ml
Oxymetholon (Anadrol) 50mg/ml @100ml
Oxandrolon (Anavar) 50mg/ml @100ml
Mondelinge vloeistof
Stanozolo (Winstrol) 25mg/ml @100ml
Oxymetholon (Anadrol) 50mg/ml @100ml
Oxandrolon (Anavar) 20mg/ml @100ml
Clomid (Clomiphen-citraat) 50mg/ml @100ml
Nolvadex (TamoxifCitrate) 20mg/ml @100ml
Arimidex (Anastrozol) 5mg/ml @500ml
Femara (Letrozol) 5mg/ml @500ml
Proviron (Mesterolon) 50mg/ml @100ml
Mengsel steroid oplossingen
 

 

Mannelijke Androgen Proviron 1424-00-6 van Mesterolone van het Hormoonpoeder voor Musclebuilding 2

 
 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)