Thuis ProductenAnabool Steroid Poeder

53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar

53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar
53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar 53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar 53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar 53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar

Grote Afbeelding :  53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: ISO9001 SGS
Modelnummer: 121348-98-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: USD 1/gram
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 500 kg /month

53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar

beschrijving
Trefwoord: Anavar CAS: 121348-98-9
chemische formule: C16H22Cl2N2O Zuiverheid: 99.8%
verpakking: discreet Naam van het product: Anavar
Hoog licht:

legal anabolic steroids

,

pharmaceutical anabolic steroids

53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar

Alias: Anavar
CAS Nr: 53-39-4
Zuiverheid: 99%
MF: C19H30O3
Mw: 306.44
Einecs Nr: 200-172-9

MOQ (minimumordehoeveelheid): 10gram
Norm: Ondernemingsnorm
Verschijning: Wit kristalachtig poeder.
Gebruik: Kan worden gebruikt aangezien het farmaceutische materiaal, Anavar voor macht en voor scherpe doeleinden, behalve massa of heel wat zwaarte het groeien goed is. Chemotherapie.

Toepassing:
 
De gevolgen van Anavar in een therapeutische capaciteit worden grotendeels begrepen, om het voorkomende probleem en niets meer te verhelpen. Wij willen de gevolgen van Anavar in prestaties bekijken die betekenis verbeteren, en daarbij zult u begrijpen wanneer deze steroïden het waardevolst zijn.
Aangezien het Anavar-hormoon niet aromatiseert, zal om het even welk bereikt gewicht wegens gebruik magere spiermassa zijn. Het waterbehoud is onmogelijke toe te schrijven aan het gebruik van deze steroïden. Nochtans, zouden de massieve aanwinsten vaak verbonden aan steroid het ophopen cycli niet met deze steroïden moeten worden verwacht, wordt het eenvoudig niet verwijderd voor het. Het individu zou wat stevig mager weefsel moeten kunnen bereiken en vele aanwinsten van rapportanavar zijn gemakkelijker om te houden op. Maar het zal geen aanwinsten gelijkend op bekende massaagenten zoals Anadrol, Dianabol verstrekken. Wat kunnen ondanks gematigde aanwinsten vinden die allen zijn zij willen.
Terwijl Anavar niet de beste het ophopen steroïden buiten het seizoen voor mensen is, wanneer het over vrouwelijk gebruik komt moeten wij een uitzondering maken. De vrouwen zijn veel gevoeliger voor Anavar dan mannen, en het kan een zeer efficiënte agent buiten het seizoen zijn. Verder, zoeken de meeste vrouwen overal geen aanwinsten in grootte dichtbij mannelijke niveaus; vaak kan een lichte verhoging van gespierdheid omzetten.
Ongeacht geslacht, zal iedereen wie Anavar voor massa buiten het seizoen bereikend fasen gebruiken zijn metabolische verbeterende trekken waarderen. Zij die met het Anavar-Poederhormoon aanvullen zullen vinden zij minder lichaamsvet bereiken buiten het seizoen dan zij anders zouden hebben. wegens de hogere niveaus van vrij testosteron, individuen ook zal vinden andere steroïden die meer machtig waren zijn. Het kan niet zijn door een, maar elk laatste beetje helpt.
Zonder twijfel, zal mannetje of wijfje één van de beste tijden met Anavar aan te vullen tijdens de scherpe fase zijn. Dit zal ook het gemeenschappelijkste doel van gebruik zijn aangezien de overgrote meerderheid die gebruiken anabole steroïden aan geen concurrerende sporten deelneemt die hen nemen uit de atletische verhogingscategorie in een officiële betekenis. om lichaamsvet te verliezen moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken. De sleutel tot het succesvolle op dieet zijn verliest het gewenste vet terwijl het handhaven van zoveel mogelijk mager weefsel; nochtans, zal het spierverlies voorkomen. Het is niet hoe goed-gepland uw dieet is van belang, zal wat spierverlies voorkomen als een krachtige anabole agent niet aanwezig is. Anavar is de agent u nodig wegens de feiten hebt betreffende zijn gevolgen hierboven worden besproken dat.
 
