Thuis ProductenScherpe Cyclussteroïden

USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone-

Certificaat
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
China Hubei Holy Biological Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
I m die zaken met dit bedrijf van vorig jaar, Im houden altijd zeer gelukkig met hun product. Dankagine

—— Robert van de V.S.

Ik kreeg mijn pakket. Zeer snel. Eerste keer. Geen ruzies. Dank u voor uw geduld. Ik zal wat meer orden spoedig maken

—— Luis van Australië

Ik heb het pakket en de gift. Dank u voor de nieuwe Zonnige jaargift, mijn vrouw een als het. Ik zal meer orde in het nieuwe jaar hebben.

—— Jordanië van de V.S.

Dank u Zonnig. Ik voel me beter met uw hgh. Ik heb 4kgs verloren, en allen is goed. : -) ik zal verbind aan u voor volgende orde houden.

—— Andrew van de V.S.

Heb aankoop met Jackson hij zo sneller is om beste kwaliteitsproducten te contacteren! 100% tevredenheid

—— Rafaël van Brazilië

Verschepen is verbazend, kwamen de producten in slechts 4 dagen aan. En de kwaliteit is werkelijk goed. Koppel vorm terug onze klanten allen positief zijn. Dank

—— Rotsachtig van het UK

Ik ben zeer gelukkig met het heimelijke pakket, en vooral het verschepen dit keer zeer snel was. Ik verheug me op opnieuw het werken met u.

—— Toufik van Frankrijk

Ik heb met Zonnige vaak samengewerkt. Zij is de hele tijd zeer vriendelijk. Alle producten die ik van haar heb gekocht zijn goed. Zij is nu onze regelmatige leverancier.

—— Aaron van Canada

Zeer gelukkig om zaken met uw kerels te doen. Ik heb het geprobeerd: -) Goed resultaat. Hoop kunnen wij meer overeenkomsten voortaan doen.

—— Dasith van Rusland

Dank voor uw steekproefgift, werkelijk als het, konden wij het in volgende orde toevoegen.

—— Ashley van de V.S.

Hallo Sunni ja ben ik zeer gelukkig met het pakket kan u me een prijs voor tien uitrustingen van de groeihormoon (jintropin) en tien flessen van blauwe hoogste melanotan geven?

—— Chris

Maak enkel een test, is het veeeeeryniceeee! De beste kwaliteit

—— Luis van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone-

USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone-
USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone- USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone- USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone-

Grote Afbeelding :  USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone-

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Holybiological
Certificering: SGS, ISO9001
Modelnummer: 521-12-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1kg/Aluminum Foliezak, zonodig
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 600 KG/maand

USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone-

beschrijving
Naam van het product: Masteron Levertijd: Binnen 24 uur
Deskundige Markten: Global Levering: Op voorraad
Verschijning: Wit kristallijn poeder overbrenging: Fedex, EMS, HKEMS, TNT, DHL, UPS
Zuiverheid: 99% standaard: USP/BP
mw: 360.53 MF: C23H36O3
EINECS: 208-303-1
Hoog licht:

legal steroids for muscle growth

,

popular anabolic steroids

 

USP Standaarddrostanolone Steroid Propionaat van Masteron/Drostanolone-met 99%-Zuiverheid


Productdetails:
 

 • Fabrikant: Heilige Biologisch
 • Alias: Dromostanolonepropionaat, Masteron
 • Zuiverheid: 99%
 • Karakter: Wit of wit-van Kristallijn Poeder
 • Farmacologische classificatie: anabole steroid, Therapeutische classificatie: erythropoietic, anabool
 • steroïden
 • MF: C23H36O3
 • Mw: 360.53
 • EINECS: 208-303-1
 • Het witte Injecteerbare Anabole Propionaat Masteron CAS 521-12-0 van Steroïdendromostanolone


Beschrijving:

 

Masteron (dromostanolonepropionaat, ook als drostanolonepropionaat wordt bekend) na langdurig van tijd als zeldzame drug geniet nu van grotere populariteit die, en deservedly zo.

 

Waar men wenst om geen hoop van injecteerbaar testosteron te gebruiken en wenst om of geen trenbolone of slechts een bescheiden hoeveelheid die drug te gebruiken, is Masteron vaak een ideale keus voor opneming in een steroid stapel, of in sommige gevallen voor gebruik als zool injecteerbaar voor een steroid cyclus.

 

Masteron ondergaat geen aromatisatie (omzetting in oestrogeen), geen omzetting in DHT of versterking door het enzym 5-AR, en aangezien steroïden unalkylated het stelt geen leverkwesties. In deze achting en ook in algemene bijwerkingen, wordt Masteron het best vergeleken met Primobolan-Depot.

 

In termen van positieve gevolgen in een anabole steroid cyclus, is Masteron minstens zo efficiënt zoals Primobolan per milligram voor massaaanwinst en voor vet verlies, en lijkt beter voor het verharden.

 

Dromostanolone heeft één of andere reputatie voor anti-estrogenic activiteit, maar in werkelijkheid is dit effect vrij subtiel. Als gepast aan gebruik van het aromatiseren van steroïden zou een steroid cyclus wezenlijk bovenmatige niveaus van oestrogeen veroorzaken, zal het toevoegen van Masteron aan de cyclus dat niet bevestigen. In plaats daarvan, zou een anti-aromatase zoals letrozole of anastrozole moeten worden gebruikt. Nochtans, waar slechts een gematigde hoeveelheid het aromatiseren van steroïden wordt gebruikt, kan Masteron in vele gevallen als enige anti-estrogenic agent volstaan.

