Thuis ProductenTrenbolonepoeder

Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone

Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone
Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone

Grote Afbeelding :  Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: 10161-34-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1kg/aluminum foliezak
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200-800kg/month

Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone

beschrijving
Naam van het product: trenboloneacetaat Alias: Tremboloneacetaat, Trienbolone-Acetaat
Deskundige Markten: Global Zuiverheid: 99%
Beleid: Reshippingsbeleid overbrenging: FedeEx, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS
Levering: Op voorraad Moleculaire Formule: C20H24O3
Molecuulgewicht: 312.4 CAS-nummer: 10161-34-9
Verschijning: Lichtgeel kristallijn poeder
Hoog licht:

trenbolone enanthate

,

trenbolone powder

 
Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone
 
Productdetails:
 
1, CAS: 10161-34-9
2, alias: Tremboloneacetaat, Trienbolone-Acetaat, Finaplix, Finexal 100, Trenbolone Acetat
3, Zuiverheid: 99%
4, Karakter: geel of lichtgeel kristallijn poeder
5, Farmacologische classificatie: anabole steroid, Therapeutische classificatie: erythropoietic, anabole steroïden
Moleculaire Formule: C20H24O3
7. Molecuulgewicht: 312.4
Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone 0
 
Beschrijving:
 
Onder de synthetische injecteerbare anabole steroïden – samenstellingen buiten testosteron, het natuurlijke product – trenbolone is misschien het opmerkelijkst. Van hen, is het zeker opmerkelijkst voor massaaanwinst, sterkteaanwinst, en wedstrijdvoorbereiding.
In zekere mate, er een prijs in bijwerkingen is die voor dit moeten worden betaald, maar niet bijna zodanig dat velen veronderstellen. Terwijl enkelen trenbolone wegens redenen verhoogde agressieve tendens problematisch vinden, zweet de nacht, of de verminderde aërobe prestaties, de meesten vinden deze bijwerkingen persoonlijk licht en gemakkelijk geleid, of onbestaand voor hen.
Trenbolone, hetzij als acetaat (Finaplix, Finajet), enanthate, of cyclohexylmethylcarbonate (Parabolan) zou, niet als zool moeten worden gebruikt anabool in een steroid cyclus. De massaaanwinsten zijn zeer beperkt wanneer dit wordt gedaan. In plaats daarvan, zou trenbolone met Dianabol, Anadrol, of testosteron als gemeenschappelijkste en hoogst geschikte keuzen moeten worden gestapeld.
Een tweede reden is dat te lage de daling van estradiolniveaus wanneer trenbolone alleen wordt gebruikt. Dit komt voor omdat de natuurlijke testosteronproductie wanneer het gebruiken van trenbolone wordt onderdrukt, en dit onderdrukt op zijn beurt natuurlijke estradiolproductie. En aangezien trenbolone zelf niet (bekeerling aan oestrogeen) aromatiseert, dan is er zeer weinig substraat beschikbaar voor aromatisatie, en de oestrogeenproductie wordt abnormaal laag. Dit kan verbinding, stemming, en libidoproblemen veroorzaken. Het gezamenlijke gebruik van testosteron, Dianabol, of HCG met trenbolone kan de bovengenoemde oestrogeenkwestie oplossen. Typisch met deze bedoeling zullen minstens 100 mg/week van testosteron worden gebruikt, of minstens 10 of 15 mg/dag van Dianabol.
Trenbolone stelt het interesseren tentoon stapelend gedrag. De combinatie met of Dianabol of Anadrol geeft een zeer sterk synergetisch effect. Zelfs als dezelfde totale milligramhoeveelheid steroïden per week wordt gebruikt, zijn de resultaten veel beter met zulk een combinatie dan met om het even welk van deze alleen gebruikte steroïden.
 
Bijvoorbeeld, geeft 50 die mg/dag van trenboloneacetaat met 50 mg/dag Dianabol wordt gebruikt veel betere resultaten in een steroid cyclus dan of 100 alleen gebruikte mg/dag Ta, of die alleen gebruikte hoeveelheid Dianabol. Ik zou één van beiden van die enig-druggebruik voor een steroid cyclus niet adviseren, maar de trenbolone/Dianabol-stapel heeft verbazende lichaamsbouwveranderingen in zeer vele instanties veroorzaakt.
 
In tegenstelling, is het trenbolone enanthate percentage van actieve steroïden bijna lagere 20%. Om deze reden, het wekelijkse totale is doseren voor trenbolone enanthate een weinig hoger dan voor de acetaat. Voor enanthate, het wekelijkse totale is doseren typisch 300-800 mg.
 