Beschrijving:
 
Anavar (Oxanabol), in tegenstelling tot de meeste mondelinge die samenstellingen is als Klasse I anabole die steroïden wordt gecategoriseerd, het meest efficiënt met Klasse II samenstellingen zoals Dianabol of Anadrol worden gestapeld. Het voegt weinig als om het even wat aan hoog-dosisgebruik toe van Klasse I anabole steroïden zoals of aan hoog-dosis, die zoals hebbend met gemengde activiteiten geclassificeerd is. Het kan een hulp zijn, alhoewel dure, om het gebruik van het dosistestosteron te matigen.
Anavar is vaak genoemd zwakke steroïden. Een deel van de reden voor dit is dat het gebruik van een Klasse I steroïden alleen nooit maximaal efficiënt is. De andere oorzaak is dat de bodybuilders en de auteurs op het gebied soms ongelukkige en onredelijke vergelijkingen wanneer het beoordelen van anabole steroïden maken.
Oxanabol heeft optimistische gevolgen in het behandelen van bloedarmoede en erfelijke angioedema gegeven. De bewezen studies hebben niettemin verbindingen gegeven die uitgebreid gebruik van de geneeskunde verbinden en de problemen van levergiftigheid houden van aan die gevonden met extra 17α-alkylated steroïden. Maar toch in kleine dosering, talrijke patiënten getoond gastro-intestinale problemen zoals opzwellen, misselijkheid, en diarree. De Oxanabol (Anavar, Oxanabol) ‚s specificiteit die de androgen voorbestemde receptor richten dat, in tegenstelling tot partij andere steroïden, het niet waren gezien geven belemmerde ontwikkeling in tienerjarenmensen, ook bij gebruikelijke maatregelen niet vaak waargenomen duidelijke masculinising reacties extern van het bevorderen van de sterktegroei. Oxanaboldoes om bij enige die maatregel te aromatiseren niet, en is niet zonder problemen in DHT of oestrogeen worden opgenomen. Als dusdanig, bood een typische dosis 20-30 mg eminente androgen niveaus maximaal acht uren aan. Om gebruik te vergroten, klassieke „stapelden“ de bodybuilders Oxanabol (Anavar, Oxanabol) met anderen zoals, vooruitgang die corp machtsverhoging verbeteren.

 

Productnaam

Anavar

CAS-Aantal

 

Analyses

99% min

Verschijning

Wit Poeder

Pakket

Aluminiumfoliezak of zoals aangepast

Merknaam

Holybiological

Plaats van oorsprong

China

 

53-39-4 gekenmerkt Product 99,8% Min Zuiverheids Anabool Steroid Poeder Oxandrolone Anavar 0

 

Onze voordelen:

 

1. Wij hebben in deze lijn hebben vele jaren van ervaring in dienst genomen, is onze reputatie onze waarborg van kwaliteit. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering, het veilige verschepen en de attente naverkoopdienst bereiken het vertrouwen en het lof over de hele wereld van de klanten.
Co. van 2.Hubei Holybiological, Ltd is een professioneel ruw poeder en hgh is de fabriek in China meer dan 9 jaar, alle poeder fabriek die direct leveren.
3. Onze producten hebben uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.
4. Professioneel team speciaal voor pakket en verzending en het staren op trackingcode 24hours voor gewaarborgde douanepas. 100%-pas aan het UK, Noorwegen, Polen, Spanje, de V.S., Canada, Brazilië; 98%-pas aan Duitsland, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland.
De meesten van poeder zijn in voorraad, de steekproeven zijn Ten laste beschikbaar, zouden kunnen uit binnen 24hours worden verscheept.
5. Onze producten en diensten zullen zich op de grootste klantenvraag concentreren, houden wij het grootste enthousiasme en de oprechte samenwerking met elke klant.

 

HGH:

 

Productnaam Specificatie
Hygetropin HGH 10iu/vial 10vials/kit
EPO (Erythropoietin) 3000iu/vial 5vials/kit
HGH (blauwe, Rode, Groene, Gele Bovenkant) 10iu/vial 10vials/kit
HCG 5000iu/vial 10vials/kit
Kigtropin HGH 10iu/vial 10vials/kit
Hygetropin HGH 8iu/vial 25vials/kit
Jintropin HGH 10iu/vial 10vials/kit
Getropin HGH 10iu/vial 10vials/kit
Riptropin HGH 10iu/vial 10vials/kit
Ansomone HGH 10iu/vial 10vials/kit
HMG 75iu/vial 6vials/kit
IGF LR3 -0,1 (igtropin) 0.1mg (100mcg) /vial 10vials/kit

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)