 

Velen hebben Masteron „zwakke“ steroïden geroepen, maar dit absoluut is niet het geval. Wat is vaak zwak is geweest de dosissen geweest! De dosissen deze drug zijn historisch laag wegens zeldzaamheid, prijs, en lage concentratie van de voorbereidingen geweest (100 mg/ml.) Nochtans, zowel hebben de beschikbaarheid als de prijs duidelijk de laatste jaren verbeterd.

 

Wanneer inbegrepen als deel van een steroid stapel, is de bijdrage van Masteron per milligram minstens groot zo zoals dat van (Equipoise) testosteron, boldenone, nandrolone (Deca), of methenolone (Primobolan.) Maar als slechts 100 of 200 mg per week wordt toegevoegd, zal er natuurlijk geen grote die verandering zijn van zulk een kleine toevoeging wordt gezien.

Masteron kan als enige injecteerbaar worden gebruikt: in dit geval, verkies ik het doseren van 500-700 mg/week te zien. Een Masteron/Dianabol-stapel is efficiënter nochtans, zoals een Masteron/Anadrol-stapel is. Het testosteron combineert ook goed met Masteron.

 

Een ander gebruik van Masteron dat onlangs gemeenschappelijker is geworden is combinatie met trenbolone. In tegenstelling tot combinatie met Dianabol of Anadrol, is er slechts een bijkomend effect, niet een synergetisch effect. Nochtans, met inbegrip van Masteron staat een lagere trenbolonedosering toe terwijl het bereiken van zeer gelijkaardig of gelijk lichaamsbouwvoordeel met minder potentieel voor trenbolone-specifieke bijwerkingen van, verhoogde tendens aan agressie, en/of slapeloosheid nacht-zweet.

 

Masteron ook is nuttig in combinatie met testosteron voor zelf-voorgeschreven hormoon-vervanging therapie (HRT.) Bijvoorbeeld, kunnen 100 mg/week elk van Masteron en testosteron superieur zijn voor lichaamsbouwvoordelen aan 200 mg/week-alleen testosteron, terwijl milder het zijn in bijwerkingen toe te schrijven aan lagere resulterende niveaus van estradiol (oestrogeen) en DHT.

 

Ik adviseer gebruikend geen Masteron alleen voor een steroid cyclus of een HRT omdat de estradiolniveaus typisch te laag vallen wanneer dit wordt gedaan. De opneming van bijvoorbeeld minstens 100 mg/week-testosteron, minstens 10 mg/dag Dianabol, of minstens 700 IU/week totale HCG zal normale estradiolniveaus tijdens een masteron-Enige cyclus handhaven, indien één wenst om dit te doen.

 

Als propionaatester, heeft Masteron een halveringstijd van waarschijnlijk twee dagen en minstens elke andere dag, en liever dagelijks bij voorkeur daarom ingespoten. Een versie die van de enanthateester een halveringstijd van waarschijnlijk 5 dagen hebben is beschikbaar geworden. Deze versie van Masteron kan zo niet vaak zoals tweemaal per week worden ingespoten.

 

De traditionele (propionaat) vorm van Masteron is ook voordelig voor korte cycli of voor gebruik aan het eind van een langere cyclus, die snelle overgang van hoge, anabolically-efficiënte bloedniveaus geven aan voldoende lage niveaus om terugwinning van natuurlijke testosteronproductie toe te staan.

 

Zeer eenvoudig, doet Masteron zeer wat het heeft verondersteld om te doen, en heeft als mild goed een bijwerkingsprofiel zoals voor anabole steroïden mogelijk is. Ik heb nooit gekend dat iedereen wordt teleurgesteld met deze steroïden, op voorwaarde dat het voldoende doseren werd gebruikt.USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone- 1

Onze Voordelen:

 • De goede kwaliteit kan worden getest.
 • De goede kwaliteit is basis van ons doel.
 • Wij kunnen te testen steekproeven aanbieden.
 • Het goed koppelt terug.
 • Wij zijn een high-tech bedrijf in China vele jaren.
 • 98% van onze producten hebben uitgevoerd naar het UK, de V.S., Duitsland, Spanje, Australië, Midden-Oosten en veel andere landen. en wij hebben zeer goed terugkoppelen van onze klanten.
 • Veilige en snelle levering.
 • Wij hebben voorraad, zodat kan het pakket in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen het aantal is beschikbaar.
 • Het tarief ≥ 99% van de douanepas
 • De goede naverkoopdienst.
 • Vertel de pakketupdate ZO VLUG MOGELIJK, en zal beste proberen oplossen toen de klant diverse problemen ontmoette.

 

USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone- 2

 

Productlijst:
 

Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
Testosteron Sustanon 250 Verklaar nietig
Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS: 10161-33-8
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-145
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
Nandrolone Decanoate CAS: 360-70-3
Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
Anavar CAS: 53-39-4
Dianabol CAS: 72-63-9
Winstrol CAS: 10418-03-8
Anadrol CAS: 434-07-1
Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
Turinabol CAS: 855-19-6


USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone- 3USP Standaarddrostanolone Steroid het Propionaat99% Zuiverheid van Masteron/Drostanolone- 4

Contactgegevens
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackson

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)