Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Steroid Hormoon Clomid van het antioestrogeen 50-41-9 Testosteron voor de Spiergroei

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Steroid Hormoon Clomid van het antioestrogeen 50-41-9 Testosteron voor de Spiergroei

Steroid Hormoon Clomid van het antioestrogeen 50-41-9 Testosteron voor de Spiergroei
Steroid Hormoon Clomid van het antioestrogeen 50-41-9 Testosteron voor de Spiergroei Steroid Hormoon Clomid van het antioestrogeen 50-41-9 Testosteron voor de Spiergroei

Grote Afbeelding :  Steroid Hormoon Clomid van het antioestrogeen 50-41-9 Testosteron voor de Spiergroei

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: CAS NR.: 50-41-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Speciale Verpakking
Levertijd: binnen 5 dagen
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 600 KG/maand

Steroid Hormoon Clomid van het antioestrogeen 50-41-9 Testosteron voor de Spiergroei

beschrijving
Naam van het product: Clomid Verschijning: wit poeder
Deskundige Markten: Global Zuiverheid: 99%
Beleid: Reshippingsbeleid Levering: Op voorraad
overbrenging: FedeEx, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS standaard: USP
Hoog licht:

testosterone powder source

,

testosterone anabolic steroids

Steroid Hormoon Clomid van het antioestrogeen 50-41-9 Testosteron voor de Spiergroei

 

Beschrijving:


Clomid is één van twee belangrijkste SERMs (de selectieve die modulators van de oestrogeenreceptor) voor verbeterde terugwinning van testosteronproductie wordt gebruikt na anabole steroid cycli.

Clomid, zoals Nolvadex, werkt door de bandplaatsen van oestrogeenreceptoren van cellen te bezetten, zonder de receptoren te activeren. Dit vermindert de mate waarin estradiol deze receptoren kan activeren. In het geval van de hypothalamus, leidt dit tot de hypothalamus ¡ die ¡ ± °concluding dat de oestrogeenniveaus laag zijn. Als androgen de niveaus niet opgeheven zijn, aangezien inderdaad zij niet na een anabole steroid cyclus zouden moeten zijn, wordt de hypothalamus dan bevorderd om LHRH te produceren. Dit zal handelen om links te verhogen en natuurlijke testosteronproductie opnieuw te beginnen.

 

Functie:


Clomid draagt ook sterke anti-oestrogeeneigenschappen die zouden kunnen therapeutisch worden gebruikt, maar zijn anti-oestrogeeneigenschappen worden het meest meestal geassocieerd met anabool steroid gebruik. Het testosteron en vele testosteronderivedsteroids hebben de capaciteit om in oestrogeen door testosteron¡ interactie ¯s met het aromataseenzym om te zetten. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het zwaar waterbehoud kan hoge bloeddruk ook bevorderen. Door met Clomid tijdens anabool steroid gebruik aan te vullen, zal SERM aan de oestrogeenreceptoren binden, daarom verbiedend het oestrogeenhormoon van het binden. Dit kan zeer nuttig zijn in het bestrijden van gynecomastia, zoals wanneer Clomid aan de receptor bindt het oestrogeen verhindert het borstweefsel te bevorderen. Het kan een positieve invloed op waterbehoud ook hebben, maar aangezien het ¡ ¯t actief won verminder soms de niveaus van het serumoestrogeen het ¡ ¯s niet genoeg.
 

Clomid bezit ook goed werkende trekken die aan het anabole steroid gebruikers post anabole steroid gebruik voordelig zijn. Specifiek wij ¡ ¯re die naar Postcyclustherapie (PCT) verwijzen. Bij mensen, heeft Clomid ook de capaciteit om slijmachtig te bevorderen om meer links en FSH vrij te geven, dat op zijn beurt verbeterde natuurlijke testosteronproductie zullen bevorderen. Dit is uiterst voordelig aan de anabole steroid gebruikers postcyclus aangezien de natuurlijke testosteronniveaus zeer lage die toe te schrijven aan afschaffing door anabool steroid gebruik wordt veroorzaakt zullen zijn.

 

Dosering:


Voor vruchtbaarheidshulp, Clomid-zullen de dosissen normaal 50mg per dag bedragen. Het proces is zeer eenvoudig; vijf dagen in de menstruele cyclus wordt een dagelijkse 50mg-dosis beheerd elke dag één keer per dag vijf rechte dagen. Als dit doesn¡ resultaat ¯t in conceptie, de dosis soms wordt verhoogd tot 100mg per dag. Deze cyclus zal 5-6 keer over de cursus van de vrouwen¡ menstruele cycli ¯s tot zwanger worden herhaald. Als de conceptie niet na 5-6 cycli van therapie voorkomt, zullen de alternatieve behandelingen moeten worden onderzocht.

