Thuis ProductenAnabool Steroid Poeder

Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding

Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding
Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding

Grote Afbeelding :  Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: CAS Nr.: 57-85-2
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1kg/aluminum foliezak of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 500-800kg/month

Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding

beschrijving
De uitvoer Marke: Global Naam van het product: Testosteronpropionaat
Verschijning: Wit kristallijn poeder Zuiverheid: 99%
Beleid: Reshippingsbeleid Levering: Op voorraad
overbrenging: Fedex, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS whatsapp: +8613545014917
Hoog licht:

legal anabolic steroids

,

anabolic steroid hormones

Van de de Prestatiesverhoging van CAS 57-85-2 van het de Hoogste Kwaliteits Steroid Poeder het Testosteronpropionaat voor Bodybuilding
 
Productdetails:

 

1. Productnaam: testosteronpropionaat
2. Alias: andronate; agovirin; Testosteronpropionaat; Testosteronpropionaat; Testosteron

3. Propionaat; agovirin
4. Analyse: 99%
5. CAS: 57-85-2
6. EINECS: 200-351-1
7. Molecuulgewicht: 344.49
8. Moleculaire Formule: C22H32O3
9. Verschijning: witte kristallijn

10. Moleculaire structuur:Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding 0

 

Beschrijving:

 

Het testosteronpropionaat is één enkele samenstelling van het estertestosteron en vertegenwoordigt één van belangrijkste vervaardigd elk van testosteronsamenstellingen. Toen het synthetische testosteron eerst werd gecreeerd was het in zijn zuivere vorm. Simpel gezegd was er geen ester in bijlage, daardoor verstrekkend een snelle acterensamenstelling die noodzakelijk een zeer frequent beleidsprogramma zou vereisen. In 1937 zou farmaceutische reuzeschering uit Duitsland het eerste Propionaat van het testosteronintestosterone van de esterbasis onder de handelsnaam Testoviron vrijgeven. De zelfde handelsnaam die het uiteindelijk aan zijn product van Testosteronenanthate zou geven. Door de Propionaatester aan het hormoon vast te maken, zou dit voor de te controleren de versietijd van het hormoon toestaan en verstrekte een efficiënter middel in het handhaven van stabiele bloedniveaus. Hoewel dit niet de eerste synthetische gecreeerde testosteronvoorbereiding was, zou het Testosteronpropionaat het eerste in de handel verkrijgbare testosteronproduct worden. Het zou ook de medische gemeenschap tot de jaren '60 en veel van de onlangs geboren prestaties overheersen die gemeenschap verbeteren.

 

Tijdens de jaren '60 zou het Testosteronpropionaat heel wat zijn populariteit ten gunste van het grotere Testosteron Cypionate van de esterbasis en de samenstellingen van Testosteronenanthate verliezen. Nochtans, wordt het nog gebruikt medisch vandaag evenals door vele prestatiesatleten. U zult meer van het onder de laatstgenoemde groep dan nergens anders vinden. Vele prestaties die atleten verbeteren geloven eigenlijk de Propionaatvorm zal leiden tot minder waterbehoud dan de overheersende grote estervormen van Testosteron. Om deze reden, is het vaak de aangewezen vorm van testosteron tijdens scherpe cycli. Terwijl dit het gemeenschappelijke geloof is is het ook een misvatting. Ongeacht de testosteronvorm wordt het hormoon niet actief in het lichaam tot de ester losmaakt en dan wordt het hormoon vrijgegeven. Ongeacht de ester oorspronkelijk in bijlage aan het hormoon hebt u nog hetzelfde testosteronhormoon in het lichaam zodra de ester wordt verwijderd. Zo waar komt deze mythe uit? Het gezond verstand vertelt ons dat wanneer het runnen van een scherpe cyclus het individu een calorie beperkt dieet zal verbruiken, die vaak gezonder is en met minder van een overvloed in koolhydraten. Dientengevolge zal het individu minder water houden. Dan hebben wij het feit dat velen vaak minder testosteron gebruiken wanneer op dieet zijnd en als uw totale dosis is minder dan een dosis buiten het seizoen er minder actief beschikbaar hormoon is om waterbehoud te bevorderen. Alles bij elkaar, kunt u dezelfde voordelen met Testosteronpropionaat ontvangen zoals alle testosteronvormen. Nochtans, is een voordeel van Testosteronpropionaat dat het gemakkelijker kan zijn om stabiele en een hoogtepunt bereikte bloedniveaus van het hormoon te handhaven toe te schrijven aan het zeer frequente injectieprotocol in vergelijking met grote esterbasissen.