In tegenstelling tot trenboloneacetaat die heeft een halveringstijd van slechts ongeveer 1 dag en daarom dagelijks zou moeten worden ingespoten, wordt trenbolone enanthate typisch ingespoten 2-4 keer per week. De halveringstijd is waarschijnlijk ongeveer 5 dagen.
 
Terwijl de resultaten van de massaaanwinst van trenbolone in plaats daarvan met hoge milligramhoeveelheden andere injecteerbare anabole steroïden kunnen worden bereikt, verschilt trenbolone van hen in sterker het zijn als glucocorticoid (cortisol) antagonist en in dalende bloedcorticosteroid niveaus. Om deze reden, vermindert het onderhuids waterbehoud. En bevorder, kan dit anti-cortisoleffect een significant verschil in vet verlies maken. Het kan ook een gedeeltelijke verklaring voor om het even welke verhoogde tendens zijn aan agressie die soms met trenbolone wordt gezien.
 
Met betrekking tot activiteit bij andere receptoren, hebben velen het beschouwen van theorieën van progestagenic activiteit van trenbolone geschreven. Waar wettige trenbolone wordt gebruikt, toont de praktische ervaring geen opspoorbaar effect met betrekking tot waterbehoud of gynecomastia. De veterinaire literatuur meldt geen opspoorbaar progestagenic effect. En als dit niet genoeg was, toont het recente onderzoek van de celcultuur progestagenic kracht om te zijn slechts over 1% dat van progesterone zelf, die geen belangrijk bedrag zou zijn.
 
De Trenboloneacetaat is uiterst krachtige anabole steroïden en als de enige grootste anabole steroïden door vele prestaties beschouwd die atleten verbetert. Dit is één van de meest veelzijdige anabole steroïden op de markt en kan voordelen vrij opleveren in tegenstelling tot een andere steroïden.
 
De Trenboloneacetaat is 19 nortestosterone (19-noch) anabole androgene steroïden. 19 noch de classificatie verwijzen naar een structurele verandering van het testosteronhormoon in zoverre dat het een koolstofatoom bij de 19de positie niet heeft. Dit zet Trenbolone-Acetaat in dezelfde categorie zoals Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate). In feite, is het Trenbolone-hormoon zelf eenvoudig een gewijzigde vorm van het Nandrolone-hormoon. Het Trenbolone-hormoon draagt een dubbele band bij koolstof 9 en 11, die op zijn beurt zijn metabolisme vertraagt, verhogen zeer zijn bindende affiniteit tot de androgen receptor, en verbieden het van het aromatiseren.
 
Als onzeker over persoonlijke reactie op trenbolone, is de acetaatester verkieslijk aangezien het het systeem snel ontruimt. Het is ook zeer wenselijk voor kort cyclusgebruik of voor de beëindigende weken langere cycli omdat de snelle ontruiming snelle overgang van hebben van hoge niveaus geschikt voor optimale resultaten op lage niveaus verstrekt die terugwinning toestaan.
 
Terwijl het trenbolonegebruik niet noodzakelijk is om uitstekende resultaten in een anabole steroid cyclus te bereiken, kan het een opmerkelijke hulp naar dergelijke resultaten zijn.
 

 
Specificaties:

Analyserapport

 

TESTpuntenSPECIFICATIERESULTATEN
Beschrijvinggeel of bijna geel kristallijn poederPas
Analyse (door TLC)97%~101%99.28%
Absorberingmaximum 0,30,152
Verlies bij het Drogenmaximum 0,5%0,3%
Specifieke Omwenteling+39°~ +43°‚+43.2°
Heavy metallen20PPm maximum<10ppm>

 
HPLC
 
Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone 1
 
Concurrentievoordeel:
 
Is Hubei Heilig Biologisch Co., Ltd een professioneel bedrijf, dat zich in zich het ontwikkelen specialiseerde, vervaardigend, distribuerend steroid hormoonpoeder en intermediates.with geavanceerde productietechnologie en materiaal, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectiemateriaal. Heilige biologisch heeft zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld.
Nu, heilige zet biologisch zijn hoge snelheidsontwikkeling voort en draagt een partij tot R&D van zijn nieuwe producten en de kwaliteitsverbetering bij. Onder de geloofwaardigheid en win-win principe, heilige zal biologisch aan cultuurinnovatie wijden om uitstekende producten en de beste dienst aan onze klanten te verlenen.
Wij zouden aan samenwerking met oude en nieuwe klanten van overzee en binnenlands de wederzijdse ontwikkeling en de welvaart willen winnen.
Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone 2Van de de Acetaat99% Zuiverheid van Trenbolonesteroïden de Acetaat USP Standaardcas 10161-34-9 van Trenbolone 3

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)