 

Bijwerkingen van Clomid:


Clomid is één van meestgetolereerde SERM ¡ ¯s en anti-oestrogenen op de markt, en dit is op zowel mannen als vrouwen van toepassing. Terwijl het een zeer hoge drempel van tolerantie draagt, bestaan de bijwerkingen van Clomid en zijn mogelijk. Nochtans, is ¡ °possible ¡ ± het sleutelwoord en zeer belangrijke. Om het even wanneer worden de anabole steroïden besproken evenals schijnen de niet steroidal die punten door anabole steroid gebruikers, velen worden gebruikt genieten van implicerend de bijwerkingen worden verzekerd. Dit is niet het geval; in feite, zouden de meesten de vrije bijwerking van Clomid moeten kunnen gebruiken.


Wanneer het over de mogelijke bijwerkingen van Clomid komt, zullen wij vinden de meesten vrij zeldzaam zijn. Sommige vrouwen die SERM als vruchtbaarheidshulp hebben gebruikt hebben ovariale uitbreiding ervaren, maar opnieuw is dit zeer zeldzaam. Andere mogelijke bijwerkingen van Clomid-gebruik omvatten:
Hoofdpijnen
Misselijkheid
Opvliegingen
Het baarmoeder (uiterst zeldzaam) Aftappen
Borstongemak


De bijwerkingen van Clomid worden ook goed genoteerd voor het omvatten van mogelijke visuele storingen. De gegevens tonen aan dat ongeveer 1,5% van die allemaal wie Clomid gebruiken één of ander type van visuele storing in de vorm van vage of wazige visie kunnen normaal ervaren. Als dit voorkomt, zou het gebruik moeten worden beëindigd en de alternatieve medicijnen zouden moeten worden onderzocht. In meest alle gevallen, zodra het gebruik beëindigde visie is binnenkort zal terugkeren naar normaal. Nochtans, zijn er een paar gemelde gevallen in de loop van de jaren visuele storingen geweest die geen postbeëindiging verhielpen. Normaal, zijn dergelijke gevallen verbonden met dosis op lange termijn en uiterst hoge gebruik. Opnieuw, als de visuele storingen voorkomen, beëindig onmiddellijk gebruik en verkies een andere SERM om aan uw behoeften te voldoen.


Een definitieve nota over de bijwerkingen van Clomid, wat kan acne ervaren. Dit schijnt gemeenschappelijkst te zijn wanneer SERM als deel van een PCT programma wordt gebruikt. In dit geval, het ¡ ¯s niet werkelijk SERM die ¡ ¯s veroorzakend de kwestie maar eerder de hoge toevloed van natuurlijk testosteron dat nu wordt geproduceerd. De meesten zouden geen kwestie moeten hebben, maar zij die reeds gevoelig genetisch voor acne zijn kunnen vinden een paar pukkels op hun rug, schouders of borst verschijnen.

 

Onze Voordelen:

 

1. Wij zijn een professionele fabrikant van ruw steroid poeder van China. Ons bedrijf is gespecialiseerd in dit gebied vele jaren en gewonnen grote reputatie in elk van onze klanten.


2. onze producten hebben uitgevoerd naar de V.S., Brazilië, Canada, Duitsland, het UK, Spanje, Frankrijk, Noorwegen, Roemenië, Italië, Australië en veel andere gebieden. Wij bouwen samenwerkingsverhouding op lange termijn met alle klanten.


3. Uit binnen 24 uren na zou kunnen worden verscheept ontving de betaling.


4. Hoog - kwaliteit, beste prijs, de prima dienst, hoog succesvol leveringstarief.

 

Steroid Hormoon Clomid van het antioestrogeen 50-41-9 Testosteron voor de Spiergroei 0

 

Onze Hete Producten:  

      

Testosteron Enanthate

CAS: 315-37-7

Testosteronpropionaat

CAS: 57-85-2

Testosteron Sustanon 250

 

Testosteron Cypionate

CAS: 58-20-8

Trenboloneacetaat

CAS: 10161-34-9

Trenbolone Enanthate

CAS: 10161-33-8

Drostanolonepropionaat (Masteron)

CAS: 521-12-0

Drostanolone Enanthate

CAS: 472-61-145

Boldenone (Equipoise) Undecylenate

CAS: 13103-34-9

Nandrolone Decanoate

CAS: 360-70-3

Nandrolone Phenylpropionate

CAS: 62-90-8

Anavar

CAS: 53-39-4

Dianabol (Metandienone)

CAS: 72-63-9

Winstrol

CAS: 10418-03-8

Anadrol

CAS: 434-07-1

Methenolone Enanthate (Primobolan)

CAS: 303-42-4

Methenoloneacetaat

CAS: 434-05-9

Turinabol

CAS: 855-19-6

Testosteron Phenylpropionate

CAS: 1255-49-8

 Methyltrenbolone

CAS: 965-93-5

 Het Carbonaat van Trenbolonecyclohexylmethyl

CAS: 23454-33-3

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)