 

Buiten prestatiesverhoging, heeft het Testosteronpropionaat een aantal therapeutisch gebruik gevonden. Nochtans, als alle testosteronvormen is de behandeling van mannelijke androgen deficiëntie zoals laag testosteron altijd het gemeenschappelijkste punt van gebruik geweest. Het testosteronpropionaat, echter, heeft ook andere punten van interessant gebruik in de loop van de jaren in het behandelen van de kwesties van de menopauze, chronische blaasmastitis, bovenmatige lactatie en endometriosis gevonden. Dit was voor een fatsoenlijke hoeveelheid tijd het het meest meestal gebruikte testosteron voor vrouwelijke medische behandeling, maar het is grotendeels verwijderd uit de goedkeuring van de V.S. FDA in vrouwelijke patiënten. Het wordt nog goedgekeurd voor mannelijk gebruik in de V.S. maar het zal in geneeskrachtige cirkels meer in het algemeen in andere delen van de wereld worden gevonden. Nochtans, blijven Cypionate en Enanthate vormen het weggaan Propionaat wereldwijd om hoofdzakelijk gebruik in prestatiescirkels overheers te zijn.

 

Gebruik:

 

Hoewel synthetisch in aard, is het Testosteronpropionaat een efficiënt hormoon voor de behandeling van laag testosteron. Het testosteron is een essentieel die hormoon door mannen en vrouwen wordt geproduceerd dat ons fysiek, geestelijk en seksueel welzijn beïnvloedt. Terwijl geproduceerd en essentieel voor beide geslachten, mannen ongeveer tien keer dat van vrouwen vereis. Als u aan laag testosteron lijdt en meer dan 20 miljoen mensen in de V.S. aan één of ander type van androgen deficiëntie lijden, zal het Testosteronpropionaat het probleem verhelpen. Nochtans, terwijl efficiënt, toch is het testosteron, is het geen aangewezen vorm van behandeling aangezien het frequente injecties zal vereisen. Het testosteron Cypionate en het Testosteron Enanthate blijven de dominante vormen in behandelingsplannen. Nochtans, als u lijdt en het Testosteronpropionaat is wat beschikbaar is is het een geschikte optie.

 

Propionaat van het het Poedertestosteron van de prestatiesverhoging het Anabole Steroid voor Bodybuilding 1

 

Onze Voordelen:

  1. Wij specialiseren ons in etc. de productie van en het uitvoeren van anabool steroid hormoon ruw poeder met inbegrip van Testosteron Enanthate, Testosteronpropionaat, Trenbolone-Acetaat, Oxandrolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Boldenone Undecylenate, Dromostanolone-Propionaat, Methenolone Enanthate. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering en beste pre-sale en de naverkoopdienst zijn onze belofte aan de klanten.
  2. Productielijn; R&D-afdeling; Technisch laboratorium; Op de markt brengende afdeling; Financiële afdeling; Klantenserviceafdeling
  3. Wij al werknemer die de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit aanhangen die vooruit“, hebben wij behulpzame verhoudingen op lange termijn en stabiele met vele ondernemingen in binnenlandse en overzee markten gevestigd firforging. Met superieure producten en de volledige diensten, elk van onze personeelsleden oprecht welkome vrienden om ons voor onderhandeling en samenwerking te bezoeken om te creëren beter aan

Verwante Vrouwelijke Hormoonsteroïden:

 

Estradiol Estrone Hydrocortisone
Estradiolvaleriaanester Oestriol Hydrocortisone acetaat
Estradiolbenzoate Nylestriol  
Estradiol cypionate Diethylstilbestrol Prednisone acetaat
Estradiol enantate HEXESTROL Bentelan
Ethynylestradiol Progesterone Betamethasone
Algestoneacetophenide Medroxyprogesteroneacetaat Clobetasolpropionaat
Ethisterone Norethindrone Halobetasolpropionaat
19-Norethindrone acetaat Mifepristone Deflazacort
Norethisterone Enanthate Methyldienedione Tazarotene
Ethynodioldiacetaat Eplerenone Ecdysone
Pregnenoloneacetaat Levonorgestrel Desloratadine
Lynestrenol Allylestrenol Het natrium van het Prednisolonefosfaat
Chlormadinoneacetaat Dienogestrel Fluorometholoneacetaat
Cyproteroneacetaat Drospirenone Dexamethasoneacetaat
Megestrolacetaat Pregnenolone Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium
Melengestrolacetaat Mometasone furoate Dexamethasonepalmitate
Betamethasoneacetaat Beclomethasone dipropionate Fluocinoloneacetonide
Betamethasonedipropionate Betamethasone 17 valeriaanester  

 

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)